› انجمن ها › پزشکان چند بعدی › مطالعه و فراتر از درس!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 17, 2011 در 12:53 ب.ظ #4166
hodian
کاربربحث و تبادل نظر راجع به رمان،کتاب های تاریخی،شعر و کلا کتاب های غیر پزشکی!
ژوئن 17, 2011 در 12:58 ب.ظ #9203hodian
کاربرفکر می کنم برای دانشجوهای پزشکی که بیش تر سروکارشون با کتاب های قطور درسی(و صد البته کتاب های باریک خلاصه ها و …) است ،ادبیات یک تنوع خوشایند باشه. و البته امیدوارم این بحث ها کمی مشوق ما باشه در خوندن کتاب هایی از جنس دیگر!
ژوئن 17, 2011 در 1:48 ب.ظ #9204atefe314
کاربر5 ماهه کتاب 1984 (از جورج اورول) رو خریدم بخونم…. هنوزیک کلمه ازش نخوندم، به نظرتون ارزش داره یه چندوقت مدنت نیام از فرجه امتحانا استفاده کنم اونو بخونم؟!!؟؟ :فکر
ژوئن 17, 2011 در 6:41 ب.ظ #9205rozita
کاربرکتاب تا دلتون بخواد من میتونم بتون معرفی کنم
نویسنده های محبوب من:
کریستین بوبن
اریک امانوئل اشمیت
آلبادسس پدس
زویا پیرزاد
فریبا وفی
مصطفی مستور
.
.
هر کتابی که از اینها پیدا کردین بتون قول میدم از خوندنش پشیمون نشین!
ژوئن 17, 2011 در 9:13 ب.ظ #9206emerson
کاربرمنم همين طور:
كتاباي آنتوني رابينز
اندرو ماتيوس
فلورانس اسكاول شين
شاكتي گواين
وين داير
ماكسول مالتز
همشون خوبه ولي آنتوني و اندرو يه چيز ديگس هر چي پيدا كرديد ازشون بخونيد رد خور نداره كه ارزششو داره و خوشتون مياد…
ژوئن 18, 2011 در 7:48 ق.ظ #9207rozita
کاربریه چیزی بتون بگم به شهرت کتاب توجهی نکنین!!!
اکثر کتابهایی که شاهکار تاریخی شدن واقعا ارزش نداشتن!
مثلا جنگ وصلح لئوتولستوی فکر کنم علت اینکه این همه شهرتش فقط واسه اینه که تونسته 300تا شخصیت بیخود رو همزمان با هم پرداخت کنه
یا مثلا کارهای بالزاک به طرز سرسام آوری توصیفی اند!
اکثر کارهای بزرگ تو فرهنگ اروپا خیلی شاهکارن اون هم به لحاظ ادبی و سبک نگارش.
بتون توصیه میکنم از شاهکارهای ادبی و تاریخی شروع نکنین!!!
ژوئن 18, 2011 در 3:44 ب.ظ #9208aminima
مشارکت کنندهآفرین و ممنون به خاطر این تاپیک مفید. ولی اینجا با تاپیک معرفی کتاب در گروه ادبیات تفاوتش چیه؟
ژوئن 18, 2011 در 4:27 ب.ظ #9209hodian
کاربرکتاب عقاید یک دلقک واقعا کتاب زیباییه و من یکی که از خوندنش لذت بردم! اندر احوالات این کتاب شاید همین بس که برنده ی نوبل ادبیات شده ولی حتی در غیر این صورت هم کتاب فوق العاده ای هست!به ویژه یکی از جملاتش که من نقل به مضمون می کنم “ایراد کافرها اینه که خیلی راجع به خدا صحبت می کنن!” اگه یه نخ از سیر کلی داستان هم بخواین راجع به پسری از یک خانواده ی ثروتمند آلمانیه که شغل دلقکی رو انتخاب می کنه. داستان حوالی سال های جنگ دوم و پس از اونه و فکر می کنم بهتره قلب داستان و بحث های فوق العاده شو خودتون بخونید!
ژوئن 18, 2011 در 4:33 ب.ظ #9210hodian
کاربردر ضمن راجع به تفاوت این تاپیک با تاپیک معرفی کتاب باید بگم(البته اگه طرف سوال من بوده باشم) که من امیدوار بودم که این تاپیک چیزی بیش از معرفی صرف کتاب باشه و در واقع چیزی شبیه به یک انجمن مطالعاتی مجازی که در اون همه ی اعضا یک کتاب رو به طور مشخص سوژه قرار میدن و در یک بازه ی زمانی مناسب مطالعه می کنن و بعد میان و همگی راجع بهش بحث و صحبت می کنن.یه جور مطالعه ی دسته جمعی که در اون خود اعضا کتابی رو که دوست دارن مورد بحث قرار بدن انتخاب می کنن.فکر کردم این طوری از جنبه های بیش تری به یک کتاب نگاه میشه.چون معرفی صرف کتاب علی رغم تمام محسناتش شاید یه جای خالی رو باقی میذاره و اون اینه که همه در تجربه ی خوندن اون کتاب شریک نبودن! این ایده ی من از ایجاد این تاپیک بود و ممنونم که خواستین توضیحات بیشتری داده بشه و امیدوارم همه از این ایده خوششون بیاد!
ژوئن 18, 2011 در 7:19 ب.ظ #9211rozita
کاربریادم رفت بگم!
دوست بازیافته اثر فرد اولمان!محشره!!!
خیلی هم کوتاهه ولی بخونینش!
ژوئن 19, 2011 در 3:21 ق.ظ #9212aminima
مشارکت کنندهدر ضمن راجع به تفاوت این تاپیک با تاپیک معرفی کتاب باید بگم(البته اگه طرف سوال من بوده باشم) که من امیدوار بودم که این تاپیک چیزی بیش از معرفی صرف کتاب باشه و در واقع چیزی شبیه به یک انجمن مطالعاتی مجازی که در اون همه ی اعضا یک کتاب رو به طور مشخص سوژه قرار میدن و در یک بازه ی زمانی مناسب مطالعه می کنن و بعد میان و همگی راجع بهش بحث و صحبت می کنن.یه جور مطالعه ی دسته جمعی که در اون خود اعضا کتابی رو که دوست دارن مورد بحث قرار بدن انتخاب می کنن.فکر کردم این طوری از جنبه های بیش تری به یک کتاب نگاه میشه.چون معرفی صرف کتاب علی رغم تمام محسناتش شاید یه جای خالی رو باقی میذاره و اون اینه که همه در تجربه ی خوندن اون کتاب شریک نبودن! این ایده ی من از ایجاد این تاپیک بود و ممنونم که خواستین توضیحات بیشتری داده بشه و امیدوارم همه از این ایده خوششون بیاد!
احسنت. ایده ی بسیار جالبیه. خب… لطفا خودتون یکی از این کتاب ها رو معین کنید و یک وقت براش مشخص کنیم تا همه بریم بخونیم و بعد بیایم در موردش نظر بدیم…. معرفی کتاب ها رو هم بذارید توی تاپیک معرفی کتاب بگید. اینجا دیگه دوباره کاری نکنیم.
ژوئن 19, 2011 در 2:33 ب.ظ #9213drzahra
کاربرایده واقعا جالبیه. فقط یه خرده صبر کنید از دست این امتحانا خلاص بشیم…
نظرتون با ماهی یه کتاب چیه؟ اول هر ماه یه کتاب خوب رو مشخص کنیم و آخرای اون ماه در موردش تبادل نظر کنیم.
ژوئن 20, 2011 در 8:21 ق.ظ #9214mehrnaz
کاربرمنم با این ایده خیلی خیلی موافقم!
منتظرم زودتر شروع کنیم.
ژوئن 20, 2011 در 6:24 ب.ظ #9215rozita
کاربرپیشنهاد میدم هر ماه یه نفر یه کتاب رو پیشنهاد بده..
من هم بی صبرانه منتظر اتمام امتحانات شما هستم
اگه موافقین نوبت بر اساس الفبا یا به ترتیب حضور در مدنت یا پیشکسوتی(یعنی سال بالایی ها اولویت دارن!
) باشه..نظرتون چیه ایها الاطباء؟
ژوئن 21, 2011 در 3:50 ق.ظ #9216jamal
کاربر -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.