مشاعره

انجمن ها ادبیات مشاعره

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

ناصحا بیهوده میگویی که دل بردار از او          من به فرمان دلم، کی دل به فرمان من است؟

zahra68n
    کاربر

تا کس نبرد ره به شناسایی ذاتم ………………… گه مومن و گه کافر و گه گبر و یهودم

شیخ بهایی

elhami
    کاربر

می خواهمت چنانکه شب خسته خواب را                 می جویمت چنانکه لب تشنه آب را

قیصر امین پور

zahra68n
    کاربر

اگر بر جای من غیری گزیند دوست،حاکم اوست ………………………… حرامم باد اگر من جان به جای دوست بگزینم

pezeshkefarda
    کاربر

خیلی میم میدی دکتر من یکی که کم آوردم!!!

pezeshkefarda
    کاربر

من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت      از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت

جامی و بتی و بربطی بر لب کشت    این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت

خیام

zahra68n
    کاربر

تو چه دانی که چه افسونگر و بی پا و سرم …….. تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من …….. چه جنونی، چه نیازی، چه غمی ست؟ …….. یا نگاه تو که پر عصمت و ناز …….. بر من افتد چه عذاب و ستمی ست؟  "اخوان"

الان خوبه؟ راضی شدین؟؟

elhami
    کاربر

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی                                      گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش

حافظ

zahra68n
    کاربر

شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش ………………….. که تا یکدم بیاسایم ز دنیا و شر و شورش

elhami
    کاربر

شمع را شاهد احوال من و خویش مگردان                             خلوتی خواسته ام با تو که تنها بنشینم…

zahra68n
    کاربر

ما       چه بد نام شد یم       کوس رسوائی مان را            سر بازار زدند           و هنوزم            من و تو          در بدر میگردیم         که        بیابیم مگر         کوچه باغی        که         در آن        خوشبختی ست!

حضور ذهن نداشتم که تک بیت بگم! دیگه شرمنده blush

parham
    کاربر

تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید    ****    دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید

نشستم، باده خوردم، خون گریستم، کنجی افتادم  ****   تحمل می رود اما شب غم سر نمی آید crying

مهدی اخوان ثالث

drneda
    کاربر

دلا خوبان دل خونین پسندند         دلا خون شو که خوبان این پسندند..

parastoo
    کاربر

در جهان هر چیز گم شد هیچ نیست                                                          گم نکن صاحب جهانرا ابلهیست

هایم

zahra68n
    کاربر

تپيدم، ناله كردم، داغ گشتم، خاك گرديدم                           وفا افسانه‌ها دارد كه مي‌بايد  شنيد از من

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 433)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.