مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

دل میرود زدستم صاحبدلان خدا را                                                         دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا

emerson
    کاربر

آنان كه خاك را به نظر كيميا كنند       آيا شود كه گوشه چشمي به ما كنند؟

zahra68n
    کاربر

در وصل هم ز عشق تو ای گل در آتشم                عاشق نمیشوی که ببینی چه میکشم!!!

elhami
    کاربر

من درد تو را زدست آسان ندهم                            دل برنکنم زدوست تا جان ندهم

از دوست به یادگار دردی دارم                              کان درد به صدهزار درمان ندهم

elhami
    کاربر

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم                             هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم

emerson
    کاربر

مگردان غريب از درت بي نصيب                 مبادا كه گردي به درها غريب

سعدي

elhami
    کاربر

با عقل،آب عشق به یک جو نمی رود                             بیچاره من که ساخته از آب و آتشم

شهریار

elhami
    کاربر

مردم از درد و نمی آیی به بالینم هنوز                                      مرگ خود می بینم و رویت نمی بینم هنوز

رهی معیری

elhami
    کاربر

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد                                          دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد 

elhami
    کاربر

دردم از یار است و درمان نیز هم                                 دل فدای او شد و جان نیز هم…

elhami
    کاربر

مرا کدام جدا کرد بی گناه از تو؟                               سیاه بختی من یا که اشتباه از تو؟

elhami
    کاربر

وقت است که بنشینی و گیسو بگشایی                          تا با تو بگویم غم شب های جدایی…

emerson
    کاربر

يا رب اندر دل آن خسرو شيرين انداز                   كه به رحمت گذري بر سر فرهاد كند

elhami
    کاربر

در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز                        چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود..

zahra68n
    کاربر

دلدار که گفتا به توأم دل نگران است                گو میرسم اینک به سلامت نگران باش

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.