مطالعه و فراتر از درس!

انجمن ها پزشکان چند بعدی مطالعه و فراتر از درس!

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 48)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

صحبت هاي شما درسته كه بايد از همه چي يه چيزايي بدونيم ولي آيا شما اون قدر فرصت داريد كه آزمون و خطا كتاب بخونيد ؟! راستش من ترجيح ميدم از كسايي كه ميشناسم بيشتر بخونم تا حداقل تو يه زمينه يه چيزايي دست گيرم باشه ، شايد از همه چي دونستن خوب باشه ولي از همه چي دست و پا شكسته دونستن خيلي عالي نباشه! يه اصل موفقيت اينه كه سعي كنيم از علايق يه نفر اطلاع پيدا كنيم و سپس درباره اون صحبت كنيم پس به قول شما لازمه دونستن از همه رشته ها !!!

به شخصه تو زمينه روانشناسي و موفقيت به كتاب هاي ايراني اعتمادي ندارم چون يكي دو تا خوندم خوب نبودن ولي معمولا خارجي هاي خاص بسيار عالي هستن!!!

من به نوبه خودم كتاب Tiime Power كه از برايان تريسيه رو پيشنهاد ميدم، كتاب جديد و خوبيه و ترجمه هاي مختلف هم ازش هست،‌درباره زمان بندي و تعيين اولويت ها و در كل استفاده درست از زمان هست كه فكر كنم به كار همه مون بخوره به شخصه كه وقتم هميشه كمه واين كتاب خيلي كمكم كرده و ميكنه. يه چيز تو مايه هاي قورباغه ات رو قورت (Eat that frog)است اگه خونده باشينش البته مفصلتر از اونه!

jamal
    کاربر

موری شخصیت کتاب ‌سه‌شنبه‌ها با موری‌
    وجود بیماری سختی که روز به‌روز او را ناتوان‌تر می‌کند سعی در برنامه‌ریزی
    برای استفاده از فرصت‌های باقی‌مانده‌ی زندگی‌اش دارد او تلاش می‌کند که
    هم خود در فرصت محدودی که دارد زندگی کند و هم درس زندگی و زنده بودن را به
    دیگران بیاموزاند. در این کتاب نویسنده مقولاتی از قبیل عشق، مرگ، زندگی،
    احساسات و به‌طور کل مفاهیمی از این‌دست را مطرح می‌کند و شخصیت داستان در
    مورد هر یک از این مقولات صحبت‌های جالب و خواندنی ارائه می‌دهد. این کتاب
    روی‌کرد روان‌شناسانه‌ی متفاوتی با کتب مشابه خود در زمینه‌های ذکر شده
    دارد و چون در قالب داستانی غیر‌کلیشه‌ای و از زبان شخصیت دوست‌داشتنی
    داستان بیان می‌شود، خواندن آن‌‌ بسیار لذت‌بخش‌ است.
    میچ آلبوم
    نویسنده‌ی 51 ساله‌ی آمریکایی این کتاب است که به نوشتن فیلم‌نامه، متون
    تلویزیونی و رادیویی و كتاب‌های داستانی و غیرداستانی هم می‌پردازد. کتاب ‌سه‌شنبه‌ها با موریِ‌ او
    مدت‌ها در صدرِ کتاب‌های پرفروش آمریکا و جهان قرار داشت و یک پدیده
    نامیده‌شد و ‌شاید به همین دلایل در سال 1999 نیز فیلم تلویزیونی با
    تهیه‌کنندگی اپرا وینفری و بازی جک لمون در نقش موری از روی آن ساخته شد که
    جوایز متعددی را هم به‌خود اختصاص داد. خواندن این کتاب تلنگری‌ست به
    دیدگاه بعضی از ما آدم‌ها که در مسائل به ظاهر مهم ولی در واقع بی‌معنای
    زندگی غرق شده‌ایم و بسیاری از مفاهیم والای انسانی را فراموش کرده‌ایم. . از میچ آلبوم کتاب‌های دیگری نیز با ترجمه‌های مختلف به چاپ
    رسیده است که از جمله آن‌ها می‌توان به داستان ‌کمی ایمان داشته‌باش‌‌، ‌پنج نفری که در جهنم ملاقات خواهی کرد‌ ‌یا با عنوان ‌در بهشت پنج نفر منتظر‌ شما هستند و ‌برای یك روز بیش‌تر‌ با عنوانِ دیگر ‌یک روز دیگر اشاره کرد.

aminima
    مشارکت کننده

سه صفحه از این تاپیک رفته هنوز به نتیجه نرسیدیم. ای بابا :چشمک. این قدر مته به خشخاش نذارید بچه ها. هر کسی که مایل باشه میتونه در این گروه قرار بگیره و شروع کنه به خوندن کتاب ها. لازم نیست همه ی سلیقه های اعضا رو در بر بگیره که.

دکتر جان یه نفر میگفت رمز موفقیت رو نمیدونم، اما رمز شکست اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری.

به نظر من همین سشنبه ها با موری رو برای سه هفته وقت بدیم تا هرکسی که دلش میخوادبخونه. و بهتره این تاپیک توسط ایجاد کننده ی اون مدیریت بشه تا نتیجه بده.

atefe314
    کاربر

یه نفر میگفت رمز موفقیت رو نمیدونم، اما رمز شکست اینه که بخوای همه رو راضی نگه داری.

احسنت!!!  متحول شدم  …. اینو با طلا بنویسید بزنید رو بنر مدنت !!!!

avin314
    کاربر

همون 3شنبه ها با موری تصویب شد…103

من دارم میرم کتاب و فیلمشو بخرم.شما هم بجا این کارا بجنبید15

drzahra
    کاربر

اسم فیلمشم دقیقا همینه؟ یعنی به اسم فیلم سه شنبه ها با موری باید دنبالش بگردیم؟

aminima
    مشارکت کننده

لطفا تا دو هفته ی دیگه کسانی که میخوان در این موضوع شرکت کنند کتاب سشنبه ها با موری رو بخونند و بیان. پس تا اون موقع در این تاپیک لطفا چیزی ننویسید. وعده ی ما (با صدای کلفت بخونید) (!) ۲۰ تیرماه ۱۳۹۰. گروه پزشکان چند بعدی. تاپیک مطالعه و فراتر از درس.

aminima
    مشارکت کننده

هممم… 😕 انگار کسی نرفته دنبالش…

rozita
    کاربر

من گشتم واسه کتاب پیدا نکردم ولی تازه یادم اومد که چندسال فیلمش رو از تلویزیون ایران دیدم36

mehrnaz
    کاربر

ولی من رفتم دنبالش! از دوستم قرض گرفتم! 15

البته هنوز تمومش نکردم!

کتاب جالبیه! خب جدا کسی دیگه ای نخونده؟ دوستان نظر بدید! چه جوری می خوایم روش بحث کنیم؟

emerson
    کاربر

من هم خیلی گشتم و پرس و جو کردم تا بالاخره امشب کتابشو پیدا کردم ، انشالله فردا میرم میخرمش !!!

یکم تاخیر بوده ولی شما بحث کنید منم به آخرشم شاید رسیدم…67

rozita
    کاربر

نه!نه!صبر کنین منم بیام!63

emerson
    کاربر

من کتابو بالاخره خریدم !!!

خنده

hodian
    کاربر

به نظر من اگه بتونیم کتاب هایی رو مطرح کنیم که بتونیم فرمت PDF و ebook اونا رو هم برای دانلود بذاریم خیلی راحت تر می تونیم راجع بهشون بحث کنیم! چون هم همگی می تونن همزمان بهش دسترسی داشته باشن هم این که روی بیشتر گوشی ها میشه مطالعه ش کرد!

rozita
    کاربر

من هم خریدمش!!!78

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 48)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.