مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

ای آدم ها که بر ساحل نشسته شاد و خندانید!……….  یک نفر در آب دارد می سپارد جان. ……..  یک نفر دارد که دست و پای دایم می زند، ………….. روی این دریای تند و تیره و سنگین که می دانید….

نیما

zahra68n
    کاربر

دوستت دارم و دانم که تویی دشمن جانم                از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم

ناشناس
    غیرفعال

منجنیق آه مظلومان به صبح                        سخت گیرد ظالمان را در حساب

zahra68n
    کاربر

بر لبم کس خنده ای هرگز مدید الا مگر                   در میان گریه بر احوال خود خندیده ام broken heart

parham
    کاربر

منم و دلی که دانم به دو دست دارم او را   ****  اگرش نگاه داری به تو می سپارم اورا

میر صبری اصفهانی

zahra68n
    کاربر

اول اندر کوی او جز نقش پای ما نبود                        آخر آنجا از هجوم خلق جای ما نبود

وصال شیرازی

ناشناس
    غیرفعال

در مسجد و میخانه خیالت اگر آید                              محراب و کمانچه زد و ابروی تو سازم

zahra68n
    کاربر

میخواهم و می خواستمت تا نفسم بود              می سوختم از حسرت و عشق تو بَسَم بود 

(مشیری)

ناشناس
    غیرفعال

دارم از زلف سیاهش گله چندان که مپرس                         که چنان زو شده ام بی سر و سامان که مپرس

حافظ                        

zahra68n
    کاربر

سوختیم و جوهر ما بر کسی ظاهر نشد              چون چراغان شب مهتاب بی جا سوختیـم

ناشناس
    غیرفعال

من یکی آیینه ام کاندر من این دیوانگان                               خویشتن را دیده و بر خویشتن خندیده اند  

پروین                   

elhami
    کاربر

دنیا همه هیچ و کار دنیا همه هیچ                    ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ!!!!

drneda
    کاربر

چشم دل باز کن که جان بینی         آن چه نادیدنی است آن بینی

zahra68n
    کاربر

یا رب آن نوگل خندان که سپردی به منش                    می سپارم به تو از دست حسود چمنش

ناشناس
    غیرفعال

شبی غمگین،…..شبی بارانی و سرد،……..مرا در غربت فردا رها کرد،……دلم در حسرت دیدار او ماند،……….مرا چشم انتظار کوچه ها کرد،……

تمام هستی ام بود و ندانست که در قلبم چه آشوبی به پا کرد،…..

و او هرگز شکستم را نفهمید اگرچه تا ته دنیا صدا کرد.broken heart

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.