- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
دسامبر 25, 2010 در 7:48 ق.ظ #7033
parham
کاربرمن اصلا به ریش گذاشتن برای محرم اعتقادی ندارم، تازه کلی از روایات هست که میگه مستحبه همیشه لباس سفید و روشن بپوشید، موها و محاسن رو کوتاه کنید و… من فقط دو روز تاسوعا و عاشورا رو سیاه می پوشم،خیلی از آدمای معتقد رو هم میشناسم که همین کار رو می کنن. این کارها یه جورایی خشک مذهبی بازیه، تو دهه اول که ریشتو کوتاه کنی همه چپ چپ نگات می کنن!!!
البته از یه لحاظ خوبه ها: همین ریش گذاشتن پسرای جوان جلوی خیلی از گناهها رو میگیره، تو محرم تغییر کردن مردم خیلی جالبه، حتی برای این مدت کوتاه
دسامبر 25, 2010 در 10:46 ق.ظ #7034mehrnaz
کاربرلباس سياه پوشيدن يا رنگ نكردن مو امر واجبي نيست. به نظر من بيشتر يه جور سنت يا عرف براي نشون دادن عزادار بودنه. عزادار بودن امام حسين و به يادش بودن هم فوايد خودش رو داره.
البته اين موضوع در بين ائمه هم بوده :
در حكمت 473 نهج البلاغه آمده :
” (به امام گفتند چه مي شد موي خود را رنگ مي كردي؟ حضرت فرمود : ) رنگ كردن مو، زينت و آرايش است، اما ما در عزاي پيامبر (ص) به سر مي بريم.”
دسامبر 25, 2010 در 11:00 ق.ظ #7035mehrnaz
کاربرمن پيشنهاد مي كنم دوستان مباحث كتاب ها رو بحث بگذارند… حتي اگه مي تونند خلاصه اش رو هم اينجا بگن.
در ضمن. دو جلد اول اين كتاب، متن سخنراني هاي استاده! دوستاني كه سختشونه كتاب بخونند مي تونند صداي استاد رو گوش بدن!
از سايت ياسين مديا احتمالا مي تونيد پيدا كنيد.
دسامبر 25, 2010 در 4:03 ب.ظ #7036parham
کاربرخانوم دکتر! میشه زیاد رو قالب کتاب کلیک نکنید؟ آخه بحث زیاد رسمی نیست و وقت مطالعه نداریم، منم قبول دارم وظیفه ی ماست که درباره اعتقاداتمون مطالعه کنیم. ولی اجازه بدین بچه ها نظر شخصی خودشونو بیان کنن.
آخه همه به اندازه شما مطالعه ندارن و اینم بگم که اطلاعاتتون در زمینه اسلام قابل تحسینه
دسامبر 25, 2010 در 4:10 ب.ظ #7037parham
کاربرو یه مساله دیگه:
قبول دارم که این مراسمات همه به احترام امام حسین و نشان دادن عزادار بودن ماست ولی همه ی 30روز محرم؟!! یه کم زیاده روی نیست؟ اینجوری نمی گن اسلام فقط عزاداریه؟
تازه، بعضی مناطق ایران 10 روز اول ماه محمد که اوج جشنه رو “ایام محسنیه” میدونن و عزاداری می کنن وسیاه میپوشن!!!
دسامبر 25, 2010 در 4:42 ب.ظ #7038mehrnaz
کاربركسي گفته سياه پوشيدن در سي روز محرم بخشي از اسلامه؟!
من نهي نمي كنم! نمي گم درسته يا غلطه! به خود هر كس بر مي گرده!
اگه كسي مي خواد يك ماه از سال رو براي امامش عزادار باشه، به هر دليل، اين حقو داره! همونطور كه شايد عزاداري حضرت زينب براي برادرش طولاني بود..
ولي هيچ جا هيچ اجباري نيست كه آدم ها حتما سي روز سياه بپوشند! حتي روز عاشورا هم واجب نيست!لطفا رسم و سنت ها يا عمل هاي مردم رو به حساب اسلام و شيعه ي حقيقي نگذاريد.
دسامبر 25, 2010 در 4:49 ب.ظ #7039mehrnaz
کاربردر مورد كتاب هر جور راحتيد! خب منم نظر شخصي خودم رو گفتم!
به هر حال،به نظر من، بحثي كه صرفا بر اساس فكر شخصي آدم ها باشه، خيلي خطا پذيره…
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.