مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    ناشناس
    غیرفعال

نشود فاش کسی آنچه میان من و توست                       تا اشارات نظر نامه رسان من و توست

ابتهاج

zahra68n
    کاربر

تارو پود  عالم  امکان  به  هم  پیوسته  است                           عالمی را شاد کرد آنکس که یک دل شاد کرد

ناشناس
    غیرفعال

دوش لعلش عشوه ای میداد حافظ را ولی              من نه آنم کز وی این افسانه ها باور کنم

zahra68n
    کاربر

من و غم همچون برادر دست الفت داده ایم           رشته ی این دوستی محکم کند  تنهایی ام

ناشناس
    غیرفعال

من ز مسجد به خرابات نه خود افتادم                    این هم از عهد ازل حاصل فرجام افتاد

zahra68n
    کاربر

دشمن دوست نما را، نتوان كرد علاج

شاخه را مرغ چه داند كه قفس خواهد شد؟

صائب

ناشناس
    غیرفعال

در خزان هجر گل ای بلبل طبع حزین                             خاموشی شرط وفاداری بود ، غوغا چرا

zahra68n
    کاربر

از گلوی خود بریدن وقت حاجت همت است                          ورنه هرکس وقت سیری پیش سگ نان افکند

ناشناس
    غیرفعال

دل تو نامه عقل و سخنت عنوانست                 بکوش سخت و نکو کن عنوان را

ناصر خسرو

zahra68n
    کاربر

از زندگانی ام گله دارد جوانی ام          شرمنده جوانی از این زندگانی ام

دارم هوای صحبت یاران رفته را          یاری کن ای اجل که به یاران رسانی ام 

شهریار

ناشناس
    غیرفعال

مرا در منزل جانان ، چه امن عیش چون هر دم                          جرس فریاد می دارد که بر بندید محمل ها

حافظ

zahra68n
    کاربر

ای عطر ریخته          عطر گریخته           دل عطردان خالی و پرانتظار توست          غـــــــــــم            یادگار توست

ناشناس
    غیرفعال

تو جوشان چشمه ای، من تشنه ای بی تاب                         بر آ، سرریز کن، تا جان شود سیراب

drneda
    کاربر

به دیار عشق تو مانده ام …….ز کسی ندیده عنایتی……. به غریبی ام نظری فکن…….. که تو پادشاه ولایتی………..crying

zahra68n
    کاربر

یا رب از دل مشرق نور هدایت کن مرا                       از فروغ عشق، خورشید قیامت کن مرا

تا به کی گرد خجالت زنده در خاکم کند؟                     شسته رو چون گوهر از باران رحمت کن مرا

خانه آرایی نمی آید ز من همچون حباب                      موج بی پروای دریای حقیقت کن مرا

صائب تبریزی

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.