› انجمن ها › آموزش پزشکی › عشق مطالعه!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
آگوست 10, 2010 در 7:35 ب.ظ #5329
emerson
کاربرعجب توانایی دارید، خوش به حالتون! پس شما انرژی ویژه ای دارید چون بیشتر آدما معمولا 7-8 ساعت به صورت نرمال میخوابن!
چطور به این توانایی رسیدید؟ از اول اینجوری عادت کردید؟ یا بعدا این جوری شدید؟
من که واقعا نمیتونم پس از چنین روز پر کاری مستقیما بشینم پای درس!
آگوست 10, 2010 در 8:16 ب.ظ #5330mehrnaz
کاربرممنون دكتر امير.
پس با اين حساب انگار بچه هاي ريفرم شهيد بهشتي بيشترين وقت خالي رو تو بيمارستان داريم. (انشاالله!) منظورم از كار عملي، اضافه بر شرح حال گرفتنه! با بچه هاي شيراز كه صحبت مي كردم اونجا همه ي كارهاي بيمارستان رو دوش دانشجوهاست! يعني بخيه كردن و از اين قبيل كارها! منم فكر كردم شايد بد نباشه هفته اي يه شب بمونم بيمارستان و در كنار اينترن هاي بخش از اين تيپ كارها رو تمرين كنم. ولي نمي دونم آيا الان لازمه يا نه؟
اين تاپيك باعث شد من ياد كتاب هايي كه در اين زمينه دارم بيافتم. خودم هنوز نخوندمشون. يعني نمي تونم بگم خوبن يا نه! ولي اسم هاشونو مي نويسم و اميدوارم كمك كننده باشه:
1) رمز موفقيت در دانشكده پزشكي ؛ نويسنده : ديسون اوانس، جو بروان؛ ترجمه دكتر سليمان احمدي و … ؛ دانشگاه علوم پزشكي ايران (به ما در همايش آموزش پزشكي امسال دادند.)
2) يادگيري در پزشكي ؛ نويسنده : دكتر پيتر ريچاردز و دكتر سايمون استاكيل؛ ترجمه دكتر محسن نيكزاد و … زير نظر معاونت آموزشي وزارت بهداشت
3)مطالعه ي خلاق؛ نويسنده : برايان كلگ ؛ ترجمه ابوذر كرمي؛ انتشارات لوح زرين (خودم تو برنامه ام هست كه انشاالله بخونمش!)
آگوست 11, 2010 در 7:44 ق.ظ #5331elhami
کاربرخیلی ربطی به انرژی ویژه نداره!بعضی از آدما فیزیولوژی بدنشون این جوریه و به کم خوابیدن عادت کردن!خیلی از اساتید موفق این رشته رو وقتی از خواب 24 ساعتشون میپرسی بیشتر از 4 ساعت نمیشه!!اینا همه واقعیته خیال نیست.من نمونه شو زیاد دیدم…البته خودمم از اولش اینجوری نبودم و خیلی میخوابیدم!! و همیشه از برنامه هام عقب بودم تا اینکه دنبال علتش گشتم و ریشه عقب موندنمو تو زیاد خوابیدن پیدا کردم.تقریبا از سال اول دانشگاه دارم سعی میکنم این مشکلو برطرف کنم و خوشبختانه به نتیجه هم رسیدم!شما بهتر از من میدونید که اراده ی آدما خیلی کارا میتونه بکنه…
اصراری رو برنامه خودم و اثبات عملی بودنش ندارم!فقط چون میخواستید بدونید و در موردش سوال کردید ریز برنامه ی شخصیمو نوشتم!!بازم اگه فکر میکنید سوالی دارید و جواب من میتونه بهتون کمک کنه من در خدمتم…
مهرناز جان یاد گرفتن مهارت های اولیه ای مثل بخیه زدن و پانسمان و…شاید تو بیمارستان کمتر به کارت بیاد اما در کل واست لازمه!به ما تو واحد SKILL LAB تو دوره ی فیزیوپاتولوژی این مهارتها رو یاد میدن!گاهی اوقات تو اتاق عمل اگه پزشک جراح به مهارتت اعتماد داشته باشه ممکنه این قبیل کارا رو بهت بسپاره که انجامش بدی اون موقع جالب نیست که بلد نباشی!!مخصوصا اگه استاده کشکی نمره میده و شما هم دنبال نمره خوب باشی!!اما در کل حواست به اولویت هات باشه و خیلی وقتتو رو این کارا نذار …
کتابایی که معرفی کردی موضوع جالبی دارن دلم میخواد حتما بخونمشون.از همون انتشاراتی که نوشتی میشه تهیه شون کرد دیگه؟؟
آگوست 11, 2010 در 10:35 ق.ظ #5332emerson
کاربراگه تونستید درباره پروسه ای که انجام دادید تا تونستید خوابتون رو کم کنید توضیح بدید، اگرم ازون کتابا خوندید و خوب بود به ما خبر بدید.
با تشکر
آگوست 11, 2010 در 12:18 ب.ظ #5333mehrnaz
کاربركتاب مطالعه خلاق رو امروز شروع كردم. سعي مي كنم اگه تونستم نكاتي رو اينجا بيارم. كتاب اولي كه گفتم، از انتشارات حق ياوران است. دومي هم فكر كنم مال چاپخانه صندوق رفاه دانشجويان ! اميدوارم بتونيد پيدا كنيد.
اگه خونتون تهرانه، مي تونم كتابو بدستت برسونم. 🙂
آگوست 11, 2010 در 1:24 ب.ظ #5334elhami
کاربراز اونجایی که فقط شما مشتاق به ادامه این بحثید جواب سوالتون رو برای شخص خودتون میفرستم!امیدوارم بالاخره به نتیجه برسید!!
در مورد کتابا هم با کمک خانم دکتر سعی میکنم پیداش کنم و بخونمش و اگه عملی شد نکته های مهمشو اطلاع بدم…
آگوست 11, 2010 در 10:35 ب.ظ #5335mehrnaz
کاربرخب منم مشتاق اين بحث هستم! 🙂 منم بازي! :دي
آگوست 12, 2010 در 12:30 ب.ظ #5336theadmin
مدیرکلدکتر elham، این حرکت شما که ادامه ی بحث رو به پیام خصوصی محدود کردید اصلا صحیح نیست. اینجا یک انجمن گفت و گوی عمومی هست. بعضی ها ساکت هستند و میشنوند، بعضی ها هم در صورت داشتن دیدگاه، نظرشون رو می نویسند. لطفا همین جا ادامه بدید، و از اینکه کاربران کمی استقبال می کنند دلسرد نشید. اینجا درست مثل آرایشگاهی میمونه که مشتری هاش زیاد نیستند، اما اونهایی که میان میدونن برای چی دارن میان و میدونن چی میخوان. و اینجا رو به کسانی مثل خودشون پیشنهاد میکنن. زمان میبره تا افراد متعهدی مثل شما و کسانی که اینجا هستند به تعدادشون افزوده بشه.
متشکر از فعالیت های شما دوست عزیز
آگوست 12, 2010 در 1:59 ب.ظ #5337elhami
کاربرچشم جناب مدیر!!من واقعا متاسفم و از حضور تمام کسانی که این بحث رو دنبال می کردند به خصوص مهرناز جان عذرخواهی میکنم…
آگوست 12, 2010 در 5:17 ب.ظ #5338emerson
کاربرسخت نگیر جناب مدیر پیش میاد دیگه
انشاالله زین پس تمام بحث در سایت دنبال نمیشه
آگوست 13, 2010 در 9:31 ق.ظ #5339mehrnaz
کاربربابا من نگفتم كه عذرخواهي كنيد! بي خيال…
حالا جواب سوال چي شد؟!
آگوست 13, 2010 در 9:48 ق.ظ #5340nahid
کاربرسلام-طبق گفته جناب مدیر من ازون دسته افرادی ام که فقط شنونده ام چون واقعا هیچ ایده ای ندارم!موضوع تاپیک برای من خیلی جذابه چون تازگیا به این نتیجه رسیدم که روش مطالعه ام ایراد داره که به نتیجه نمیرسم!پس مسلما حرف جالبی نمیتونم داشته باشم!ولی از حرفای شما خیلی استفاده کردم.واقعا ممنون.ایشالا به این نتیجه برسید که تاپیک رو همین جا ادامه بدین…
در مورد کتابا منم تو همایش آموزش پزشکی بودم ولی همچین کتابی نگرفتم!
در مورد خواب منم با دکتر الهام موافقم که علت وقت کم آوردنم خوابه ولی نمیدونم چه کنم که خوابم میاد!؟؟(من ازون دسته آدمایی هستم که کم خوابی رو اخلاقم اثر میذاره)
آگوست 13, 2010 در 9:55 ق.ظ #5341emerson
کاربراز خواب نگید که هرچی میکشم از خوابه! منم همین طور اگه خواب و استراحتم کم بشه دفتارم تغییر میکنه و یکم بدخلق میشم!
از دوستان میخوام تا درباره روشهاشون خوب یا بد بگن چون شاید روش بد همون روش من باشه که نمیدونم! سر فرصت انشاالله بیشتر درباره درس خوندن اصولی صحبت میکنیم!
آگوست 28, 2010 در 8:26 ب.ظ #5342thehero
کاربرهمه نطراتتون رو خوندم.و از همش استفاده می کنم.متاسفانه من ترم بالایی نداشتم.روشمون آزمایش و خطا بود.یعنی ابتدایی ترین روش.اولا با بگم با رکورد مطالب سر کلاس خیلی موافقم.و با پیچوندن کلاسایی که ارزش ندارن یا تو اونا علاقه ای به نشستن نداری.مثل ترمای پیش من کلاس بیو شیمی عزیز و جنین(به خاطر استاد گرانقدر)
اما باید بگم شما خیلی عالی می خونید.اما من یه مشکل بزرگ دارم بعضی وقتا مجبورم چزوه هایی بخونم که ارزش ندارن.و این بزرگترین درد عالم.
آگوست 28, 2010 در 9:09 ب.ظ #5343thehero
کاربراین لینک سایت یک دانشگاه که روش های آموزش پزشکی رو توضیح داده.برای اینکه مطمئن بودن دکترای عزیز مشکلی بابت زبان انگلیسی ندارن یک قسمت از مطالبو با دکر منبع تو وبلاگ خودمم نوشتم
http://www.med.wisc.edu/education/md/resources/study-methodstutors/1191
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.