- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
می 23, 2011 در 4:58 ب.ظ #8749
avin314
کاربرحتی اگه اختلالات روانپزشکی مثل CONVERSIONداشته باشه ما باید تمام علل احتمالی دیگه رو R/Oکنیم و در قدم آخر اگه هیچی به دستمون نیومد به اون موارد فکر کنیم.
البته CONVERSIONاکثرا دقیق به دنبال یه استرس اتفاق میفته و معمولا ناگهانیه.با این فاصله بعد از استرس ایجاد نمیشه و غالبا هم ناراحتی مریض با شکایتی که داره نمیخونه.مثلا فرد جوونیه که شکایتش فلج پاست ولی اصلا ناراحت و بیقرار نیست.و بیتفاوته.
وقتی معاینه کامل انجام میدیم متوجه میشیم که معاینه اصلا با شکایت نمیخونه.اتفاقا مریضای جالبی ان.
می 23, 2011 در 5:06 ب.ظ #8750aghaali
کاربرخیلی از موارد بر اساس شرح حال بیمار میشه تشخیص داد که مریض مشکلی نداره درسته باید جانب احتیاط رو رعایت کرد و همه بررسی ها بشه. ولی یه سری افراد مخصوصا اونایی که دسترسی راحتی به پزشک دارند مثلا اقوامشون پزشکه با کوچکترین شکایتی یا اصلا مشکلی ندارند به پزشک مراجعه می کنند. میگه دستم از نیمه ی نمی دونم کجا تا کجا تیر می کشه وقتی هم شرح حال می گیری هیچی پیدا نمی کنید فقط با اطمینان میشه دردشون رو بهتر کرد.
حالا در مورد این مریض من ندیدمش ولی با توجه به شکایتش گفتم.
شاید هم مشکل خاصی داشته باشه
می 23, 2011 در 5:26 ب.ظ #8751avin314
کاربردرسته.مثلا خیلی از مریضایی که به درمانگاه قلب مراجعه میکنن حتی بدون ECGو با همون شرح حال اولیه معلوم میشه که قلبی نیستن.و ECGگرفتن ازشون هم فقط به این خاطره که خیالشون راحت شه و گیر ندن.
ولی این مریض حتما 1چیزی داشته که بستری شده.وگرنه کارش به بستری نمیکشید.حالا شاید تو سیر تشخیص و درمان مشخص شه که مشکل ارگانیک نیست.ولی مسلما تشخیص اولیه ش به این راحتی نبوده.
می 25, 2011 در 10:08 ب.ظ #8752emerson
کاربردكاتير گرامي آيا نظر خاص ديگري براي اين مريض داريد؟!
اگر بخوايم بريم سراغ پاراكلنيك به نظرتون چه كارهايي لازمه براي بيمار درخواست بشه ؟
می 26, 2011 در 5:51 ق.ظ #8753xanax
کاربرآقا جون من میگم بهش بگیم پوزیشن خوابیدنشو عوض کنه
می 26, 2011 در 9:23 ق.ظ #8754rozita
کاربرام آر ای برین و اسپاین.
می 26, 2011 در 3:21 ب.ظ #8755aghaali
کاربرمن نظرم رو همون شوکه هم جنبه تشخیصی داره هم جنبه درمانی
می 30, 2011 در 12:34 ب.ظ #8756sara77
کاربر(NCV,electrolite,(ca,k
جولای 8, 2011 در 3:59 ب.ظ #8757starbbs2001
کاربرسلام … خیلی سخت میگیرید .
من برای این مربض اگه تو تهران باشه ، همون اول یه MRI گردن و کمر و یه NCV و EMG می خوام .. + الکترولیت ها که خانوم دکتر سارا گفتن ..
من فقط می کنم اول از همه تروما و استینوز نخاعی باید r/o بشه تو این مریض و بعدش بریم سراغ تشخیص های افتراقی بعدی .
به نظرم وقتی میشه از پاراکلینیک کمک گرفت ، نباید الکی خودمون رو سر در گم کنیم !
البته قبل از تذکر دوستان ، خودم میدونم که تو مناطق محروم پاراکلینیک نیست و از این جور حرفا
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.