مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    zahra68n
    کاربر

داستان غم هجران تو گفتم با شمع

آنقدر سوخت که از گفته پشیمانم کرد

elhami
    کاربر

دل ببردی و بحل کردمت ای جان لیکن                     به از این دار نگاهش که مرا میداری

حافظ

zahra68n
    کاربر

یک لحظه بود این یا شبی کز عمر ما تاراج شد

ما همچنان لب بر لبی نابرگرفته کام را ..

ناشناس
    غیرفعال

ای باد، حدیث من نهانش میگو                              سر دل من، به صد زبانش میگو

میگو نه بدانسان که ملالش گیرد                             میگو سخنی و در میانش میگو

حافظ

zahra68n
    کاربر

وقتی درآیی تا میان دستی و پایی می​زدم                    اکنون همان پنداشتم دریای بی پایان را

سعدي

ناشناس
    غیرفعال

ای دل، عبث مخور غم دنیا را                             فکرت مکن نیامده فردا را

elhami
    کاربر

ای که مهجوری عشاق روا می داری                                             بندگان را زبر خویش جدا می داری

تشنه ی بادیه راهم به زلالی دریاب                                               به امیدی که در این ره به خدا می داری

حافظ

elhami
    کاربر

یادگار از تو همین سوخته جانیست مرا                               شعله از توست اگر گرم زبانیست مرا

elhami
    کاربر

خب مشاعره رو خودم ادامه دادم تا این بیت شعرو براتون بذارم، خیلی قشنگه پیشنهاد میکنم حفظش کنید و مرتب با خودتون تکرارش کنید تا هیچ وقت نکته ی مهمشو فراموش نکنید! شاعرش یکی از اساتیدمونه!

تقدیم به شما :

ای دوست ببین چگونه سرگردانیم                                     در چنگ غرور علم خود زندانیم

شاگرد عجول خام در رشته ی طب                                      تشخیص نداده در پی درمانیم!

دکتر فرزان (جراح مغز و اعصاب، هیئت علمی دانشگاه شاهد)

نکته رو گرفتید؟

یعنی اول تشخیص درست بعد تلاش جهت درمان!

zahra68n
    کاربر

من مانده ام مهجور از او               دلخسته و رنجور از او

گویی که نیشی دور از او              در استخوانم می رود

jamal
    کاربر

درد دل با کس نگفتم چون ندارم محرمی             هرکه را محرم شمردم عاقبت رسوا شدم

راز دل با آب گفتم تا نگوید با کسی                      عاقبت ورد زبان ماهی دریا شدم

zahra68n
    کاربر

موج این بار چنان کشتی طاقت بشکست

که عجب دارم اگر تخته به ساحل برسد

elhami
    کاربر

دوستان عیب من بیدل حیران مکنید                                             گوهری دارم و صاحب نظری می جویم!

حافظ

jamal
    کاربر

ملحد گشنه درٍ خانه ی متروکه و نان                عقل باور نکند کز رمضان اندیشد

parham
    کاربر

در حق چگونه کوبم؟ که نه دست ماند ونه دل   * * * * * *  * * *    دل و دست چون تو بردی، بده ای خدا امانی

مولوی

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.