› انجمن ها › طنز و سرگرمی › كي باهوش ترو به درد بخور تره؟!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
نوامبر 24, 2010 در 8:43 ب.ظ #3906
emerson
کاربرهر كي از ميگه دخترا به درد بخورترن و باهوش تر دليلشو بگه و هر كي ميگه پسرا كارآمدترن و با استعدادتر دليلشو بگه!!!
البته جواب كه معلومه اما نظرتون رو بگيد !!!!نوامبر 24, 2010 در 8:48 ب.ظ #6908emerson
کاربروقتي زنت خونه نيست چه كار ميكني؟ استراحت. وقتي هست چي؟ استقامت
نوامبر 24, 2010 در 9:58 ب.ظ #6914emerson
کاربراعضاي گرامي فقط دعوا نكنيد يه وقت!!! واقعيتو همه ميدونن پس نيازي به عصباني شدن و حرفاي خاص گفتن نيست!!!
نوامبر 24, 2010 در 10:00 ب.ظ #6915elhami
کاربرخب هرچند ما هم میدونیم جواب چیه ولی به روی خودمون نمیاریم!!!!آقا ما اصلا نمیدونیم ته ش چی میشه!!!
حالا بچرخ تا بچرخیم!!!!!!
نوامبر 24, 2010 در 10:02 ب.ظ #6916elhami
کاربروقتی آقا خونه نیست چه کار میکنی؟استراحت،حالا وقتی هست؟استراحت
خب چه فرقی کرد؟
هیچی!!!!آقایون بود و نبودشون فرقی نمیکنه!!!!!
نوامبر 24, 2010 در 10:14 ب.ظ #6917emerson
کاربرنه خير خانمها كلا كاري جز استراحت ندارن!!! يعني كاري از دست خانمها بر نمياد! همه كارها رو خراب ميكنن! بيچاره مردا بايد همه كارها رو درست بكنن!!! احسنت به اين كارايي و به درد خوردن آقايون!!!
نوامبر 24, 2010 در 10:21 ب.ظ #6918elhami
کاربرو حالا کارایی آقایون…
تفاوت نیمرو درست کردن دختر ها و پسر ها
دخترهاتوی ماهیتابه روغن میریزن،اجاق گاز زیر ماهیتابه رو روشن میكنن،تخم مرغها رو میشكنن و همراه نمك توی ماهیتابه میریزن،چند دقیقه بعد نیمروی آماده رو نوش جان میكنن!پسرهاتوی كابینتهای بالایی آشپزخونه دنبال ماهیتابه میگردن،توی كابینتهای پایینی دنبال ماهیتابه میگردن و بالاخره پیداش میكنن،ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن،توی ماهیتابه روغن میریزن،توی یخچال دنبال تخم مرغ میگردن،یه دونه تخم مرغ پیدا میكنن،چند تا فحش میدن،دنبال كبریت میگردن،با فندك اجاق گاز رو روشن میكنن و بوی سركه همراه دود آشپزخونه رو بر میداره،ماهیتابه رو میشورن (بگو چرا روغنش بوی ترشی میداد!)،ماهیتابه رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن واقعی میریزن،تخم مرغی كه از روی كابینت سر خورده و كف آشپزخونه پهن شده رو با دستمال پاك میكنن
چند تا فحش میدن و لباس میپوشن،میرن سراغ بقالی سر كوچه و 20 تا تخم مرغ میخرن و برمیگردن،تلویزیون رو روشن میكنن و صداش رو بلند میكنن،روغن سوخته رو میریزن توی سطل و دوباره روغن توی ماهیتابه میریزن
تخم مرغها رو میشكنن و توی ماهیتابه میریزن،دنبال نمكدون میگردن،نمكدون خالی رو پیدا میكنن و چند تا فحش میدن
دنبال كیسه ی نمك میگردن و بالاخره پیداش میكنن،نمكدون رو پر از نمك میكنن،صدای گزارشگر فوتبال رو میشنون و میدون جلوی تلویزیون،نمكدون رو روی میز میذارن و محو تماشای فوتبال میشن،بوی سوختگی رو استشمام میكنن و میدون توی آشپزخونه،چند تا فحش میدن و تخم مرغهای سوخته رو توی سطل میریزن،توی ماهیتابه روغن و تخم مرغ میریزن،با چنگال فلزی تخم مرغها رو هم میزنن،صدای گــــــــــل رو از گزارشگر فوتبال میشنون و میدون جلوی تلویزیون
سریع برمیگردن توی آشپزخونه،تخم مرغهایی كه با ذرات تفلون كنده شده توسط چنگال مخلوط شده رو توی سطل میریزن،ماهیتابه رو میندازن توی سینك،دنبال ظرفهای مسی میگردن،قابلمه ی مسی رو روی اجاق گاز میذارن و توش روغن و تخم مرغ میریزن،چند دقیقه به تخم مرغها زل میزنن،یاد نمك میفتن و میرن نمكدون رو از كنار تلویزیون برمیدارن
چند ثانیه فوتبال تماشا میكنن،یاد غذا میفتن و میدون توی آشپزخونه،روی باقیمانده ی تخم مرغی كه كف آشپزخونه پهن شده بود لیز میخورن،چند تا فحش میدن و بلند میشن،نمكدون شكسته رو توی سطل میندازن،قابلمه رو برمیدارن و بلافاصله ولش میكنن،چند تا فحش میدن و انگشتهاشون كه سوخته رو زیر آب میگیرن،با یه پارچه ی تنظیف قابلمه رو برمیدارن،پارچه رو كه توسط شعله آتیش گرفته زیر پاشون خاموش میكنن،نیمروی آماده رو جلوی تلویزیون میخورن و چند تا فحش میدن!!!!بنده خداها حق دارن شاکی باشن،آخه خانما نباشن از گرسنگی تلف میشن!!!!!!نوامبر 24, 2010 در 10:43 ب.ظ #6919elhami
کاربرنه دکتر جان!خانما استراحت میکنن چون همیشه با استفاده از هوش سر شارشون کارا رو سریع به نتیجه میرسونن!!!اینه که وقت اضافه میارن و استراحت میکنن!!!!!این بیچاره مردا هم خب چاره چیه باید یه جوری خرابکاریاشونو درست کنن دیگه!!واسه همینه که همیشه مشغولن!از بس مرتب گل میکارن!!!!!
آهان !داشت یادم میرفت یه کم از آقایون تعریف کنم افسردگی نگیرن!!! : از جمله استعداد های آقایون اینه که هرجا کم میارن توپو ندیده شوت میکنن تو زمین حریف!!!!!!نه گل میزنن نه قدرت دفاع از دروازه رو دارن!!!!!!
نوامبر 25, 2010 در 8:10 ق.ظ #6920aminima
مشارکت کنندهالبته این حرفها که شوخیه همش… 😉
وگرنه همه میدونیم که توی یه سری کارها اگه زن ها واردش بشن گند میزنن! و توی یه سری کارها مردها اگه واردش بشن گند می زنن! نوع بینش مرد و زن به نظر من خیلی متفاوت از همه.
یادمه توی فیلم “از این بهتر نمیشه” جک نیکلسون یه کتابی نوشته بود در مورد زن ها. خودش هم مجرد بود. این کتاب خیلی معروف شد. یه روز که داشت میرفت توی آسانسور، یه زنه از راه رسید و یه سوال ازش پرسید: شما چه طور این قدر زن ها رو خوب شناختید؟ جک نیکلسون هم بدون تعارف برداشت گفت: یه مرد رو در نظر گرفتم، منطقش رو ازش حذف کردم.
بعد من این جمله رو خیلی جاها بهش توجه کردم، دیدم واقعا بعضی جاها خیلی درسته. منطق مردها واقعا با چیزی که زن ها تفکر میکنن از زمین تا آسمون فرق داره. نمیگم زن ها منطقی نیستن، اون ها یه منطق خاص بین خودشون رو دارن که با منطق مردها جور در نمیاد.
برای همین وقتی شما میخواید رفتار یک زن رو درک کنید و از تعجب شاخ در نیارید، به یاد این جمله بیفتید. خیلی از مسائل به راحتی حل میشن. 😉 و اون وقت میتونید با اون زن کنار بیاید و کم کم بتونید درکش کنید. چون درک زن ها واقعا کار مشکلیه. مرد ها یه سری سنسور دارن که سیگنال های زنها رو نمیگیرن اصلا! سنسور هاشون یه چیزی میفهمه که اون زن منظورش اون نبوده. این به نظر من مشکل بوجود میاره. نه ما میفهمیم منظورشون چیه، نه اونا میتونن یه جور دیگه رفتار کنن.
ولی شما به یاد جمله ی آقای نیکلسون بیفتی، راحت تر میتونی واکنش نشون بدی!
نوامبر 25, 2010 در 5:44 ب.ظ #6921soheil
کاربرمن فعلا امتحان دارم ولی بعدا مفصلا در مورد مدیریت خانم ها و آقایون می نویسم!
به نظر من زن ها در امر مدیریت اون هم مدیریت های بزرگ ضعیف تر از آقایون عمل می کنند مثالش هم که دور و بر ما زیاد شده!
نوامبر 25, 2010 در 10:46 ب.ظ #6922emerson
کاربرالبته كه شوخيه! ميخواستم يكم فضا عوض بشه! جو سنگين شده بود!
خب از اين موقعيت ميتونيم استفاده كنيم تا بيشتر به شناخت برسيم و بدونيم كدوم كارا براي كدوم جنس بهتره و مثلا خانمها به درد بعضي كارها نميخورن (البته از شمار خارجه اين موضوع!!!) !
نوامبر 25, 2010 در 11:55 ب.ظ #6923elhami
کاربرخب ،البته شوخیه!!!!
ولی یه پیشنهاد: بهتر نیست برای کمک به شناخت بیشتر، هرکدوم از خانمها و آقایون از ویژگی های مثبت جنس خودشون یا از کارامدیهاشون بگن؟!چرا همه دنبال اثبات نداشتن این ویژگیها تو جنس مقابلن؟؟؟تا وقتی آدم خودشو نشناخته چطور میتونه به شناخت درستی از طرف مقابلش برسه؟؟هرکی از خودش بگه به جای گفتن تصورات اشتباهش از دیگری!البته اگه چیزی داره برای گفتن از خودش!!!!!!!!!
درباره ی مدیریت خانمها منتظرم حرفاتونو بشنوم،برام جالبه بدونم چی فکر میکنید؟!
احسنت دکتر امین!با اینکه با خیلی از حرفاتون موافق نیستم اما خیلی خوب نوشتید،من که خیلی خوشم اومد،امیدوارم تا انتها همراهی کنید تا از وجود ارزشمندتون مستفیض بشیم!
و البته از اونجایی که خانمها انسانهای روشنفکر و واقع نگر و البته منطقی هستن باید بگم با این صحبت دکتر امیر که هرکسی را بهر کاری ساختن!موافقم!!!البته هرکسی!!!و این خیلی به جنسیت مربوط نمیشه و کاملا بستگی به تواناییهای شخص داره!
یه چیز دیگه رو هم هرگز فراموش نکنید:هرچقدر هم با خصوصیات جنس مقابل آشنا باشید بازم نمیتونید به راحتی درموردشون نظر بدهید،همیشه همه جا استثنا وجود داره!!!!
بازم که قضیه جدی شد!!از دست شما آقایون!!بابا یه کم بزنید تو سرو کله ی هم دیگه!یه کم دعوا کنیم!من خوشم میاد!هیجان انگیزه!!!(البته اگه جناب مدیر اجازه دادن!)
نوامبر 26, 2010 در 7:46 ق.ظ #6925theadmin
مدیرکلبفرمایید الهام خانم، دعوا کنیم… 😉
نوامبر 26, 2010 در 11:01 ق.ظ #6926emerson
کاربربا خانمها كه نميشه دعوا كرد آخه جواب كه نميتونن بدن كم ميارن ميزنن زير گريه يا اينكه عروسك بدبختشونو كتك ميزنن!!! ما ديگه مثلا تحصيل كرده ايم ، خيلي با كلاس صحبت كنيم بهتر نيست؟!
ديگه هر جور دكاتير تصميم بگيرن ما مطيعيم!!!
نوامبر 26, 2010 در 11:33 ق.ظ #6927elhami
کاربربنده خداها تقصیری ندارن!از بس این آقایون تو دعواهاشون واسه قدرت نمایی داد میزنن دیگه به خانم پر ازاحساس و عاطفه فرصت دفاع نمیدن وگرنه همه میدونن که خانما تو گفتمان با آدما کم نمیارن!!!!!
باشه من بی کلاس هم با آقایون با کلاس همراه میشم و با کلاس بحثو دنبال میکنم!فقط اگه قراره بدون دعوا و سرگرمی باشه لطفا اگه بقیه هم موافقن بحثو به گروه روانشناسی منتقل کنید!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.