عشق مطالعه!

انجمن ها آموزش پزشکی عشق مطالعه!

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 73)
  • نویسنده
    mehrnaz
    کاربر

شما خيلي مودبانه تر از ما راجع به اين درسنامه ها حرف مي زنيد!! 🙂 اين درسنامه ها با ايده آل ريفرم خيلي فاصله دارند! يكي از پروژه هاي ما تو كميته دانشجويي EDC ويرايش درسنامه ها بود كه تازه باز هم به عقيده ي من اين فاصله خيلي زياد هم كم نشده. ولي خب قراره بهتر بشه انشاالله به همت دانشجوها و اساتيد…

من هميشه به بچه ها مي گم گايتون ارزش يه بار خوندنو داره! البته به نظرم بايد به شما واسه ترم 5 و علوم پايه بگيم چجوري بخونيد. س اينها كه دارم مي گم براي آزمونه نه يه ترم يكي!!! :

“به نظر من كتاب خلاصه درسنامه مير براي جمع بندي يه سري مطالب تو ذهنمون خيلي خوبه! شروع كنيد اونو بخونيد و هرجاكه گير كرديد بريد سراغ درسنامه و رفرانس. البته من هر درسي رو كه در طول  5 ترم خوب خونده بودم موقع خلاصه خوندن هم خيلي راحت بودم. نمي دونم رفرانس ها رو در اين 4 ترم چجوري خونديد؟ اگه خوب خونده باشيد مي تونيد اونها رو هم دوره كنيد. ولي خوندن درسنامه مير نمره ي خوب شما رو تضمين مي كنه!‌ البته در صورتي كه كتاب نمونه سوالشو با پاسخ هاي تشريحيشو هم خوب خونده باشيد!” 

ببينيد كلا جمع بندي مطالب و دوره ي اونچه كه خونديد از همه چي مهم تره! براي همه ي ترم ها ، تا جايي كه وقت داريد يا وقتي كه به درس اختصاص مي ديد جا داره، در كنار جزوه خوني واسه نمره ي پايان ترم (كه ضروريه!) سراغ رفرانس هم بريد! حتي اگه حفظ نمي كنيد ولي همينكه رفرانس تو دستتون باشه و بتونيد ازش هر چي مي خوايد رو پيدا كنيد خيلي خوبه!

تو پزشكي هر چي بيشتر بدونيد به نفعتونه! ولي اگه نمي رسيد، بريد سراغ كتاب هاي خلاصه تا يه ديد كلي از مطالب تو ذهنتون بمونه.

اگه شما هم يه سري كلاس ها رو مي پيچونيد،‌ حداقل ركورد استاد هاي خوب رو با سرعت بالا گوش بديد كه از يادگيري شنوايي تون استفاده كنيد!

روي EBM (احتمالا داريد ديگه نه؟!) سرمايه گذاري كنيد كه مي ارزه! خيلي زياد!

كدوم درسنامه ها رو شما مي خونيد؟ برا بقيه از روي چي درس مي خونيد؟

mehrnaz
    کاربر

كميته دانشجوي شيراز 2-3 سالي هست كه تابستون چند روزي برنامه ي مدرسه تابستوني داره كه از بيشتر دانشگاه ها دانشجوها ميان! معمولا هم EDC ها دانشجو مي فرستند! برنامه هاشون جالبه! از آموزش دارند تا تفريح! امسال قراره اگه خدا بخواد 4شنبه دبيران كميته دانشجويي 4 دانشگاه (شهيد بهشتي، مشهد، تبريز و شيراز) به پانل برگزار كنيم در مورد كميته دانشجويي كشوري و …! از طرف شهيد بهشتي هم من هستم! اين آدرس وبلاگشونه :

http://sums-edc.blogfa.com/
    و اين سايت :

edc.sums.ac.ir

اگه سوالي هست باز هم درخدمتم!

farmehr
    کاربر

من از تابستون شروع کردم یه کم برای علوم پایه بخونم.به نظرم صرف نمیکمه آدم درسی مثل فیزیو رو ازدرسنامه بخونه.بیش از حد خلاصست. البته این نظر منه،چون متاسفانه من فیزیو و بویژه فیزیو 1 رو چندان خوب نخوندم.

thehero
    کاربر

در جواب فرامهر:حتما فیزیولوژیو با قدرت بخون که خیلی می ارزه.حتی واسه بعد علوم پایه.به نطر من 80%علوم پایه فیزیولوژیه.

در جواب دکتر مهرناز:شما دبیر کمیته هستید؟ما ایمونولوژی بیوشیمی و فیزیک گاهی درسنامه خوندیم.راجع به درسنامه ها یک بحث مهم هست.که بعدا مطرح می کنم.اما بقیه رو رفرنس خوندم به جر آناتومی.خودم بیشتر نگران آناتومیم و بیوشیمی.

از نطراتتون ممنونم.ازشون استفاده می کنم.

thehero
    کاربر

شما از درسنامه میر زیاد گفتین اما از حیان حرفی نزدید.در ضمن میر دو نوع خلاصه داره.یکیش معروف به 2e?توضیح بدید

farmehr
    کاربر

ممنون دکتر کسری.حتما این کارو میکنم. راستی اسمم فرمهر ه، نه فرامهر.

اصلا یاد بیوشیمی نبودم.همون موقع به زور پاس کردم.

mehrnaz
    کاربر

خلاصه درسنامه رو من فقط براي امتحان گفتم فرمهر جان! نه فقط براي يادگيري هم براي جمع بندي مطالب تو ذهن و تثبيتش خوبه! ولي كلا فيزيولوژي انقدر مهمه كه من مي گم گايتون رو يه دور بخونيد. اگه كل گايتون يا گانونگ يا برن و لوي رو نمي رسيد حداقل خلاصه ي يكيشون رو براي يادگيري (handbook يا mannual) رو بخونيد. منظورم خلاصه ي ترجمه شده است نه درسنامه ي مير!

من راستش حيان نخوندم! براي همين هيچ نظري نمي تونم راجع بهش بدم! ولي به عنوان يه دانشجوي ريفرمي بهتون مي گم كه خيلي از ماها مير خونديم و راضي بوديم! (البته اگه بخوايد نفر اول آزمون بشيد اينا خيلي كمه!)

شما تقريبا بدترين درسنامه ها رو خونديد! :)) منظورتون درسنامه هاي بيو و ايمونوي ترم يكه؟ اگه اوناست كه افتضاحه! ولي درسنامه هاي ارگان سيستم ها (البته نه همه!) بهترند! فيزيك منظورتون فيزيك اشعه ي ترم ششه؟ يا …؟ من از آناتومي اسنل خيلي خوشم اومد. به نظرم ارزش يه بار خوندن رو داره! گري براي دانشجويان هم خوبه فكر كنم! اما بيوشيمي! برام سخته بگم يه رفرانس بيو رو كامل بخونيد! ولي نهي هم نمي كنم! چون هر چي بيشتر بخونيد به نفعتونه! ولي تقريبا خودم تصميمي نداشتم يه رفرانس بيو و كامل بخون. ولي خب از ترم يك تو دستم بوده و در صورت نياز و علاقه بهش سر زدم! براي علوم پايه بيوي مير خيلي كمك مي كنه! ولي نمي دونم چند درصد از سوالاي علوم پايه ي ريفرم رو بشه باهاش جواب داد!

دبير كميته دانشجويي EDC شهيد بهشتي من هستم. البته كارهاي علوم پايه رو ديگه داريم ميديم دست جوون تر ها! چون ديگه ما رفتيم بيمارستان. ولي خب در برنامه هاي بين دانشگاهي فعلا خودم هستم…

emerson
    کاربر

ممنون از تمام دوستان كه اين بحث رو داغ داغ ادامه ميدن، به نظر ميرسه پستهاي اخير از هدف و موضوع اصلي اين تاپيك فاصله گرفته ، بهتر هست كه اين مباحث اخير در تاپيك مربوط به علوم پايه ادامه داده بشه…

با تشكر

drnasim
    کاربر

ممنون خانوم دکتر مهرناز! 🙂 میشه بگید EDC چیه ؟ ببخشیدا!

mehrnaz
    کاربر

حتما نسيم جان! فقط با توجه به تذكر به جاي دكتر امير، اين تاپيك جاي توضيح اين سوال نيست. من اين چند روز يه خورده سرم شلوغه. به زودي و اگه خدا بخواد تاپيك كميته دانشجويي EDC رو دوباره راه مي اندازيم!

emerson
    کاربر

متشكرم از دقت شما دكترmehrnaz

منتظرم تاپيك EDC شما ميمانيم…

someone
    کاربر

ما که اخر نفهمیدیم که چه جوری باید خوابمون رو کم کنیم ؟

باید وقت داشته باشی تا بخونی …

دکتر الهام کجا رفتید ؟

elhami
    کاربر

به به سلام آقای دکتر some one !

کاری نداره که دکتر! فقط یه کم همت میخواد و اراده!

راست میگید، داشتن زمان کافی هم مسئله ی مهمیه ولی خوشبختانه من یکی که وقت اضافه نیارم کم نمیارم! مخصوصا الان که دیگه کلی سرم خلوت تره!!! 😀

بهترین راه حلی که میتونم بهتون تو این مورد پیشنهاد کنم برنامه ریزی و اولویت بندی کارهاتونه!سخته اما ممکنه!اصلا کار سخته که به نتیجه رسوندنش لذت بخشه! 🙂

emerson
    کاربر

دکتر بیخیال خودتونو اذیت نکنید هر وقت خوابتون اومد بخوابید و هر وقت حسش بود درس بخونید ، گناه که نکردیم اومدیم پزشکی که هفت جد و آبادمون در بیاد !!! من میگم چی کار کنیم تا بیشتر از زندگی لذت ببریم و ازش استفاده کنیم…؟

لحظه ها را میگذرانیم برای رسیدن به خوشبختی دریغ و هزاران افسوس که همین لحظه ها بهترین زمان از زندگیمونه و اوج لذت در اونهاست …

someone
    کاربر

ممنون دکتر الهام ولی از کجا فهمیدید اقای دکترم ؟؟ خوشبختانه خانم دکترم …

من با دکتر امیر خیلی موافقم ولی از این ترم که همش استادای بالینی میان سر کلاسا همشون میگن راه سختیه باید شدید وقت بذارید یکی میگه با شغلتون باید ازدواج کنید یکی میگه من شبایی رو نخوابیدم و از چیزهایی زدم تا به اینجا رسیدم و خیلی چیزهایی شبیه این .

منم می خوام به همون جاها برسم ولی نمی دونم اینا خیلی اغراق می کنن یا واقعا به قول دکتر الهام باید سختی کشید ؟؟

اصلا این ترم گاهی اینقدر عذاب وجدان می گیرم که واقعا ما چقدر باید بخونیم که بعدا شرمنده نشیم ؟ به قول شهید بهشتی بهشت را به بها می دهند نه به بهانه و دنیاییش هم می شه نا برده رنج گنج میسر نمی شود ولی چقدر ؟

از طرفی اگه قرار به یادگیری علم باشه ادم همه زندگیشم بذاره کم میاره

من هر وقت یه هفته بهم خوش گذشته هفته بعدم خرابه ( از اونجایی که کورس هامون هر 2 هفته است ) با این حساب این برنامه ریزی که دکتر الهام میگه خیلی چیز خوبیه ولی واقعا سخته .

خدا یاری کنه …

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 73)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.