› انجمن ها › طنز و سرگرمی › كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
فوریه 14, 2011 در 3:20 ب.ظ #6990
jamal
کاربرآقا به خدا مردا مظلومند!همیشه هم همینطور بوده….اما مشکل کار اینجاست که این زنا اونقدر آب زیر کاه و شیطونند و ما مردا اینقدر با صداقت و پاک دل و زلال که به خود ما هم قبولونیدن که موجودات نازنازی هستند!!!بابا جان شما به تاریخ نگاه کنید.تاریخ گویای همه چیزه:از اول خلقت بشر هر چی جادو گر و رمال و کف بین وجود داشته زن بودند!شما محض رضای خدا یه مرد پیدا نمیکنید که جادوگر بوده باشه( اینجاس که جنسیت مرلین میره زیر سوال!!)
اما دلایل مظلومیت مردان:۱-برای اینکه از بچگی تا تونستیم رو پای خودمون وایسیم باید 6 ساعت می رفتیم تو صف نونوایی۲-برای اینکه کار نکبت بار آشغال بردن سر کوچه در ساعت 9 شب از قدیم الایام طبق یه قانون نانوشته به عهده ما بوده!۳-برای اینکه به دلیل ازدیاد بییییش از حد دخترای دم بخت در سطح جامعه، زیر فشار شدید عمه و خاله و …. جهت امر مقدس ازدواج هستیم!۴-برای اینکه دختره رو از کنج خونه باباش نجات میدیم و به جای اینکه ازمون تشکر کنند با کمال پر رویی نفقه هم میخوان!5-برای اینکه تمام شغلای کلاس پایین مثل آشغالانس! و راننده تاکسی مال آقایونه!(به جز گدایی)۷-برای اینکه ما مردا فقط توی روز تولدمون کادو می گیریم اما زنامون توی روز تولدشون و سالگرد سالگرد ازدواج و ولنتاین! و سالگرد و عقد و نامزدی و انرژی هسته ای و آشنایی و سایر روز های عادی سال!!! انتظار کادو دارن و اسمشم گذاشتن تفاهم فکری و محبت انسانی.۸-برای اینکه اسم هر چی گله گذاشتن واسه دخترا اما هر چی اسم ضایعه مال پسراست!( و البته این یه توطئس!!! فکر کنید از قدیم الایام میگفتن "خورشید خانم"، "آهو خانم"، "خانم گل". . . . ولی مردای بدبخت چی،"آقا غوله" ،"آقا دزده". . . البته بازم جای شکرش باقیه که اسم هر چی جک و جونوره مال دختراس)
۹-برای اینکه شخصیت هایی که توی جک ها به ایفای نقش میپردازند همشون مردن۱۰-برای اینکه ما مردا وقتی بزرگ میشیم بمون میگن خرس گنده شدین اما دخترا وقتی بزرگ میشن بشون میگن خانوم شدن!!!!۱۱-برای اینکه ما مردا باید بریم خواستگاری (حالا پولی که واسه شیرینی و گل و اینا میدی هيچ! اون فشار و استرس روحیش -که دختره جواب رد نده یه موقع خدای نکرده- آدمو داغون میکنه)۱۲-برای اینکه موقع ازدواج باید هم خونه بگیریم هم ماشین و بابای بیچاره دختر هم (که البته یک مرده) باید جهیزیه بخره ولی خود دختره تنها انرژی که صرف میکنه حدود 2.56 کالری صرف گفتن کلمه بله میکنه!و یا فوق فوقش 4.87 کالری صرف گفتن جمله با اجازه بزرگترا بعلهنکته: هیچ میدونستین بدون وجود آقایون، خانوما مجبور بودن تو بیابون ( حتی خیابون هم نه!!) زندگی کنن؟؟میدونین چرا؟؟فوریه 14, 2011 در 3:30 ب.ظ #6991jamal
کاربرراستی خانم دکتر، یه مقوله ای هست، به اسم وزن شعر. . . اگه رعایت نشه خیلی ضابلوئه!!(ضایع+تابلو)
یه چیز دیگه هم هست، بهش میگن قافیه. . .
اون تو پرانتزیا رو هم نوشتم واسه . . .
فوریه 14, 2011 در 5:52 ب.ظ #6992elhami
کاربرآخی…
بمیرم الهی…
واقعا دلم سوخت براتون…
اون متنه رو جالب نوشتید، خوشم اومد!
خوشحالم که اگه خود شعره هیچی نداشته ، لا اقل وزن و قافیه نداشتنش باعث خنده تون شده! هدف مام همینه دکتر!
فوریه 14, 2011 در 6:37 ب.ظ #6993emerson
کاربربا سلام
هدف من از ایجاد این تاپیک یک شوخی دسته جمعی تو سایت بود ما ظاهرا این موضوع از شوخی کمی فاصله گرفته وکمی از ادب کناره گیری کرده!!!
از دوستان میخوام اگر مایل به شوخی هم هستن در چارچوب احترام متقابل و ادب انجام بشه واین تاپیک نباید زمینه برای تفرقه بین اعضا باز کنه!
همه میدونیم هر جنس ویژگی ها و قابلیت های منحصر به فرد خودشو داره و نمیشه نباید کسی خودشو برتر از دیگری بدونه! هیچ کس تنها نمیتونه زندگی کنه! هیچ کس از یک جنس به تنهایی به وجود نیامده ! ما همگی از یک سرشت پاک هستیم فقط در بعضی ویژگیها متفاوتیم! هیچ جنس به تنهایی کامل شدنی نیست چون هر کس نیمه گم شده ای داره! چون راه کمال رو به تنهایی نمیشه طی کرد!
آقا اصلا پشیمون شدم که این تاپیک رو باز کردم!!!
از همگی درخواست میکنم نه در این تاپیک بلکه در تمام قسمتهای سایت رعایت دیگر اعضا رو بکنن و سعی کنیم تا از الفاظ خاص کمتر استفاده کنیم و بیشتر رسمی صحبت کنیم!
متشکرم از توجهی که به این تاپیک داشتید و نظرات خود رو ارسال کردید.
لطفا بنده رو یاری بفرمایید که یه وقت مجبور نشم تاپیک رو کلا حذف کنم چون بالاخره کلی نظر توش هست!
ممنون
فوریه 14, 2011 در 8:20 ب.ظ #6994jamal
کاربربالاخره دیگه، . . . بعضی مواقع آدم جوگیر میشه!!! بنده احترام زیادی برای تک تک شما دوستان قائلم، ولی حلوا هم خیرات نمیشه اینجا،
فوریه 15, 2011 در 5:28 ب.ظ #6995parham
کاربرحالا هی من میگم این بحث رو تموم کنید، الهام خانم جواب میدن: شما هم همش میزنی جاده خاکی 🙁
امین خان، دستت درد نکنه، تاپیک جالبی بود،حال داد، کلی خندیدیم، 🙂 یه زحمتی میکشی خودت یه finish آخر این تاپیک بنویسی؟
فوریه 15, 2011 در 8:02 ب.ظ #6996jamal
کاربریه finish؟ . . . به پایان هم که برسد این دفتر، حکایت . . .
فوریه 15, 2011 در 8:53 ب.ظ #6997margbarbio
کاربرا آقا بنده تازه میخوام شرکت کنم .. ازحقوم دفاع کنم ، فینیش چیه؟
فوریه 17, 2011 در 12:14 ق.ظ #6998emerson
کاربرحلوای اینجا خیلی داغ شد و کمی سوزان!
finishe که چه عرض کنم! من به نوبه خودم ادامه این تاپیک رو صلاح نمیدونم هرچند میتونیم خیلی بخندیم اما با هم بخندیم بهتر از اینه که به هم بخندیم و همدیگرو به سخره بگیریم! به هر حال اگر کسی میخواد ادامه بده با خودشه من کاری ندارم ! البته لازم به ذکره اگر جو بدتر بشه بر خلاف علاقم تاپیک میشه!!!
اما به نوبه خودم از دوستانی که نظر دادن و این تاپیک رو سرپا نگه داشتن تشکر میکنم، بحث جالب ولی بی پایانیه! خوش گذشت!
اگر خدای نکرده ناراحتی برای کسی ایجاد شد و یا فردی احساس کرد به ایشان توهین شده من عذرخواهی میکنم، قصد ما فقط کمی شوخی و عوض کردن فضا بود وگرنه همه میدونیم برتری در کار نیست و خمیرمایه انسانها یکیه فقط در خصوصیات متفاوتند و این تفاوت هست که خیلی جالبه ، آقایون بعضی ویژگی ها دارن که خانمها دارن و خانمها بعضی ویژگیها دارن که آقایون ندارن! همین!
امیدوارم دوستان به بزرگواریشون ببخشن.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.