سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

انجمن ها مجمع عمومی سایت سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • نویسنده
    aminima
    مشارکت کننده

راهنمای تصویری سایت به روز شد. اونهایی که دوست دارن حتما ببینند.

rozita
    کاربر

47

emerson
    کاربر

چرا 47؟! مگه چی شده؟!

rozita
    کاربر

47!!! چون من عاشق این شکلک شدم و برای بیان هر احساسی اعم از قدردانی/مخالفت /محبت و.. دوس دارم ازش استفاده کنم!!!47

emerson
    کاربر

آخه همیشه این شکلک ها احساس رو خوب منتقل نمیکنن و ممکنه باعث سو تفاهم بشن !!!

کنار این شکلک ها کمی هم از لغات استفاده کنید فکر کنم خیلی خوب میشه !!!

rozita
    کاربر

نچ!!!

47

aminima
    مشارکت کننده

صفحه ی فیسبوک مدنت در این آدرس قابل دسترسی هست. این صفحه به این خاطر ساخته شده که اگر خدای نکرده بلایی سر سایت اومد که از دسترس خارج شد، بتونیم از این طریق به اعضا اطلاع رسانی کنیم.  و همچنین بتونیم از این طریق اعضای بیشتری پیدا کنیم.

پس لطفا کسانی که پروفایل فیسبوک دارند، اگر مایل هستند، mednet رو به پروفایل خودشون اضافه کنند و در این صفحه عضو بشن. و همچنین از دوستان خودشون دعوت کنند تا در این صفحه و به دنبالش در مدنت عضو بشن. اما لطفا نه هر کسی! توجه کنید که لطفا دعوت شدگان (!) به درد اینجا بخورن تا اینجا هم به درد اونها بخوره. اون هایی رو که فکر میکنید فعالیتشون میتونه مفید باشه دعوت کنید.

برای اضافه کردن این صفحه به پروفایل فیسبوکتون لطفا:

به قسمت ویرایش پروفایلتون برید و در قسمت Education and work در قسمت Employer تایپ کنید شبکه یا old.mednet.ir تا اسم صفحه ظاهر بشه و سپس اون رو اضافه کنید. (همون جایی که محل تحصیل رو تعیین می کنید)

aminima
    مشارکت کننده

این هم از آرم mednet. قشنگ شد.

soheil
    کاربر

دستت درد نکنه.

این چیزی که من می بینم تو این آرم یه M و N و E و T است.

دو آدمک کناری توطئه کردن علیه وسطی و گردنشو گرفتن و دارن خفش می کنن!

شوخی می کنم!

emerson
    کاربر

چرا یه دونه m؟! من دو تا میبینم یه m و یه M !!!

میشه یه فلش کامل یه فلش نصفه دید!

همون طور که خانم دکتر هم گقتن سه تاشون دست تو دست هم گذاشتن و یک ارتباط و مجموعه رو نشون میدن.

شاید بشه گفت مثلث و ذوزنقه سفید که از هم دورند با به هم پیوستن کامل بشن ! اینم یه جور نگاهه!

کج نگاش کنی یه شکلی مث شکل سینما 4 هم میتونی ببینی !!!

خب بسه همینا دیگه !!!

atefe314
    کاربر

مبارکه صاحبش65 !دیگه تفسیر میخاد چیکار؟ تفسیر واسه قبل از ساختنه لوگو هست تا مفاهیم موردنظر توش گنجونده بشه حالا دیگه حتما مفاهیم مورد نظر توش هست1 هرکی هرچی بخاد میتونه کشف کنه….. 

rozita
    کاربر

دستتون نه درده!!!47

aminima
    مشارکت کننده

جالبه، حرف های جالبی زدین. M و N و T که توش بارزه. و اون سه تا آدم هم نشونه ی شبکه بودن اینجاست و دست هاشون رو دادن به هم و گذاشتن روی شونه های هم که نشونه ی دوستی بین اعضای این جاست.

آرم سینما ۴ ؟؟؟ خیلی باحال بود. :))

aminima
    مشارکت کننده

این هم امکان امتیاز دهی به پست ها. برای اینکه بتونید به یک مطلب امتیاز بدید، وارد اون تاپیک بشید و از بین ۵ ستاره ی کوچولو  امتیازی رو که میخواید وارد کنید. این امکان همچنین برای فریاد ها هم اضافه شده که در صفحه ی فعالیت ها می بینیدش.

به نظرم باید دکمه ی لایک رو برداریم. شما موافقید؟

mehrnaz
    کاربر

نه دکمه ی لایک بمونه! امتیاز هم بمونه! اینه می تونن دو تا حس جدا باشن!!!!!

به علاوه هر چی قابلیت ها بیشتر بهتر!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.