مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

من اشکم و او دیده، من آهم و او سینه                   در پرده نمی مانم تا پرده دری دارم…

sh126
    کاربر

ما درس سحر بر سر میخانه نهادیم                       محصول دعا در ره جانانه نهادیم

zahra68n
    کاربر

ماییم و آب دیده در کنج غم خزیده                    بر آب دیده ما صد جای آسیا کن

elhami
    کاربر

نیست در عالم زهجران تلخ تر                   هرچه خواهی کن ولیکن آن نکن..

مولوی

zahra68n
    کاربر

نان پاره ز من بستان جان پاره نخواهد شد                   آواره عشق ما آواره نخواهد شد

آن را که منم خرقه عریان نشود هرگز                     وان را که منم چاره بیچاره نخواهد شد

elhami
    کاربر

دیشب مه من دلبر و دلدار که بودی                    من فکر تو بودم تو گرفتار که بودی

پروانه صفت گرد سرت چرخم و سوزم                      تا فاش شود شمع شب تار که بودی…broken heartcrying

zahra68n
    کاربر

یک لحظه داغم می کشی یک دم به باغم می کشی              پیش چراغم می کشی تا وا شود چشمان من

elhami
    کاربر

نیازارم زخود هرگز دلی را                                 که می ترسم در او جای تو باشد…

zahra68n
    کاربر

دزدیده چون جان می روی اندر میان جان من            سرو خرامان منی ای رونق بستان من

sh126
    کاربر

نفس برآمد و کام از تو بر نمی آید              فغان که بخت من از خواب در نمی آید

elhami
    کاربر

در این فکرم که خواهی ماند با من مهربان یا نه؟                     به من کم میکنی لطفی که داری این زمان یا نه؟sad

sh126
    کاربر

هر که در راه حقیقت از حقیقت بی نشان شد                   مقتدای عالم آمد پیشوای انس و جان شد

zahra68n
    کاربر

دوست نزدیک تر از من به من است       وین عجب تر که من از وی دورم 

چه کنم با که توان گفت که دوست                  در کنارم من و من مهجورم 

سعدی

elhami
    کاربر

می برم منزل به منزل چوب دار خویش را                        تا کجا پایان دهم آغاز کار خویش را…broken heart

zahra68n
    کاربر

اسرار غمش گفتم در سینه نهان دارم     رسوای جهانم کرد این رنگ پریدنها

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.