كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!

انجمن ها طنز و سرگرمی كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 84)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

ادامه ی داستان دکتر…

و اینجا بود که خانمها با وجود این حسادت ذاتی آقایون وقرنها تلاششون در از میان برداشتن خانمها، با هوش سرشارشون تونستن درنده ترین حیوانات رو هم رام کنن! و اگه خانمها نبودن تا حالا نسل آقایون از روی کره زمین منقرض شده بود!!!!

و این است همان راز تقدم خانمها بر آقایون : شجاعت و ذکاوت!

drneda
    کاربر

=))

ایول دکتر الهام که خوب میدونی چی بگی!!! فدات :دی

emerson
    کاربر

نه بابا ! دیگه چی میخواید بگید؟! یه کاربرد نادر ازتون گفتم دور ور داشتید! همیشه یه عده ای باید فدا بشن تا موجودات ارزشمندتر بمونن مثلا گاو وحشی از بین میره تا شیرها بقا داشته باشن!!! اینه اون رازی که گفتید! زنها چون میدونستند مردا بیشتر به درد میخورن و مهمتر هستند پذیرفته بودند که خودشونو فدای مردا بکنن البته این هم از معدود کارهای درست زنها بوده که بالاخره درک کردن کی بمونه مهمتره!!!! زنهای عصر یخبندان فهمیدن شما هنوز بعد از هزاران سال هنوز دارید روی واضحات چونه میزنید!!!

elhami
    کاربر

واقعا دلم براتون میسوزه که تاریخ هم ناکارامدی آقایون رو فریاد میزنه!!! حتی برای انجام کارای عادی هر روزشونم محتاج فداکاری خانمها بودن!!!!

و این راز آفرینش حوا :

خدا اول آدم رو آفرید، بعد دید داره مرتب دسته گل به آب میده و آبروی هرچی آدمه میبره، اینه که حوا رو فرستاد کنترلش کنه!!!

aminima
    مشارکت کننده

در ناکارامدی خانم ها همین بس که یک دانشگاه بزرگ در یک چشم به هم زدن محو میشه…

اصلا آقا دیدی وضعیت اداره آموزشو دیگه؟ چقدر درهم و برهمه؟! چقدر برنامه های درسی مسخره ای می نویسن…؟ چه قدر کارهات طول میکشه تا انجام شه…؟ اینها همش به خاطر اینه که این کارها رو سپردن دست زن جماعت. خدا شاهده من رفتم داخل آموزش و شنیدم که حرف از قابلمه و غذا بود! فقط بلدن ببینن کی غیبت کرده حذفش کنن!

elhami
    کاربر

باز شما چهار تا استثنا دیدید تعمیمش دادید به بقیه؟؟! همین استثناها هم واسه ناکارآمدی آقایونه که روی کار میان!!!!

someone
    کاربر

من وقت نداشتم همه کامنتارو بخونم ولی  تا اونجایی که خوندم باز مطمئن شدم که  این بحثا سر و ته نداره …

از جذابیتش لذت ببرید فقط ( : من اعتقاد دارم که هر کدوم از جنسیتا اگه نباشه اون یکی به هیچ جا نمی رسه که البته برای اقایون بیشتر صدق می کنه چون خودم دخترم .

این بحث باشه برای اهلش … 

margbarbio
    کاربر

اصلا معلومه که خانوما چه قد باهوشن .. شما به همبن تعداد خانومایی که نوبل میبرن دقت کن … چه درصدش زیاده .. اصن مخترعین .. کاشفین .. محققین … این انگشت های دست 10 تاست .. به این تعداد کاشف دارن .. مخترع دارن .. اصن اگه نبودن یه وضی بود ها …

parham
    کاربر

خدا بگم باعث و بانیشو چیکارکنه…. همه اش تقصیر امیره که این بحث رو شروع کرد.

برادر من این تاپیک خیلی وقته دیگه بحثی دربارش نشده، این آتیشو دوباره روشن نکن، اگه بدونی سری قبل با چه زوری  بحث رو تموم کردیم…

البته اینم هستا: همه میدونن کی برتره :))

emerson
    کاربر

ممنونم از الطافی که به بنده داری دکتر حمیدرضا !!!

بابا من که حرفی ندارم ، بعضیا میخوان به زور بگن مام مثل شماهاییم و چیزی (مثل عقل !!!) کمتر نداریم!!!

چقدر خوبه به خودشناسی برسن بعضیا !!!!enlightened

jamal
    کاربر

به ‌نام خداوند مردآفرين                      که بر حسن صنعش هزار آفرين

خدايي که از گِل مرا خلق کرد              چنين عاقل و بالغ و نازنين

خدايي که مردي چو من آفريد               و شد نام وي احسن‌الخالقين

پس از آفرينش به من هديه داد               مکاني درون بهشت برين

خدايي که از بس مرا خوب ساخت          ندارم نيازي به لاک، همچنين،

رژ و ريمل و خط چشم و کرم                تو زيبايي‌ام را طبيعي ببين

دماغ و فک و گونه‌ام کار اوست           نه کار پزشک و پروتز، همين!

نداده مرا عشوه و مکر و ناز               نداده دم مشک من اشک و فين!

مرا ساده و بي‌ريا آفريد                      جدا از حسادت و بي‌خشم و کين

زني از همين سادگي سود برد               به من گفت از آن سيب قرمز بچين

من ساده چيدم از آن تک‌ درخت            و دادم به او سيب چون انگبين

چو وارد نبودم به دوز و کلک               من افتادم از آسمان بر زمين

و البته در اين مرا پند بود                     که اي مرد پاکيزه و مه‌جبين

تو حرف زنان را از آن گوش گير          و بيرون بده حرفشان را از اين

که زن از همان بدو پيدايشت                 نشسته مداوم تو را در کمينlaughlaughlaugh

emerson
    کاربر

ایییییییییییییییییییییول

عالی بودcool

دستت درد نکنه

مگر اینکه با شعر یه چیزایی رو بعضیا بگیرن!!! هر چند خیلی بعیده!!!laugh

elhami
    کاربر

به به ! آقایون دکترا! میبینم که باز پسر شجاع شدید! cheeky

اینم همونی که منتظرش بودید…

elhami
    کاربر

………

elhami
    کاربر

خب حسابی باهاش حال کنید چون دیگه میخوام برم تو فاز سکوت! اون تو پرانتزیا رو مخصوص شما نوشتم، چون میدونستم نمی گیرید! امیدوارم کمک کنه به فهم شعر! cheeky

جدی جدی بیاید بیخیال شید این تاپیکو! من که به درست شدن آقایون امیدی ندارم! شمام زور الکی نزنید! cheeky

پس تو این تاپیک …

بای بایsurprise

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 84)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.