› انجمن ها › طنز و سرگرمی › كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
نوامبر 26, 2010 در 11:56 ق.ظ #6928
elhami
کاربرفکر کنم من دیگه تمایلی به ادامه بحث ندارم!خودتون واسه خودتون ادامه بدید و خوش باشید…
راستی برای اینکه یه حالی هم به جمع آقایون داده باشم میگم : بنده واقعا جلوی منطق شما کم آوردم!حالا برید کیف کنید!
نوامبر 26, 2010 در 12:49 ب.ظ #6929drneda
کاربردکی الهام ؟؟ کجا کجا؟؟ تازه نیروی تازه نفس از راه رسیده !!! D:
نوامبر 26, 2010 در 12:54 ب.ظ #6930drneda
کاربرخب!سلاملکم خانوما و آقایون گرام !!
به نظر من که هیییییییییییییچ تفاوتی بین مرد و زن نیس
ولی .. ولیییی صد البته که خانوما بهتر و باهوشترند و با منطق فوق العاده ای که دارند میتونند احساسی باشند!!! صدتا کار رو باهم انجام بدند و همگی در کمال دقت و کیفیت!!!
ولی آقایون!!! کافیه یه تارمو از 30بیلشو بکنی!!!! تمرکز و تعادلشو از دست میده چه برسه به اینکه بخواد 2تا کارو با هم انجام بده!! D:
نوامبر 26, 2010 در 1:03 ب.ظ #6931drneda
کاربردكتر با نگاهی خسته وارد شد و با نگرانی گفت: متاسفم كه باید حامل خبر بدی براتون باشم. تنها امیدی كه در حال حاضر برای عزیزتون باقی مونده، پیوند مغزه. این عمل، كاملا در مرحله أزمایش، ریسكی و خطرناكه. ولی در عین حال راه دیگهای هم وجود نداره. بیمه كل هزینه عمل را پرداخت میكنه، ولی هزینهی مغز رو خودتون باید پرداخت كنین.
اعضا خانواده در سكوت مطلق به گفتههای دكتر گوش میدادن، بعد از مدتی بالاخره یكیشون پرسید: خب، قیمت یه مغز چنده؟
دكتر بلافاصله جواب داد: 5000$ برای مغز یک مرد و 200$ برای مغز یک زن!
موقعیت ناجوری بود، آقایون داخل اتاق سعی میكردن نخندن و نگاهشون با خانمهای داخل اتاق تلاقی نكنه. بعضیها هم با خودشون پوزخند میزدن!
بالاخره یكی طاقت نیاورد و سوالی كه پرسیدنش آرزوی همه بود از دهنش پرید كه: چرا مغز آقایون گرونتره؟
دكتر با معصومیت بچگانهای برای حضار داخل اتاق توضیح داد كه: این قیمت استاندارد عمله!
باید یادآوری كنم كه مغز خانمها چون استفاده میشه، خب دست دومه. به همین خاطر ارزونتره.
هیی هیی !!! طفلی آقایون!!! آخه چرا میذارین مغزتون آک بمونه؟ها؟ گناه داره به خدا!!! هر از چند گاهی یه دستی بزنین بهش بد نیستاااااااا!!!!
نوامبر 26, 2010 در 1:03 ب.ظ #6932emerson
کاربربابا دكتر الهام بيايد، بحثو هيجانيش ميكنيم! حوصله مباحث روانشناسي رو فكر نميكنم داشته باشيم! همين جا با حال ترو جالب تره!!! خوشم مياد بالاخره به منطق آقايون پي برده و از بحث كناره گيري كرديد ( احسنت كه واقعيتو داريد قبول ميكنيد!!!) سلام بر دكتر ندا، نيروي تازه نفس! نميدونم اون صد البته رو از كجا آورديد كه خانمها با هوش ترن! صد تا كار به اهميت رو آره با هم ميتونن تو ذهنشون داشته باشن اما دريغ از عمل درست!!! كلا عملكرد خانمها بيشتر احساسيه تا عقلي مثلا فاطي جون مانتو 300 تومني خريده منم بايد بخرم جدا از اينكه اين يه متر پارچه 2 زار ميرزه يا نه!!! چشم و همچشمي رو هم كه نگو!!! واي واي واي!!!!
نوامبر 26, 2010 در 1:15 ب.ظ #6933drneda
کاربرببشخینااااا !!!دکتر امیر میون کلامتون یه درخواست داشتم از مدیر گرامی!!! اینجا شکلک نداره آدم نمیتونه کامل بحرفه و ابراز احساسات کنه و یه کم صفا !!! اگه این مسئله رو حل کنین ممنون میشم! البته اگه کمک خواستین بگیناااااا!!! آخه میدونین که آقایون بدون پشتیبانی خانوما هیچ کاریو درست انجام نمیدن !!! ((:
نوامبر 26, 2010 در 1:37 ب.ظ #6934drneda
کاربردر مورد چشم و همچشمی خانوما هم باید عرض کنم خدمتتون که من فک میکنم این مسئله بین آقایونم شایعه!! مثلا در مورد مدل ماشین و خونه و کار و اینا..
طفلی خانوما فقط اسمشون بد دررفته !!!
منظور از منطقی هم که دکی الهام گفته احتمالا منطق بی منطقی بوده!!! نه الهام جون؟؟! D:
نوامبر 26, 2010 در 3:22 ب.ظ #6935elhami
کاربرآره عزیزم!!دقیقا منظورم همون بود!!!میدونی که آقایون تا یه چیزی رو براشون توضیح ندی خودشون چیزی رو نمیگیرن!!!!از گیرایی آقایون نگو که دلم خووووونه!!!!!البته تقصیر خودشونم که نیست میدونی که یه نیمکره شون عموما تعطیله!!!
خب دکتر امیر تا برم بیام حسابی از شنیدن اون جمله هه صفا کردیدا !!!دیگه چکار کنیم ما خانمها انقدر با محبتیم که نگو!!!!!و صد البته با استفاده از توانایی فوق العاده مون تو مدیریت امور،همزمان هم بهتون حال میدیم و هم حسابی حالتونو میگیریم!!!!!!!!!حیف که حالگیریای ظریفمون از دایره ی ادراک شما آقایون خارجه!!!
ببینم کی به هوش خانمها اشکال وارد کرد؟؟؟؟؟تو این زمینه شدیدا حریف میطلبیم!!!!!!!!!!!هرچند میدونم از ترس ضایع شدن کسی جلو نمیاد!!!!
راستی ندا جان جناب مدیرو بیخیال!!فکر کنم اگه تو آقایون یه استثنا وجود داشته باشه باید تو مدیریت این سایت پیدا کرد!!!!
نوامبر 27, 2010 در 12:55 ب.ظ #6936elhami
کاربرخب چه خبر؟ چرا هیچکس نیست؟؟؟؟باز من اومدم شماها در رفتید؟؟؟فکر کنم بالاخره شما هم به این نتیجه رسیدید که با خانما نمیتونید در بیفتید منتها روتون نمیشه اعتراف کنید!!!آره؟؟درست زدم به هدف!مگه نه؟
نوامبر 27, 2010 در 1:12 ب.ظ #6937drneda
کاربردیگه پا به فرار گذاشتن آقایون !!! هه هه !!! D:
نوامبر 27, 2010 در 4:35 ب.ظ #6938aminima
مشارکت کنندههر چی بدبختی می کشیم از همین خانوماست! میبینی تو رو خدا امیر جان؟! چقدر اینا حرففففف دارن؟!! یه سوال کوچولو کردیا! ببین دو صفحه سه صفحه تازه دو نفری پر کردن! خدا میدونه جمعشون برسه اینجا چی میشه!!! اوه اوه اوه اوه هنوز سایت بالا نیومده حرفهای اینا دازه از مانیتور میزنه بیرون! چقدر مگه دلتون پر بوده؟!! آخیییی… آخییییی… باشه باشه… ما قبول می کنیم… اصلا هر چی شما بگید… آخی… آخی… 😉
—-
شکلک ها: سر فرصت سعی میکنم یه فکری براش بکنم.
نوامبر 27, 2010 در 5:39 ب.ظ #6939soheil
کاربردر مورد مدیریت خانم ها بگم:
خانم ها دوست دارند که هیچ کسی از دستشون ناراحت نشه و به همین دلیل سعی دارند رضایت همه رو جلب کنند و به همین دلیل سلایق و خواسته های افراد متفاوت به راحتی وارد کارشون میشه و نتیجه کار خراب میشه در حالی که در مدیریت باید قاطع بود و نمیشه همه جا هم طرف چپ رو داشت هم راست.
نوامبر 27, 2010 در 5:45 ب.ظ #6940shayan
کاربریک مرد بابت یک کالای ۱ دلاری که نیاز دارد ۲ دلار می پردازد
یک زن بابت یک کالای ۲ دلاری که نیاز ندارد ۱ دلار می پردازد !
نوامبر 27, 2010 در 5:46 ب.ظ #6941shayan
کاربرتحقیقات نشان داده که فقط ۲۰% مردها عقل دارند
۸۰% بقیه زن دارند !!!
نوامبر 27, 2010 در 5:47 ب.ظ #6942shayan
کاربرقوانین طلائی همسرداری (برای مردان ):
قانون اول: باید زنی داشته باشید که در کارهای خانه مثل آشپزی، تمیزکاری، گردگیری و … خوب باشد .
قانون دوم: باید زنی داشته باشید که موجبات سرگرمی و خنده و شادی شما را فراهم نماید .
قانون سوم: باید زنی داشته باشید مورد اعتماد و اطمینان و راستگو .
قانون چهارم: باید زنی داشته باشید که از بودن با او لذت ببرید و باعث آرامش خاطر شما باشد .
قانون پنجم: خیلی خیلی اهمیت دارد که این چهار زن از وجود یکدیگر بی خبر باشند !!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.