مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی؟                                  سوختم، سوختم این راز نهفتن تا کی؟

elhami
    کاربر

یوسف گمگشته بازآید به کنعان غم مخور                                   کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور…

elhami
    کاربر

روی دیدار توام نیست وضو از چه کنم؟                                دیگر از جامه ی صد وصله رفو از چه کنم؟

zahra68n
    کاربر

مکن ز غصه شکایت، که در طریق طلب                  به راحتی نرسید آنکه زحمتی نکشید

parham
    کاربر

دلا تا كي در اين زندان فريب اين و ان بيني…………….يكي زين چاه ظلماني برون شو تا جهان بيني

سنايي-ديوان اشعار- قصيده198

parham
    کاربر

ميشه خواهش كنم شاعرش رو هم زكر كنيد

از آقاي مدير هم درخواست دارم اگه زحمتي نيست چك كنن كه بچه ها از شعر هاي تكراري استفاده نكنن. ممنون

فكر كنم داره كار قشنگي ميشه

parham
    کاربر

من يه تكراري پيدا كردم!!!

زهرا 1 ماه پیش گفته:

دیدی ای دل که غم عشق دگربار  چه کرد            چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت               آه از آن مست که با مردم هوشیار چه کرد

elhami
    کاربر

یک نفر آمد صدایم کرد و رفت                      در قفس بودم رهایم کرد و رفت

ناشناس

emerson
    کاربر

تا بر دلش از غصه غباري ننشيند                      اي سيل سرشك از عقب نامه روان باش

حافظ

parham
    کاربر

خانم دکتر! شاعر اون شعری که گفتین “الناز اسد فر”

parham
    کاربر

شخصی همه شب بر سر بیمار گریست …… چون روز شد او بمرد و بیمار بزیست

سعدی-گلستان-باب دوم در اخلاق درویشان

elhami
    کاربر

تنم از واسطه ی دوری دلبر بگداخت                  جانم از آتش مهر رخ جانانه بسوخت

حافظ

elhami
    کاربر

خیلی ممنون بابت پیداکردن اسم شاعر اون شعر!

خب از اونجایی که طبق خواسته خودتون قراره شعرا تکراری نباشه باید بگم تا جایی که خاطرم هست این شعری که شما گفتید رو من قبلا نوشتم و متاسفانه تکراریه!

elhami
    کاربر

تو به تقصیر خود افتادی از ین در محروم                  از که می نالی و فریاد چرا میداری؟

حافظ

elhami
    کاربر

یاد باد آن صحبت شبها که با زلف تو ام                بحث سر عشق و ذکر حلقه ی عشاق بود

حافظ

[سر یعنی همون راز!!!چیز دیگه نخونید!]

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.