› انجمن ها › پزشکان چند بعدی › مطالعه و فراتر از درس!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 22, 2011 در 8:40 ب.ظ #9234
emerson
کاربرصحبت هاي شما درسته كه بايد از همه چي يه چيزايي بدونيم ولي آيا شما اون قدر فرصت داريد كه آزمون و خطا كتاب بخونيد ؟! راستش من ترجيح ميدم از كسايي كه ميشناسم بيشتر بخونم تا حداقل تو يه زمينه يه چيزايي دست گيرم باشه ، شايد از همه چي دونستن خوب باشه ولي از همه چي دست و پا شكسته دونستن خيلي عالي نباشه! يه اصل موفقيت اينه كه سعي كنيم از علايق يه نفر اطلاع پيدا كنيم و سپس درباره اون صحبت كنيم پس به قول شما لازمه دونستن از همه رشته ها !!!
به شخصه تو زمينه روانشناسي و موفقيت به كتاب هاي ايراني اعتمادي ندارم چون يكي دو تا خوندم خوب نبودن ولي معمولا خارجي هاي خاص بسيار عالي هستن!!!
من به نوبه خودم كتاب Tiime Power كه از برايان تريسيه رو پيشنهاد ميدم، كتاب جديد و خوبيه و ترجمه هاي مختلف هم ازش هست،درباره زمان بندي و تعيين اولويت ها و در كل استفاده درست از زمان هست كه فكر كنم به كار همه مون بخوره به شخصه كه وقتم هميشه كمه واين كتاب خيلي كمكم كرده و ميكنه. يه چيز تو مايه هاي قورباغه ات رو قورت (Eat that frog)است اگه خونده باشينش البته مفصلتر از اونه!
ژوئن 23, 2011 در 4:13 ق.ظ #9235jamal
کاربرموری شخصیت کتاب سهشنبهها با موری
وجود بیماری سختی که روز بهروز او را ناتوانتر میکند سعی در برنامهریزی
برای استفاده از فرصتهای باقیماندهی زندگیاش دارد او تلاش میکند که
هم خود در فرصت محدودی که دارد زندگی کند و هم درس زندگی و زنده بودن را به
دیگران بیاموزاند. در این کتاب نویسنده مقولاتی از قبیل عشق، مرگ، زندگی،
احساسات و بهطور کل مفاهیمی از ایندست را مطرح میکند و شخصیت داستان در
مورد هر یک از این مقولات صحبتهای جالب و خواندنی ارائه میدهد. این کتاب
رویکرد روانشناسانهی متفاوتی با کتب مشابه خود در زمینههای ذکر شده
دارد و چون در قالب داستانی غیرکلیشهای و از زبان شخصیت دوستداشتنی
داستان بیان میشود، خواندن آن بسیار لذتبخش است.
میچ آلبوم
نویسندهی 51 سالهی آمریکایی این کتاب است که به نوشتن فیلمنامه، متون
تلویزیونی و رادیویی و كتابهای داستانی و غیرداستانی هم میپردازد. کتاب سهشنبهها با موریِ او
مدتها در صدرِ کتابهای پرفروش آمریکا و جهان قرار داشت و یک پدیده
نامیدهشد و شاید به همین دلایل در سال 1999 نیز فیلم تلویزیونی با
تهیهکنندگی اپرا وینفری و بازی جک لمون در نقش موری از روی آن ساخته شد که
جوایز متعددی را هم بهخود اختصاص داد. خواندن این کتاب تلنگریست به
دیدگاه بعضی از ما آدمها که در مسائل به ظاهر مهم ولی در واقع بیمعنای
زندگی غرق شدهایم و بسیاری از مفاهیم والای انسانی را فراموش کردهایم. . از میچ آلبوم کتابهای دیگری نیز با ترجمههای مختلف به چاپ
رسیده است که از جمله آنها میتوان به داستان کمی ایمان داشتهباش، پنج نفری که در جهنم ملاقات خواهی کرد یا با عنوان در بهشت پنج نفر منتظر شما هستند و برای یك روز بیشتر با عنوانِ دیگر یک روز دیگر اشاره کرد.ژوئن 23, 2011 در 4:29 ق.ظ #9236aminima
مشارکت کنندهسه صفحه از این تاپیک رفته هنوز به نتیجه نرسیدیم. ای بابا :چشمک. این قدر مته به خشخاش نذارید بچه ها. هر کسی که مایل باشه میتونه در این گروه قرار بگیره و شروع کنه به خوندن کتاب ها. لازم نیست همه ی سلیقه های اعضا رو در بر بگیره که.
دکتر جان یه نفر میگفت رمز موفقیت رو نمیدونم، اما رمز شکست اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری.
به نظر من همین سشنبه ها با موری رو برای سه هفته وقت بدیم تا هرکسی که دلش میخوادبخونه. و بهتره این تاپیک توسط ایجاد کننده ی اون مدیریت بشه تا نتیجه بده.
ژوئن 23, 2011 در 10:32 ق.ظ #9238atefe314
کاربریه نفر میگفت رمز موفقیت رو نمیدونم، اما رمز شکست اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری.
احسنت!!! متحول شدم …. اینو با طلا بنویسید بزنید رو بنر مدنت !!!!
ژوئن 23, 2011 در 11:25 ق.ظ #9239avin314
کاربرهمون 3شنبه ها با موری تصویب شد…
من دارم میرم کتاب و فیلمشو بخرم.شما هم بجا این کارا بجنبید
ژوئن 27, 2011 در 6:50 ق.ظ #9240drzahra
کاربراسم فیلمشم دقیقا همینه؟ یعنی به اسم فیلم سه شنبه ها با موری باید دنبالش بگردیم؟
ژوئن 27, 2011 در 4:54 ب.ظ #9241aminima
مشارکت کنندهلطفا تا دو هفته ی دیگه کسانی که میخوان در این موضوع شرکت کنند کتاب سشنبه ها با موری رو بخونند و بیان. پس تا اون موقع در این تاپیک لطفا چیزی ننویسید. وعده ی ما (با صدای کلفت بخونید) (!) ۲۰ تیرماه ۱۳۹۰. گروه پزشکان چند بعدی. تاپیک مطالعه و فراتر از درس.
جولای 12, 2011 در 5:39 ق.ظ #9242aminima
مشارکت کنندههممم… 😕 انگار کسی نرفته دنبالش…
جولای 12, 2011 در 7:46 ق.ظ #9243rozita
کاربرمن گشتم واسه کتاب پیدا نکردم ولی تازه یادم اومد که چندسال فیلمش رو از تلویزیون ایران دیدم
جولای 12, 2011 در 6:01 ب.ظ #9244mehrnaz
کاربرولی من رفتم دنبالش! از دوستم قرض گرفتم!
البته هنوز تمومش نکردم!
کتاب جالبیه! خب جدا کسی دیگه ای نخونده؟ دوستان نظر بدید! چه جوری می خوایم روش بحث کنیم؟
جولای 12, 2011 در 7:32 ب.ظ #9245emerson
کاربرمن هم خیلی گشتم و پرس و جو کردم تا بالاخره امشب کتابشو پیدا کردم ، انشالله فردا میرم میخرمش !!!
یکم تاخیر بوده ولی شما بحث کنید منم به آخرشم شاید رسیدم…
جولای 13, 2011 در 2:07 ب.ظ #9246rozita
کاربرنه!نه!صبر کنین منم بیام!
جولای 13, 2011 در 8:57 ب.ظ #9247emerson
کاربرمن کتابو بالاخره خریدم !!!
خنده
جولای 14, 2011 در 7:09 ق.ظ #9248hodian
کاربربه نظر من اگه بتونیم کتاب هایی رو مطرح کنیم که بتونیم فرمت PDF و ebook اونا رو هم برای دانلود بذاریم خیلی راحت تر می تونیم راجع بهشون بحث کنیم! چون هم همگی می تونن همزمان بهش دسترسی داشته باشن هم این که روی بیشتر گوشی ها میشه مطالعه ش کرد!
جولای 14, 2011 در 7:13 ب.ظ #9249rozita
کاربرمن هم خریدمش!!!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.