كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!

انجمن ها طنز و سرگرمی كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 84)
  • نویسنده
    shayan
    کاربر

مرد احساس را کشف کرد و زن عشق را،

مرد کار را کشف کرد و زن خانه داری را،

مرد پول را اختراع کرد و زن خرید را،

از آن زمان، مرد چیزهای بسیار زیادی کشف و اختراع کرد، و زن همچنان در حال خرید است ‎ !!!

shayan
    کاربر

برنده جایزه نوبل ادبیات در زمان تقدیم جایزه خود به همسرش گفت :

” این جایزه را به همسر عزیزم تقدیم می کنم که با نبودش باعث شد من بتونم این کتاب را تمام کنم ” !

elhami
    کاربر

آقا حرف داریم،میزنیم،شمام حرف دارید بزنید!!!! دیگه چرا کم آوردنتونو به پای حرف زدن ما میذارید؟؟!اصلا همه ش تقصیر گیرایی شماست دیگه!!هی بنده خدا خانما رو مجبور میکنید انقدر توضیح بدن تا بلکه فرجی بشه و بالاخره قضیه رو بگیرید بعدم برای اینکه تابلو نشید میگید خانما زیاد حرف میزنن!!!تازه شم من و خانم دکتر تنهایی هم یه تنه همه تونو حریفیم!!الکی که نیست،نا سلامتی ما جنس مونثیم دیگه!کم آوردن تو کارمون نیست!!!

دکتر امین حیف اون همه تعریفی که من از شما کردم!!!حسابی از وجود استثنا تو آقایون نا امیدم کردید!!!بابا مدیرم مدیرای قدیم!!!

و اما خطاب به دکتر سهیل:

اولا کو سند این ادعا؟؟؟ها؟؟دارید بیارید!!!بعدشم اتفاقا یه مدیر خوب باید نظرات همه رو بشنوه و سلیقه های مختلفو در نظر بگیره و بعدهم با توجه به همه ی اینا و شرایط موجود درست ترین تصمیمو بگیره!!درست کاری که خانما میکنن و شما دقیقا بهش اعتراف کردید!!! و البته مخالفت شما با این نظریه،خودش میتونه صلاحیت آقایونو تو مدیریت زیر سوال ببره!!!!

emerson
    کاربر

با سلام به دكاتير گران ! از ادامه موضوع كمال تشكر رو دارم

خانم دكتر آروم باشيد، خودتونو ناراحت نكنيد! البته كلا خانمها بيشتر صدا ميكنن تا كار ، مثل روغني هستن كه آب غاطيشه! فقط بالا پايين ميپرن ولي كار زيادي انجام نميدن!!!

دكتر شايان از پيوستن به جبهه مردا ازت ممنونم! بايد در جواب دكتر Elham بگم ، مردا از نصف مغزشون در اوقات معمول استفاده ميكنن و نيمكره ديگش رو براي برنامه هاي آينده و مشكلات به صورت ناخودآگاه استفاده ميكنن پس در كل هر دو نيمكره توپ داره كار ميكنه ولي شماها فقط يه نيمكره شو درك ميكنيد آخه شما از همون يه نيمكرشم خيلي استفاده نميكنيد اگرم استفاده كنيد در جهت ثبت لباس نازي جون، النگوي الناز جون، مارك ظرف شويي صغري جون، و برنامه مسافرت خاله قزي به اوشوم فشنه و… صرف ميكنيد پس ديگه بيشتر توضيح نميدم!

اما اينكه چرا ماها دير جواب ميديم به خاطر اينه كه ماها كلا اهل كار و تفكريم و وقت اضافه خيلي نداريم تا با شماها بحث كنيم!!! تازه اگرم بحث كنيم چه فايده!!!!

امين جون غمت نباشه من خودم باهاتام ، اونايي كه به استثنا بودنت شك دارن خيلي جدي نگير!!!

aminima
    مشارکت کننده

بوی خون میاد از این تاپیک…

نه دکتر جان غممون نیس… این قدر کار و بدبختی و فکر و مشغله ریخته سرم که بحث کردن سر این مساله ی بدیهی رو اصلا توی برنامم ندارم. و صرفا به عنوان مدیر میام که به حقوق کاربر احترام گذاشته باشم… بهله… همچین جور مدیری هستیم ما. 😉

و اصولا بذار بگن…. بذار حالا اینجا یه فضای ازاد برای خالی کردن خودشون پیدا کردن ازشون نگیر. بنده های خدا گناه دارن، توی بیرون که نمیذارن، نتیجش هم میشه این. این طور ذهنیت منفی و خصمانه نسبت به مهربان هایی مثل ما پیدا کردن. اشکالی نداره، بذار طفلکی ها یکم اینجا راحت باشن. هر چی میگن بهشون حق میدم و حق بده. آخرش می فهمن که اشتباه می کردن. و بالاخره به طور علمی بحث خاتمه پیدا میکنه. البته ممکنه خیلی طول بکشه، آخه این طور که پیداست فشار خیلی زیاد بوده… 😉

ای بابا بزرگواری دیگه تا چه حد… خانم های عزیز راحت باشید… بگید… هر چی دق و دلی دارید همین جا بگید… اصلا بنده استثنایی، غیر استثنایی… معلول… چه کار داری امیر جان، بذار بگن، شاید با همین گفتنشون اینجا در آینده کمکشون کرد که به راه راست هدایت شن…

farmehr
    کاربر

به به.چه بحث شیرین و جنجالی ای. واقعا لذت بردم

farmehr
    کاربر

آقایون بالا برید،پایین برید،چپ برید، راست برید، کلا هر جا که برید خانوما از شما سر ترن. قبول کنید.

farmehr
    کاربر

چونه هم نزن.اصلا استثنا ندارید.

emerson
    کاربر

خب ظاهرا جبهه خانمها داره غني تر ميشه!

farmehrدكتر به فرموده مدير سايت ما سخت نميگيريم تا همه عقده هاي فروخفته خانمها اين جا تخليه بشه!!! پس همه راحت باشيد و هرچي ميخوايد بگيد مام اصلا بالا پايين نميريم!!! نگران نباشيد!!! چون نميزنيم ريلكس باشيد!!! مام بالاخره دكتريم بايد به همكارامون كمك كنيم تا درمان بشن!!!!

drneda
    کاربر

e e e e

دکتر امیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عجب!!! باشه!!! یه درمونی نشون بدیم بهتون که بلبلان آسمون چهچه بزنن براتون !!!

elhami
    کاربر

ندا جان این دفعه رو به خاطر من بهشون رحم کن!گناه دارن،حالا اینا یه چیزی گفتن، بنده خداها تقصیر خودشون که نیست! بازم به مغزشون زیادی فشار آوردن هنگ کرده!!!! درکشون کن! الان مغزشون پره از انواع تروژان و هیچ نرم افزاری قادر به نابودی این توهمات نیست!تنها درمان موجود برای این case های اورژانس فقط اعتراف به حقیقته!!!!

soheil
    کاربر

خانم دکتر الهام هرکسی ندونه شما  که سندشو می شناسید به هر حال هم دانشکده ای هستیم دیگه ! متوجه که شدید …

همون کسی که من میگم در مقابل بالا دست خودش بله قربان می گه در مقابل ما هم همش میگه بله قبوله اما در نهایت هیچ اقدامی نمی کنه! یکی نیست بگه شمایی که نمی تونی یه کاری رو انجام بدی چرا میگی باشه من قبول دارم حرف شمارو ؟ می ترسی اگه مخالفت کنی ما ناراحت بشیم یا حرکت رادیکالی بکنیم؟

مثالش واگذاری وایرلس به دانشجویان پزشکی! جزئیاتشو خواستید به صورت خصوصی می فرستم! از این مثال ها تو این مدتی که شورا صنفی بودم زیاد دیدم… 

elhami
    کاربر

بابا سخت نگیر دکتر! استثنا تو همه چی وجود داره! حالا تو خانما یکی دو تا شونم اینجوری باشن بازم تو اصل قضیه تفاوتی حاصل نمیکنه!تازه قرار نشد از موقعیت سوءاستفاده کنیدا !!!!!!

همین جا فکر کنم جاشه که بگم با اینکه خیلی از حرفایی که تا حالا زدم عین واقعیت بود اما من همه شو چون این تاپیک شوخی بود نوشتم و هیچ قصد بدی از هیچ جای حرفام نداشتم!از همگی آقایون اگه باعث کدورت روحشون شدم عذرخواهی میکنم!

soheil
    کاربر

حیف که نمیخوام اینجا بحث سیاسی بشه ولی مثال بارز مدیریت خانم ها متاسفانه در راس وزارتخونست و هر روز داریم از برکت وجود ایشون بهره می بریم!!!!!

emerson
    کاربر

آره بابا سهيل جان سخت نگير!!!! اين تاپيك واسه اينه كه دور هم بخنديم !!! واسه به ياد آوردن مشكلات نيست اونم از نوع سياسي!!! آخ آخ آخ!!! بنده هم فرصت رو غنيمت ميشمرم بگم من يكي هرچي ميگم بيشتر جنبه شوخي داره و گرنه كه خانمها كه تاج سرن!!! (فقط اين تاجه يكم برق داره كچلمون كرده!!!)

بابا دكتر الهام ما باز يه مغزي داريم تروژان بياد شماها چي كه تروژان ها هم حال ندارن سراغ شما بيان! آخه مغزي در كار نيست!!! همش توهمه!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 84)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.