› انجمن ها › آموزش پزشکی › عشق مطالعه!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژانویه 10, 2011 در 6:31 ب.ظ #5376
someone
کاربرمن میگم هر کس که احتمالا می شیم ما 3 تا یه برنامه یه روزه بگه تا خودش و بقیه البته با تغییرات شخصی اجراش کنن ببینیم در صد موفقیتمون چقدره ؟
حداقل برای هم تشویق کننده ایم .
دکتر الهام اگه موافقید و میشه برنامه یه روزتونو تایپ کنین ؟ البته اگه زحمتی نیست .
ژانویه 10, 2011 در 9:01 ب.ظ #5377emerson
کاربرما3تا یعنی منم عضو هستم؟!!
یعنی ما آدم نیستیم ، فقط دکتر الهام بگه؟!
باشه…!!!:))
ژانویه 11, 2011 در 3:25 ب.ظ #5378drneda
کاربرسلاملکم سلاملکم!!
ببخشینا!!! ما هم حاضر!!!
جالبه ها! سایت موقع امتحانا اکتیو شده!! عجبا!!! 🙁
ژانویه 11, 2011 در 7:22 ب.ظ #5379someone
کاربرای بابا اختیار دارین دکتر …
منظورم این بود که دکتر الهام که شروع کرده بگه …
ما مشتاقانه منتظر برنامه شما هستییم ..
ندا جان حاضری که میزنی باید تا اخرش باشیااا نظرت در مورد یه برنامه مفید چیه ؟
ژانویه 11, 2011 در 8:43 ب.ظ #5380emerson
کاربردکتر الهام تشریف بیارید زودتر بگید برنامتونو !
اول شما بنویسید که بعد ما بنویسیم!
منتظریم…
ژانویه 12, 2011 در 3:04 ب.ظ #5381aminima
مشارکت کنندهمیدونی، باید حین درس دادن های اساتید شروع کنیم به خوندن. اینجوری به همه چیز هم می رسیم. وقتی همه رو میذاریم توی فرجه ها، خب چیزی یاد نمیگیریم و بهمون فشار هم میاد.
اینکه چه چیزی و چه قدر بخونیم، بستگی به برنامه درسیمون داره دیگه. من هم مثل خیلی ها به این نتیجه رسیدم که نمیشه text خوند. میشه ها، اما تمام زندگیمون میشه علم! خب نمیخوایم اینجوری! همون کتابهای نکات برتر رو اگر با درس دادن ها پیش بریم توی فیزیوپات خیلی جلو میفتیم. بهمون هم فشار نمیاد.
در مورد استیجری چیزی نمیدونم. ولی قاعده ی کلی اینه که درسای پزشکی مثل خاک و سنگی میمونن که با لودر یا بولدزر یا هر چیزی که اسمشو میذارید هر روز میارن میریزن روی هم. اگه ما هر روز تکلیف اینا رو مشخص نکنیم، اون وقت اینها میشن اندازه یه کوه! که دیگه هیچی دیگه… فاتحه… حالا چه علوم پایه باشی، چه فیزیوپات چه استیجر چه اینترن و الخ…
ژانویه 12, 2011 در 5:06 ب.ظ #5383parham
کاربراینا همه درست ولی وجدانا کی رو میشناسید که تو علوم از این روش ها استفاده کنه؟!!
وقتی وارد دانشگاه شدم کلی راهنماییم کردن گفتن که چه جوری باید درس بخونم.آاااه… اگه به اون راهنمایی ها گوش داده بودم الان وضعیتم این نبود :((
ولی الان با اینکه به کارآمدی این روش ها ایمان دارم بازم استفاده نمی کنم.
اصلا میدونید چیه؟ اکثر دانشجو های ایرانی به شب امتحانی پاس کردن درس ها شرطی شدن و سال به سال هم بدتر میشه. این اصلا نشونه ی خوبی نیست و باید یه فکری بحالش کنیم، یه فکری کنید که این روش ها عملی بشه…
به امید اینکه بتونیم تحولی ایجاد کنیم 🙂
ژانویه 12, 2011 در 7:15 ب.ظ #5384someone
کاربرمن الان فرجه کورس اعصابم .
اینقدر دلم می خواد که بشینم امینف رو با ارامش واسه هر فصل بخونم ولی مطمئنم اگه اینکارو بکنم پاسم نمی شم .
درسته که باید در طول کورس می خوندم ولی اخه نمی شه تا بیای از دست کورس قبلی استراحت کنی و بفهمی چی شد بعدی میاد با یه حجم عظیم تر . بعد فرجه که میشه یه عالمه کار عقب افتاده داری که انجام ندادی چون تو فرجه امتحان بودی .
حالا دعا کنید ما یه چیزی از این اعصاب پیچیده بفهمیم .
حالا اگه این دکتر الهام بیاااد .
ژانویه 12, 2011 در 7:24 ب.ظ #5385mehrnaz
کاربرخب من الان به اين نتيجه رسيدم كه بهتره يه كتاب خلاصه ي خوب رو به عنوان محور در نظر بگيرم و هر جا كه لازم بود به رفرانس از جمله دورلند و uptodate و … مراجعه كنم! البته اگه بتونم و لازم بود قبل كتاب خلاصه پاتولوژيش رو از روي رابينز بخونم. اينطوري حداقل آخرش آدم يه چيزي تو ذهنش داره!
چند روز در هفته هم در كتابخونه ي بيمارستان موندن تا بعدازظهر، خيلي به پيشرفت درسي كمك مي كنه!
ژانویه 12, 2011 در 9:50 ب.ظ #5386emerson
کاربرقرار بود هر کی برنامه یک روزشو تایپ کنه!!! پس چی شد؟ کسی جرات نداره؟!
دکتر الهام که نیمد ما با اجزه بزرگترا شروع میکنیم! البته ببخشید!
من معمولا حدود 6 از خواب پا میشم-> نماز> ورزش> صبحانه> ریلکسیشن> کارهای شخصی برای بیرون رفتن> ساعت حدود 7:15-7:30 شده که از خونه میرم بیرون> حدود 7:45 بیمارستانم> نیم ساعت شرح حال یا مطالعه> مورنینگ و راند و درمانگاهو کلاس و اینا که تا حدود 5 طول میکشه> خونه اومدن> نماز> خواب> حدود 7 رفتن به کتابخونه> 10 برگشتن از کتابخونه> دیگه بعد از این خونه وقتم آزاده> مطالعه کتاب غیر درسی یا مجله یا ورزش و یا تفریح با دوستان و…. > G5>سر کامپیوتر اومدن و سایت و ایمیل و این حرفا> حدود ساعت 1 خوابیدن > روز از نو روزی از نو
طول ترم درس خوندن کار راحتی نیست اما میهش انجامش داد اگه بشه یه جوری عادت به درس خوندن مداوم کرد!
دکتر somone من امینف رو خوندم کتاب بسیار جالبیه ولی خیلی چیزهاش به درد بخور نیست! خیلی خودتونو ناراحتش نکنید! درکتر mehrnaz درست میگن ، کتاب خلاصه برای قدم اول بسیار مناسبه! بعدش رفرنس و چیزهای دیگه خوندن خوبه!
ژانویه 13, 2011 در 6:29 ق.ظ #5387aminima
مشارکت کنندهخیلی بابا دمت گرم! چه برنامه ریزی ای!! خداوند ما را نیز این چنین یاری فرمایند…
ژانویه 13, 2011 در 11:53 ق.ظ #5388someone
کاربرتحسین بر انگیزه
دکتر این رو هر روز اجرا می کنین ؟ می خوام ببینم چقدر انعطاف داره و بهش متکی هستین ؟
یعنی برنامه های دیگه مثل مهمونی یا بیرون رفتن یا واسه کسی کاری انجام دادن و …. رو باهاش تنظیم می کنین یا اینکه اگه پیش بیاد برنامتون تغییر می کنه .
ژانویه 13, 2011 در 9:55 ب.ظ #5389emerson
کاربربابا بیخیال این قدرام خفن نیست!!!
سعی میکنم هر روز همشو اجرا کنم ولی خشک نیست و انعطاف داره اما 90% عموما اجراشون میکنم مخصوصا بعضیاش 100% اجرا میشه حالا صبح نشد شب ! شب نشد صبح! البته خب میشه بعضی وقتام یکم به هم بریزه!!!
بیشتر فوق برنامه رو با برنامه اصلیم مچ میکنم و برنامه اصلیمو به هم نمیزنم !!! یعنی مثلا سعی میکنم حتی اگه کم هم شده هر روز درس بخونم یا ممکنه کم ورزش کنم اما سعی میکنم هر روز انجامش بدم!!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.