› انجمن ها › طنز و سرگرمی › كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژانویه 1, 2011 در 6:12 ب.ظ #6973
elhami
کاربرادامه ی داستان دکتر…
و اینجا بود که خانمها با وجود این حسادت ذاتی آقایون وقرنها تلاششون در از میان برداشتن خانمها، با هوش سرشارشون تونستن درنده ترین حیوانات رو هم رام کنن! و اگه خانمها نبودن تا حالا نسل آقایون از روی کره زمین منقرض شده بود!!!!
و این است همان راز تقدم خانمها بر آقایون : شجاعت و ذکاوت!
ژانویه 1, 2011 در 8:26 ب.ظ #6974drneda
کاربر=))
ایول دکتر الهام که خوب میدونی چی بگی!!! فدات :دی
ژانویه 1, 2011 در 9:00 ب.ظ #6975emerson
کاربرنه بابا ! دیگه چی میخواید بگید؟! یه کاربرد نادر ازتون گفتم دور ور داشتید! همیشه یه عده ای باید فدا بشن تا موجودات ارزشمندتر بمونن مثلا گاو وحشی از بین میره تا شیرها بقا داشته باشن!!! اینه اون رازی که گفتید! زنها چون میدونستند مردا بیشتر به درد میخورن و مهمتر هستند پذیرفته بودند که خودشونو فدای مردا بکنن البته این هم از معدود کارهای درست زنها بوده که بالاخره درک کردن کی بمونه مهمتره!!!! زنهای عصر یخبندان فهمیدن شما هنوز بعد از هزاران سال هنوز دارید روی واضحات چونه میزنید!!!
ژانویه 2, 2011 در 10:59 ق.ظ #6977elhami
کاربرواقعا دلم براتون میسوزه که تاریخ هم ناکارامدی آقایون رو فریاد میزنه!!! حتی برای انجام کارای عادی هر روزشونم محتاج فداکاری خانمها بودن!!!!
و این راز آفرینش حوا :
خدا اول آدم رو آفرید، بعد دید داره مرتب دسته گل به آب میده و آبروی هرچی آدمه میبره، اینه که حوا رو فرستاد کنترلش کنه!!!
ژانویه 2, 2011 در 5:17 ب.ظ #6978aminima
مشارکت کنندهدر ناکارامدی خانم ها همین بس که یک دانشگاه بزرگ در یک چشم به هم زدن محو میشه…
اصلا آقا دیدی وضعیت اداره آموزشو دیگه؟ چقدر درهم و برهمه؟! چقدر برنامه های درسی مسخره ای می نویسن…؟ چه قدر کارهات طول میکشه تا انجام شه…؟ اینها همش به خاطر اینه که این کارها رو سپردن دست زن جماعت. خدا شاهده من رفتم داخل آموزش و شنیدم که حرف از قابلمه و غذا بود! فقط بلدن ببینن کی غیبت کرده حذفش کنن!
ژانویه 2, 2011 در 5:39 ب.ظ #6979elhami
کاربرباز شما چهار تا استثنا دیدید تعمیمش دادید به بقیه؟؟! همین استثناها هم واسه ناکارآمدی آقایونه که روی کار میان!!!!
ژانویه 11, 2011 در 7:41 ب.ظ #6980someone
کاربرمن وقت نداشتم همه کامنتارو بخونم ولی تا اونجایی که خوندم باز مطمئن شدم که این بحثا سر و ته نداره …
از جذابیتش لذت ببرید فقط ( : من اعتقاد دارم که هر کدوم از جنسیتا اگه نباشه اون یکی به هیچ جا نمی رسه که البته برای اقایون بیشتر صدق می کنه چون خودم دخترم .
این بحث باشه برای اهلش …
فوریه 9, 2011 در 8:10 ق.ظ #6981margbarbio
کاربراصلا معلومه که خانوما چه قد باهوشن .. شما به همبن تعداد خانومایی که نوبل میبرن دقت کن … چه درصدش زیاده .. اصن مخترعین .. کاشفین .. محققین … این انگشت های دست 10 تاست .. به این تعداد کاشف دارن .. مخترع دارن .. اصن اگه نبودن یه وضی بود ها …
فوریه 9, 2011 در 8:21 ق.ظ #6982parham
کاربرخدا بگم باعث و بانیشو چیکارکنه…. همه اش تقصیر امیره که این بحث رو شروع کرد.
برادر من این تاپیک خیلی وقته دیگه بحثی دربارش نشده، این آتیشو دوباره روشن نکن، اگه بدونی سری قبل با چه زوری بحث رو تموم کردیم…
البته اینم هستا: همه میدونن کی برتره :))
فوریه 9, 2011 در 8:54 ب.ظ #6983emerson
کاربرممنونم از الطافی که به بنده داری دکتر حمیدرضا !!!
بابا من که حرفی ندارم ، بعضیا میخوان به زور بگن مام مثل شماهاییم و چیزی (مثل عقل !!!) کمتر نداریم!!!
چقدر خوبه به خودشناسی برسن بعضیا !!!!
فوریه 12, 2011 در 11:55 ق.ظ #6984jamal
کاربربه نام خداوند مردآفرين که بر حسن صنعش هزار آفرين
خدايي که از گِل مرا خلق کرد چنين عاقل و بالغ و نازنين
خدايي که مردي چو من آفريد و شد نام وي احسنالخالقين
پس از آفرينش به من هديه داد مکاني درون بهشت برين
خدايي که از بس مرا خوب ساخت ندارم نيازي به لاک، همچنين،
رژ و ريمل و خط چشم و کرم تو زيباييام را طبيعي ببين
دماغ و فک و گونهام کار اوست نه کار پزشک و پروتز، همين!
نداده مرا عشوه و مکر و ناز نداده دم مشک من اشک و فين!
مرا ساده و بيريا آفريد جدا از حسادت و بيخشم و کين
زني از همين سادگي سود برد به من گفت از آن سيب قرمز بچين
من ساده چيدم از آن تک درخت و دادم به او سيب چون انگبين
چو وارد نبودم به دوز و کلک من افتادم از آسمان بر زمين
و البته در اين مرا پند بود که اي مرد پاکيزه و مهجبين
تو حرف زنان را از آن گوش گير و بيرون بده حرفشان را از اين
که زن از همان بدو پيدايشت نشسته مداوم تو را در کمين
فوریه 12, 2011 در 12:22 ب.ظ #6986emerson
کاربرایییییییییییییییییییییول
عالی بود
دستت درد نکنه
مگر اینکه با شعر یه چیزایی رو بعضیا بگیرن!!! هر چند خیلی بعیده!!!
فوریه 14, 2011 در 2:29 ب.ظ #6987elhami
کاربربه به ! آقایون دکترا! میبینم که باز پسر شجاع شدید!
اینم همونی که منتظرش بودید…
فوریه 14, 2011 در 2:30 ب.ظ #6988elhami
کاربر………
فوریه 14, 2011 در 2:34 ب.ظ #6989elhami
کاربرخب حسابی باهاش حال کنید چون دیگه میخوام برم تو فاز سکوت! اون تو پرانتزیا رو مخصوص شما نوشتم، چون میدونستم نمی گیرید! امیدوارم کمک کنه به فهم شعر!
جدی جدی بیاید بیخیال شید این تاپیکو! من که به درست شدن آقایون امیدی ندارم! شمام زور الکی نزنید!
پس تو این تاپیک …
بای بای
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.