› انجمن ها › پزشکان چند بعدی › مطالعه و فراتر از درس!
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 21, 2011 در 7:17 ق.ظ #9217
avin314
کاربرواقعا ايده خوبيه.منم منتظرم با تمام وجود…
ژوئن 21, 2011 در 8:19 ب.ظ #9218emerson
کاربرفقط يه نكته هست و اون اينه كه همه ما يه جور علايق به كتب غير درسي نداريم مثلا شما ممكنه بگيد بريم يه رمان بخونيم يه نفر بگه بريم كتاب اخلاق شايد يه نفر ديگه مثلا كتاب تاريخ و من بگم روانشناسي بخونيم !!! شما راه حل اين رو بگيد من كاملا آماده ام كتبي كه در حيطه علايقم هستن بخونم…
ژوئن 21, 2011 در 8:33 ب.ظ #9219aminima
مشارکت کنندهدکتر واقعیت اینه که خیلی از ما هنوز نمیدونیم به چجور کتابی علاقه مندیم! شاید با خوندن کتاب های متفاوتی که اینجا عنوان میشه بتونیم علایق دیگه ای هم پیدا کنیم!
ژوئن 21, 2011 در 8:43 ب.ظ #9220mehrnaz
کاربرمنم فکر کردم که یه سری موضوع ها جزو علائقم نیست یا اولویت نیست برام. ولی به نظرم کار و بحث گروهی ارزش تجربه اش رو داره. ولی می شه به طور تجربی هر بار یکی از اعضا یه پیشنهاد رو بگه. بقیه بدون رودربایستی نظر بدن که دوست دارن تو این زمینه بخونن یا نه؟ اگه دیدیم اختلاف زیاده می شه گروه بندی کرد اعضا رو. می تونیم از همین اول هم گروه بندی کنیم. مثلا یه عده که رمان دوست دارن فقط رمان بخونن. یه عده روانشناسی و … یه جورایی بستگی به تعداد علاقمندان هم داره. می تونیم همین اول نظرسنجی کنیم ببینیم کدوم موضوع ها علاقه مند بیشتر داره رو اونها بیشتر کار کنیم… می شه هر بار چند کتاب رو معرفی کرد و بر اساس رای گیری انتخاب بشه که کدوم رو بخونیم . . .
ژوئن 21, 2011 در 8:50 ب.ظ #9221mehrnaz
کاربرخب می خواید یکی با قاطعیت یک کتاب رو پیشنهاد بده؟ و زمان لازم برای خوندنش؟
ژوئن 22, 2011 در 3:31 ق.ظ #9222jamal
کاربربا اجازه بزرگترا . . . “سه شنبه ها با موری” . . . (نظر بدین که موافقین یا نه!!)
ژوئن 22, 2011 در 6:23 ق.ظ #9223atefe314
کاربرسه شنبه ها باموری کتاب خوب و کوتاهیه(واسه اونایی که می خوان زود به بحث برسن خوبه!) من که خیلی جاهاش بغضم میگرفت
فیلم خوبی هم ازش ساخته شد
اما کتابیه که جمله به جملش به آدم درس میده، (چه جوری می خواین راجع بهش بحث کنین؟؟)(کتایایی که حرف از مکاتب میزنن یا سیر داستانی خاصی دارن : کیمیاگر،سینوهه، هری پاتر و… هم بد نیستن) اما این کتاب واسه شروع خیلی بهتره
ژوئن 22, 2011 در 7:16 ق.ظ #9224jamal
کاربرهری پاتر؟!! . . .
. . .
. . . کاندید شماره 2 !
ژوئن 22, 2011 در 9:39 ق.ظ #9225rozita
کاربرلطفا اگه کتابی رو میخواین به بحث بذارین با شناسنامه بذارین!
اسم نویسنده
اسم مترجم(در صورتی که ترجمه های مختلف داره روان ترین ترجمه)
ناشر
آخرین چاپ
یه معرفی کوتاه از نویسنده و معرفی چندتا از اثرهای دیگه ش!
قبل از اینکه بقیه بخونن کسی هم نظر راجع بش نده که دچار پیش داوری بشیم!!!
ژوئن 22, 2011 در 9:46 ق.ظ #9226rozita
کاربرمن با اینکه هر کسی کتاب مورد علاقه ش رو توی یه گروه خاصی بخونه موافق نیستم.این طوری ما باز هم محدود میشیم به دنیاها و فضاهای فکری خودمون.
اگه هر ماه یه نفر یه کتاب رو معرفی کنه چون با توجه به دیدگاهی که داشته کتاب رو انتخاب کرده پس ما با یه فضای فکری دیگه هم آشنا میشیم.اطلاعاتمون هم اضافه میشه.
ضمنا هنوز مشخص نکردین نوبت ها چه جوری باشه.اگه نوبتی باشه هر دفعه یکی یه کتاب معرفی میکنه و ما هم بااطبع قبول میکنیم.نیازی هم به نظر سنجی نیس.ما که هنوز کتابی رو نخوندیم چه جوری نظر بدیم کتاب جالبه که بعد بگیم موافقیم یا نه؟
ژوئن 22, 2011 در 11:02 ق.ظ #9227mehrnaz
کاربراتفاقا منم اومدم بگم که بهتره همه مون در زمینه های مختلف بخونیم حتی اگه علاقه نداریم. چون ما با آدم ها سر و کار داریم و باید بتونیم افراد مختلف رو بشناسیم و باهاشون ارتباط برقرار کنیم . و خوندن کتاب در زمینه های مختلف و از نویسنده های مختلف خیلی کمک می کنه که تو این جامعه یه آدم آگاه باشیم…
سه شنبه ها با موری رمانه ؟ چیه ؟
منم میگم زودتر نوبت تعیین کنیم!
ژوئن 22, 2011 در 11:21 ق.ظ #9228mehrnaz
کاربرامروز یاد حرف یکی از اساتیدمون در بخش روان افتادم… گاهی یه مریض مانیک که قبلا تو فلسفه یا هر رشته ای مطالعه داشته میاد و شروع می کنه به حرف زدن. ما باید از هر چیزی خبر داشته باشیم تا بتونیم بفهمیم چرت می گه یا نه ! اگه اشتباه نکنم حتی مثالی رو می زد از فردی که تونسته بود نظر چندین عالم بزرگ رو هم جلب کنه …
اگه بتونیم اینجا هر کس در هر زمینه ای که بیشتر مطالعه داره یه کتاب خوب رو معرفی کنه و روش بحث بشه حداقل می تونیم از اطلاعات همدیگه استفاده کنیم و یه حداقلی از دانش رو هر کدوممون پیدا کنیم …
ژوئن 22, 2011 در 6:30 ب.ظ #9229avin314
کاربرنظر منم همینه که ما با این کار اطلاعاتمون رو در همه حیطه ها افزایش بدیم.1 استاد داشتیم که بجز پزشکی 4رشته دیگه خونده بود(جامعه شناسی روانشناسی فیزیک و ادبیات)می دونید که ما پزشکا هر رشته ای که بخوایم بخونیم از فوق لیسانس میخونیم.
نمی دونید وقتی فیزیک رو با پزشکی قاطی میکرد چقدر لذت بخش بود.میگفت 1پزشک در جواب هیچ سوالی نباید ساکت بمونه و این لازمه ش مطالعه زیاده.به امید روزی که با کمک هم و تو مدنت به این هدف بزرگ نزدیک بشیم.
من همیشه به فیزیک علاقه دارم با خوندن تاپیک خانمها و آقایون دکتر چقد از انیشتین میدونید جواب خیلی سوالاتم رو پیدا کردم و علاقه م صد چندان شد.مسلما با خوندن کتاب در حیطه های مختلفه که استعدادهای نهفته ما کشف میشه…
یقینا قسمت اعظم مغز ما بی استفاده مونده.استاد نورولوژیمون از بیمارجوانی صحبت میکرد که مهندس مکانیک در یکی از دانشگاه های معروف کشور بود.ضمنا المپیادی هم بود.و علاوه بر اون تو موسیقی و ورزش هم صاحب نام بود.این آقا چندین سال بود که دچار هیدرو سفالی و دمانس بود.دکتر میگفت اگه CTش رو میدیدید هرگز باور نمی کردید که مال این فرده قسمت بیشتر مغزش آتروفی بود و این بود.اون وقت ماها بیشتر سلولهای مغزمون آک مونده و عین خیالمون هم نیست.
ژوئن 22, 2011 در 8:00 ب.ظ #9230avin314
کاربربچه ها نریم تو کتابای خارجی, ایرانی ها فراموش شن…من خودم کتاب ایرانی خیلی کمتر از خارجی خوندم.به نظرم مظلوم واقع شدن کتابای فارسی.ضمن اینکه دونستن فرهنگ ادبیات و تاریخ و… خودمون خیلی ضروری تر از هرجای دیگه اییه…
به نظر من بهتره 1نوبت بذاریم.توافقی بین اعضای سایت.مثلا 1خارجی 1ایرانی.2خارجی 1 ایرانی.یا هرجور دیگه که تصمیم جمع بود.در مورد فیلم هم همین نظر رو دارم…
ژوئن 22, 2011 در 8:35 ب.ظ #9231emerson
کاربرصحبت هاي شما درسته كه بايد از همه چي يه چيزايي بدونيم ولي آيا شما اون قدر فرصت داريد كه آزمون و خطا كتاب بخونيد ؟! راستش من ترجيح ميدم از كسايي كه ميشناسم بيشتر بخونم تا حداقل تو يه زمينه يه چيزايي دست گيرم باشه ، شايد از همه چي دونستن خوب باشه ولي از همه چي دست و پا شكسته دونستن خيلي عالي نباشه! يه اصل موفقيت اينه كه سعي كنيم از علايق يه نفر اطلاع پيدا كنيم و سپس درباره اون صحبت كنيم پس به قول شما لازمه دونستن از همه رشته ها !!!
به شخصه تو زمينه روانشناسي و موفقيت به كتاب هاي ايراني اعتمادي ندارم چون يكي دو تا خوندم خوب نبودن ولي معمولا خارجي هاي خاص بسيار عالي هستن!!!
من به نوبه خودم كتاب Tiime Power كه از برايان تريسيه رو پيشنهاد ميدم، كتاب جديد و خوبيه و ترجمه هاي مختلف هم ازش هست،درباره زمان بندي و تعيين اولويت ها و در كل استفاده درست از زمان هست كه فكر كنم به كار همه مون بخوره به شخصه كه وقتم هميشه كمه واين كتاب خيلي كمكم كرده و ميكنه. يه چيز تو مايه هاي قورباغه ات رو قورت (Eat that frog)است اگه خونده باشينش البته مفصلتر از اونه!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.