معادل های عامیانه برای عبارت های پزشکی هنگام شرح حال گیری

انجمن ها آموزش پزشکی معادل های عامیانه برای عبارت های پزشکی هنگام شرح حال گیری

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 70)
  • نویسنده
    parham
    کاربر

اگه طرف همجنس باشه این کار مثل آب خوردنه، من بلدم، فقط کافیه یه کم با طرف صمیمی بشی، بعدش بحث رو می کشونی طرف gf و اینجور چیزا، اونوقته که سوژه آماده است که به هر سوالی جواب بده وتمام کارهای انجام داده و نداده رو با نحوه ی انجام دادنش توضیح بده. :))
    اگه جنس مخالف باشه کار سخت میشه، منکر میشه و یا ممکنه فکرای بدی به سرش بزنه….

elhami
    کاربر

داشتن اعتماد به نفس بالا و اطلاعات کافی در زمینه موردنظر خیلی مهمه! باید رفتارتون به بیمار این احساس رو منتقل کنه که میتونه بهتون اعتماد کنه و مهمتر از همه اینکه شما حتما راه حلی برای مسائلش در دست دارید! یعنی باید بدونه حرف زدن با شما درباره ی این موضوعات مفیده و بهش میتونه کمک کنه! در ضمن فراموش نکنید که تو صحبت با این بیماران و علی الخصوص موقع نوشتن شرح حال کاغذ و قلم همراه خودتون نبرید و تمام حواستونو معطوف به گفته های بیمار کنید، یه کم زبان بدن هم بدونید بد نیست کمک بزرگی بهتون میکنه!( میتونید به تاپیک مربوطه تو همین سایت که دکتر شریفی زحمتشو کشیدن مراجعه کنید!) و البته کمک گرفتن ازهوش و ذکاوتتون هم میتونه بخشی از مشکل رو حل کنه! سعی کنید از جملاتی استفاده کنید که اصل پرسیدن و خود سوال، بیمار رو معذب نکنه جلوی شما! سوالاتی بپرسید که بتونید بیمار رو وادار کنید بدون اینکه ازش توضیح بیشتری بخواید خودش درمورد موضوع مد نظر شما اطلاعات بده!

صمیمیت با بیماراتون خوبه ولی حواستون باشه از حد مجاز فراتر نره که نتیجه عکس میده!

خب حله دیگه؟ smiley

atefe314
    کاربر

متشکرم دکتر الهام-دکترحمید رضا،پاسخ ها قابل تامل بود،اگه دوستان می تونن مثال بزنن، استفاده میکنم

aminima
    مشارکت کننده

اگر این گروه سوالات رو روی کاغذ به بیمار بدیم و بخوایم که اونها رو جواب بده چی؟ بدون اینکه چیزی بگه و ما چیزی ازش بپرسیم؟

elhami
    کاربر

اینم فکر خوبیه اما اگه بخواید بعد از شرح حال برید سراغ معاینه با این روش به مشکل بر میخورید چون سوال کردن و حرف زدن با بیمار حین شرح حال عملا فرصتیه برای کسب اعتماد بیمار و ورود به مرحله ی بعد یعنی همون معاینه! در ضمن اگه سوال بدید دستش احتمالا شما رو در حد یه دانشجو هم به حساب نمیاره، نمیدونم شاید یه محقق فرضتون کنه یا شایدم کارشناس بیمه که قراره آمار بگیره!!!! که خب در اون صورت تو جواب گرفتن به مشکل بر میخورید چون اکثرا بیمارا از اطلاعات کتبی دادن اونم تو این مورد میترسن! 

parham
    کاربر

تو روش کتبی خیلی راحت میتونه دروغ بگه ولی تو معاینه حضوری اگه نگرانی ای توی چهره بیمار مشاهده کردیم میتونیم بهش اطمینان خاطر بدیم و یا به قول خانم دکتر راحت تر اعتمادشو بدست بیاریم.

ویا اینکه اگه یه کم حول کرد میشه فهمید میخواد دروغ بگه یا کتمان کنه…

parham
    کاربر

اگه دوستان روش بهتری بلدن ما رو هم از دونستنش محروم نکنن… یه پزشک باید چنین مهارتی داشته باشه

emerson
    کاربر

اصلا اینا که میگید درست نیست!!!

میری جلو، مغرور؛ سینه کفتری، سر بالا، ابرو تو هم، عضلات فک منقبض، رگا گردن بزنه بیرون، کفشات تق تق میکنه، میری با مشت میزنی روی میز میگی راستشو میگی یا بزنم نصفت کنم!!! اگه گفت که هیچ اگه نه که با زانو میری روی زایفوئید، خفتش میکنی، اگه گفت که هیچ اگه نه جفت پا میری تو صورتش! اگه گفت که هیچ اگه نه خب میری دنبال کارت حتما مسئله ای نبوده که بگه!!!laugh

elhami
    کاربر

آفرین!

خودشه!

اما فقط تو دکترای پهلوون جواب میده، همونا که زورشون به قدرت بازوانشونه! ما که از این زورا نداریم، به همون زور زبونمون اکتفا میکنیم!laugh

ناشناس
    غیرفعال

نميدونم اين شرح حال گيري به كار من مياد يا نه….اما شنيدم كه ميگن قبل از شروع عمل بايد با بيمار حس همدردي و اعتماد و اين چيزا داد….در كل ممنون 🙂

خيلي جالبه…فكر نميكردم ما تركا انقدر معضل ايجاد كنيم =))

mehrnaz
    کاربر

خب سوال در مورد رابطه ي خصوصي مريض دو حالت داره! يه وقت هست كه بيماري اش يه جوريه كه خود مريض هم مي فهمه كه پرسيدن اين سوال مربوطه و لازم! پس كار راحت تر مي شه! هر چند كه بر اساس خاطرات يكي از اساتيد ما، در اينصورت هم احتمال كتمان مريض زياده! به خصوص اولش كه هنوز به پزشك اعتماد نكردند!

دكتر حميد رضا!‌فرض كنيد مريضتون مشكلش يه بيماريه كه فقط از راه جنسي منتقل مي شه! و اين مريض يه حاج آقاي 40-50 ساله است! يه حاجي بازاري آبرومند!!! كه هر از گاهي براي تجارت به تايلند و … سفر مي كنه! باز هم اين روشتون جواب مي ده؟ يعني بحث رو مي كشونيد به gf و …؟ اصلا جرات مي كنيد اين حرفا رو به حاج آقا بزنيد؟

اين مسائل خيلي به اين بستگي داره كه بيمارتون بهتون اعتماد كنه! و اينكه توجيه بشه كه دونستن واقعيت در طبابت شما مهمه! به علاوه حتي اگه مطمئنيد مريض يه نكته ي نگفته داره، بايد سعي كنيد يه جوري صحبت كنيد كه احساس نكنه داره بهش توهين مي شه!

اين جور موقع ها شايد لازم باشه يه خورده روند شرح حال گيري رو طولش بديد. به نظرم مي تونه باعث بشه مريض كم كم راحت تر جواب بده! مثلا وقتي ما الان به عنوان استاژر شروع مي كنيم به شرح حال گيري كامل از سر تا پا، خب قبل از اينكه به اين قسمت برسيم يه عالمه سوالاي ديگه از مريض پرسيديم..

كلا شرح حال گيري در رابطه با بيماري هاي STD خيلي نيازمند هوش و حرفه اي گريه! يعني يه پزشك بايد خودش در اين زمينه اطلاعاتش قوي باشه،‌آدم شناس باشه و توانايي ارتباط و مچ گيري محترمانه و … داشته باشه!

يه نكته كه از تجربه ي استاد ياد گرفتم : به سابقه ي مسافرت هاي خارجه! خيلي دقت كنيد! …

parham
    کاربر

آره راست میگه، مخصوصا درباره ی همون حاجی بازاریه laugh

فکر کنم باید سابقه ی سفرهای مجردی داخلی و خارجی رو دربیاریم،

روی واژه ی تفریحی بیشتر کلیک کنیم بهتره، نه؟! angel

ناشناس
    غیرفعال

عجب مسائل پيچيده اي…مرسي دكتر زارعي…خيلي مرسي .

واقعاً اون رتبه كنكورت حلالت باشه خواهر:)

ميريم دكتر…چندتا ازمون سوأل ميپرسه ….يكي در ميون شيرياخط ميزنيم جواب بهش ميديم…تهشم ميايم بيرون ميگيم دكتره حاليش نبود ! نفهميد دروغ گفتم و هرهر كركر!!!!!!

بعد بيا ببين سر يه سوأل چقدر اين بنده هاي خدا بايد انرژي بذارن كه چطوري عنوانش كنن…….!!!!!!!!!!!!!

جداً خسته نباشين همه گي 🙂

ضمناً…!

دكاتر محترم و محترمه !!!

راجع به حاجي بازاري ها انقدر نامردانه صحبت نكنيد! غيرت دارماااااا

parham
    کاربر

من همین جا از تمام بازاری های محترم عذرخواهی می کنم، صرفا یه مثال بود… kiss

parham
    کاربر

خانم 75 ساله ای بعد از انجام عمل کارگذاشتن pacemaker گمان میکند جراحان محترم ، قلب او را در اورده اند و بجای قلبش یه باطری جغله کارگذاشتن. چگونه با بیان محاوره و ساده او را متوجه  اشتباهش می کنید؟ (عمل pacemaker رو چه جوری براش شرح میدین؟)

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 70)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.