مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    zahra68n
    کاربر

یار گرفته ام بسی، چون تو ندیده ام کسی             شمع چنین نیامده ست از در هیچ مجلسی

elhami
    کاربر

یک وعده خواهم از تو که باشم در انتظار                    حاکم تویی در آمدن دیر و زود خویش

وحشی بافقی

elhami
    کاربر

شرح این آتش جانسوز نگفتن تا کی؟                      سوختم، سوختم این راز نهفتن تا کی؟

وحشی بافقی

mahdieh
    کاربر

یارب آن نوگل خندان که سپردی به منش      میسپارم به تو از چشم حسود چمنش

حافظ

zahra68n
    کاربر

شاد باش ای عشق خوش سودای ما ……………………. ای طبیب جمله علت های ما

mahdieh
    کاربر

آدم از بی بصری بندگی آدم کرد                  گوهری داشت آن هم نذر قباد و جم کرد

یعنی از خوی غلامی ز سگان پست تر است؟             من ندیدم که سگی پیش سگی سر خم کرد

zahra68n
    کاربر

دل که از ناوک مژگان تو در خون میگشت …………… باز مشتاق کمانخانه ابروی تو بود

elhami
    کاربر

در این فکرم که خواهی ماند با من مهربان یا نه؟             به من کم میکنی لطفی که داری این زمان یا نه؟

وحشی بافقی

zahra68n
    کاربر

هوای خواستن من پر از نسیم تو شد ………………… تمام دلواپسیم حدیث دین تو شد

elhami
    کاربر

در این بهار تازه که گل ها شکفته اند                    لبخند عشق زن که شکوفا ببینمت…

parsa88
    کاربر

تو را سری ست که با ما فرو نمی آید                             مرا دلی که صبوری ازو نمی آید

elhami
    کاربر

دردم از یار است و درمان نیز هم                       دل فدای او شد و جان نیز هم…

zahra68n
    کاربر

مهر تو جان نهان بود، مُهر تو بی نشان بود                    در دل من ز بهر تو نقش و نشان چرا چرا؟

elhami
    کاربر

از عشق من به هرسو،در شهر گفتگویی ست                                  من عاشق تو هستم این گفتگو ندارد…

zahra68n
    کاربر

دیدی ای دل که غم عشق دگربار  چه کرد            چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد

آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت               آه از آن مست که با مردم هوشیار چه کرد

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.