معادل های عامیانه برای عبارت های پزشکی هنگام شرح حال گیری

انجمن ها آموزش پزشکی معادل های عامیانه برای عبارت های پزشکی هنگام شرح حال گیری

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 70)
  • نویسنده
    mehrnaz
    کاربر

احتمالا كلسيم يا ويتامين د نيست؟

emerson
    کاربر

نه! با عرض شرمندگی! روماتو هیچ کدوم نگذروندید؟! مریضایی که پیش روماتولوژیست میان خیلی هاشون این دارو رو مصرف میکنن! بابا خیلی تابلوه!cool

someone
    کاربر

فکر کنم یافتم :

الندلونیت 70 نیست احیانا ؟

emerson
    کاربر

عالی بود، مرسی، بالاخره گفتید ، احسنت…   فقط اسمش  Alendronate هست یا (osteofos) که اسم تجاریشه،  در درمان استئوآرتریت استفاده وسیعی داره. که برای دز روزانه 10 میلی تجویز میشه و بیشتر هفتگی با دوز 70 استفاده میشه.

someone
    کاربر

ولی خیلی هم تابلو نبوداا …

من از یکی از دوستای داروسازیم پرسیدو .

ولی مرسی .

بازم بپرسید frown

emerson
    کاربر

جدی؟! دیگه شرمنده تابلو نبود!!!

خب این یکی رو ساده میگم!!!

توی دیابت بیمارها قرص هارو معمولا میگن: ریز و درشت که درشته گرده و اون یکی دراز ! حالا این داروها چین؟!

elhami
    کاربر

به نظرم درشته و گرده متفورمین باشه و ریزه و درازه گلی بن کلامید! ولی فکر کنم هر دوتاشون شکلای دیگه هم دارنا ! در ضمن قرص های ضد دیابت دیگه ای هم هستن که این شکلین! میخواید بیشتر توضیح بدید؟!

someone
    کاربر

افرین دکتر الهام …

به نظر منم همینه ، چون قراره تابلو باشه این دوتا قرص واسه دیابتی ها خیلی تابلو من شکلاشو تو گوگل زدم همینطوریه که دکتر امیر میگن .

درسته ایا ؟

emerson
    کاربر

با تشکر

دقیقا درست بود! این یکی رو اون قدر راحت گفتم دکتر الهام فرصت ندادن واسه بقیه!!!

خب بعدی! عمل چشم که معمولا مسن ها ازش اسم میبرن اشاره به چه عملیه؟!

pezeshkefarda
    کاربر

پدربزرگ من که عمل آب مروارید کرده خیلی هم ازش اسم میبره!! اینجا بهش میگن قره سو (gara soo)یعنی آب سیاه…

pezeshkefarda
    کاربر

اگه ترکی کلمه یا جمله ایو خواستید بنده در خدمتم

emerson
    کاربر

آب سیاه هم کم نیست ولی منظور من اون نیست، البته دقت کنید آب مروارید با آب سیاه فرق میکنه! کدوم یکی برای جواب سوال منظورته؟

شایع ترین عمل جراحی چشم در مسن ها چیه؟!

zahra68n
    کاربر

من که هر پیرمرد پیرزنی دیدم یا عمل آب مروارید داشته یا میخواسته این عمل رو انجام بده!! laugh

کلا 3 تا بیماری تو مسن ها شایع س:

1. آب مروارید یا کاتاراکت

2. آب سیاه یا گلوکوم

3. تخریب لکه زرد

emerson
    کاربر

احسنت ، پاسخ درست همون آب مروارید که فرمودید، این بیماری بسیار بسیار شایع در سنین بالاست! همون طور که میدونید که این بیماری به علت کدر شدن عدسی(لنز) ایجاد میشه، برای دیدنش وسیله خاصی نیاز نیست با یه چراغ قوه هم میشه دیدش!

atefe314
    کاربر

دوستان اگه ممکنه تجربیاتتون رو راجع به نحوه پرسیدنs — e –x  historyمراجعین بفرمایید خیلی سخت میشه وارد این بخش زندگی مردم شد!کمک بفرمایید frown

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 70)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.