آقای 26 ساله با شکایت خواب رفتن وگزگز اندام ها در خواب

انجمن ها مریضخونه آقای 26 ساله با شکایت خواب رفتن وگزگز اندام ها در خواب

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

اوووووووو   یس!

ممنون

xanax
    کاربر

دوست عزبز نمیخای بیمارتو ببری جلو ! بابا بجنب دیگه! 

یه موقع درگیریش موتوری نشه فلج بشهcheeky

منتظریما!

rozita
    کاربر

من به موارد زیر شک دارم
    ام اس
    سی تی اس
    برین تومور با فشار بر مرکز موتور(با توجه به درگیری یکطرفه)
    استنوز کانال نخاعی
    مسمویت با سرب البته نوروپاتی اون اول با درگیری حس عمقی شروع میشه انگار
    نوروپاتی در زمینه ی برخی اینفکشنها

emerson
    کاربر

براي CTS تست فالن و كامپرسشن رو چك كردم منفي بود.

MS؟ چرا آخه؟ سرب؟ نميدونم !

شما بايد جلو ببريد، من چي كار كنم!!! رفلكسهاي بيمار در دست ها ديده نشد يعني من نتونستم  ببينم،‌البته ما اون موقع كه تو بخش اعصاب هم بوديم اين رفلكسا يكي در ميون ديده ميشد حالا نميدونم شايد من درست انجام ندادم ! در پاها رفلكس زانو در طرفه نرمال، بابينسكي آپوارد.

نبض اندامها قرينه و به يك تعداد بود البته خب دستاش خيلي قوي بود كه فكر كنم قاعدتا به خاطر بالك عضلاني زياد اون باشه،‌ولي به هر حال نبض پا ضعيفتر بود مخصوصا تيبياليس پستريور ! دورساليس پديس خوب بود.

استنوز كانال خيلي تشخيصه خوبيه،‌به خصوص كه وقتي بيشتر از مريض پرسيدم گفت هر از چند گاهي يه دردي تو ناحيه لومبار هم داره كه تير نميكشه !

بي حسي انگشت شست پاها به نظر هم عمقي بود هم سطحي،‌ولي گرما و سرماش مشكلي نداشت. بيمار الان ميگه بيشتر انگشت پاش اذيت ميكنه تا دستاش !!!

يه چيز جديد رو هم گفت، گفت وقتي از روي صندلي (كارش سرپاييه ) ميام پايين زير انگشت شستم خون مردگي ايجاد ميشه كه تازگي شروع شده البته اظهار ميكرد قبلا هم اين اتفاق ميفتاده !!! نگاه كردم خيلي چيزي نديدم ،‌گفت بعضي وقتا اين جوري ميشه !!!

خب حالا بريم جلو…

xanax
    کاربر

آقا جون یعنی چی که نمیدونم رفلکس داشت یا نداشت؟!

آخه اینجوری که نمیشه کیس مطرح کردangry

فعلن فقط یه بابنسکی آپوارد تو معاینه داریم که درگیری UPPER MOTOR NEURON را حداقل داره.

emerson
    کاربر

چرا دعوا ميكني !!! از نظر من نداشت ! خوب شد؟ با يه بابينسكي تنها مطمئني ميتوني درگيري رو اعلام كني؟

sara77
    کاربر

با سلام

به نظر من بیشتر به کارپال تونل میخوره.من case شو داشتم و فالن هم منفی بود .چون این مورد شما تازه شروع شده.با یه ncv به تشخیص میرسی

sara77
    کاربر

از اون بابنسکی مطمینی؟!!

rozita
    کاربر

چون تو ام اس شکایت شایع اختلالات سنسوریه که مریض با پارستزی اومده واز طرفی جوون هم هست
    اگه در گیری موتور باشه آتروفی عضلانی باید مشهود باشه که گفته شده باک عضلانی خوبی داره..
    رفلکسها مهمه تو ام اس تو معاینهات اولیه ممکنه اختلالات رفلکس اولین چیزی باشه که دیتکت شه..

aghaali
    کاربر

مریض رو ارجاع بده یه روان پزشک دو تا شوک وارد کنند بش خوب میشه.

rozita
    کاربر

تشخیص سی تی اس تنها بالینی نیست و اغلب باید تست بررسی هدایت و سرعت عصبی انجام بشه.

avin314
    کاربر

بابنسکی UPWARD. یه اصطلاح کاملا رایج و غلط بین بچه های پزشکی.بابنسکی خودش یعنی پلانتار رفلکسUPWARD.یا باید بگیم بابنسکی مثبت یا بگیم پلانتار رفلکس UP.

avin314
    کاربر

کارش سر پاییه یعنی چی؟شغلش چیه؟ ممکنه به تشخیص خیلی کمک کنه.

emerson
    کاربر

خانم دكتر سارا،‌ ممكنه CTS واسه دستش مطرح باشه حتي با فالن و كامپرسشن البته من بعيد ميدونم!!! هم چنان تشخيص پاش ميمونه !

به روانپزشك؟! شوك بش بده؟ به چه تشخيصي فكر ميكني دكتر؟!‌ البته بيمار يه استرس و فشار رواني شديد رو قبل از عيد ذكر ميكنه !!!

دكتر مرضيه درست ميفرماييد ، اشتباه شايعه !!!‌ منظورم اينه كه در برابر اون لمس پا با جسم تيز كه كه از پاشنه ميايم سمت انگشتان پاش بالا رفت و كمي شست نيز به سمت بالا تمايل يافت ولي به سمت پايين نيامد !!!

مهندس مكانيكه ، تو كارخونه كار ميكنه و سر دستگاه و اين حرفاس،‌بيكار باشه از جوش كاري و اين حرفا هم خيلي خوشش مياد و بهش اشتغال داره…

aghaali
    کاربر

آخه شکایتش خیلی غیر اختصاصی و نامعموله گفتم دو تا شوک بش بزنند شاید شکایتش یادش برهcheeky

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 39)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.