سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

انجمن ها مجمع عمومی سایت سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • نویسنده
    zahra68n
    کاربر

میشه انتقاد کنم؟! این شکلک های جدید قشنگ نیستن!!

rozita
    کاربر

با در نظر گرفتن زحمتی که واسه نصبشون کشیده شده ولی من هم باید بگم که با نظر دکتر زهرا موافقم..

aminima
    مشارکت کننده

این شکلک های جدید قشنگ نیستن!!

پس در نظرسنجی ای که از سمت چپ صفحه وارد میشه شرکت کنید!

emerson
    کاربر

اجرت سر جاشه امين جان،

ميدونم مدير عزيز هم ميدونه چندان جالب نيستن مطمئنم فرصت كنند درستش ميكنند…

aminima
    مشارکت کننده

اول بگم که این نظر سنجی در مورد شکلک ها رو تا آخر این هفته یعنی سوم تیر می بندیم. این طور که بوش میاد شکلک های یاهو بیشتر طرفدار دارند.

دوم: مژده مژده… بالاخره این موضوع هم برطرف شد: اینکه چطور در نوشته یک تصویر از روی کامپیوتر خودتون قرار بدید؟

برای اینکار سیستم همون سیستم ضمیمه کردن فایل هست، باید flash player در کامپیوتر شما نصب باشه. از اینجا یا اینجا میتونید دانلودش کنید.

browse رو بزنید و یک عکس رو ضمیمه کنید. بعد از اینکه عکس شما ضمیمه شد، روی عبارت “داخل ویرایشگر” کلیک کنید. عکس شما درون محیط نوشتاری قرار میگیره. برای نمونه این عکس رو ببینید:

فقط لطفا عکس هایی که در نوشته ها میذارید سعی کنید بیشتر عکس های مربوط به پزشکی باشند. و در صورتی که این عکس ها از کتاب ها تهیه شدند لطفا قرار ندید. مگر اینکه مجوز رسمی از تهیه کننده ی عکس داشته باشید! یعنی کپی رایت رو رعایت کنید. مثلا یک عکس لام پاتولوژی از کتاب رابینز قرار ندید. یا عکس CXR از یه کتاب دیگه… این سخت گیری بیشتر از جانب شرکت سرویس دهنده ی سایت هست که یک شرکت خارجی است و به این چیزها بسیار حساس.

aminima
    مشارکت کننده

سلام دوستان.

خوشحالم که اعلام کنم بخش پرسش و پاسخ پزشکی مدنت راه اندازی شده. خیلی خیلی براش زحمت کشیده شده و سعی شده از یک نرم افزار opensource و راحت و ساده استفاده بشه.

آدرس اون: http://old.mednet.ir/medask  اما هم اکنون در حال تکمیل کادر اساتید محترم هستیم که به ما در این امر کمک می کنند. برای استفاده از سیستم، ابتدا ثبت نام کنید. فقط چند ثانیه طول میکشه و بعد میتونید سوالات خودتون رو بپرسید. کم کم شروع کنید به پرسیدن سوالات. هنوز به طور رسمی فعالیت این بخش رو شروع نکردیم. اما اگر چند تایی سوال موجود باشه خوبه.

در صورتی که میخواید به تکمیل کادر اساتید محترم کمک کنید، لطفا هر چه زودتر با اساتید خودتون این موضوع رو مطرح کنید و در صورتی که تمایل داشتند، ایمیل اون ها رو به همراه نام و رشته ی تخصصیشون برای من پیام خصوصی بفرستید. تا براشون حساب کاربری ساخته بشه.

چیزی که به استادتون میگید میتونه مثل این باشه:

ما یک وبسایت دانشجویی مخصوص دانشجو های علوم پزشکی داریم که به تازگی بخشی به نام پرسش و پاسخ پزشکی در اون راه انداختیم. روند کار این طوریه که اعضای سایت سوالات پزشکی چه درسی چه بالینی خودشون رو می پرسن و اساتید به اون ها پاسخ میدن. اگر شما وقت دارید و میتونید بهمون کمک کنیم ممنون میشیم. هفته ای یک بار هم که به سایت سر بزنید کافیه. و لازم نیست براش وقت زیادی صرف کنید. الان از دانشگاه های مختلف کشور داریم با اساتید صحبت میکنیم که به ما کمک کنند.

این یک سایت دانشجوییه و به هیچ جایی وابسته نیست. خواستیم از طریق این سایت یک استفاده ی مفید و درست و علمی از اینترنت ببریم و اطلاعات رو بین خودمون به اشتراک بذاریم.

روش کار خیلی خیلی ساده است. شما وارد سایت که شدید به قسمت مخصوص به خودتون میرید مثلا ریه، بعد سوالاتی که در اونجا مطرح شده رو میبینید. مششخصه که چه سوالاتی پاسخ دارند یا ندارند. به هر کدوم که مایل بودید میتونید پاسخ بدید. همین.

و توضیح اضافه اگر خواستند اینکه: فقط اعضای سایت مجاز به پرسیدن سوالات هستند و فقط هم اساتید مجاز به پاسخ دادن به سوالات هستند. و هر کدوم از اساتید میتونن به هر سوالی پاسخ بدن. چه در فیلد تخصصیشون باشه چه نباشه.

و توضح اضافه تر: هر کسی برای خودش پروفایل داره و میتونه در اون درباره خودش توضیح کوتاهی بنویسه. کاربران امکان فرستادن پیام خصوصی به همدیگه رو دارند. و همچنین کاربران میتونن عکس مورد نیاز سوالشون رو هم در سایت قرار بدن.

میتونید ایمیل من رو بهشون بدید تا اگر سوالی داشتند بپرسند: medicamin در gmail

mehrnaz
    کاربر

به به !‌ چه قابلیت خوب و جالبی! نمی دونم چی بگیم که درخور زحمتتون باشه دکتر؟

یه پیشنهاد! به جز اساتید ، رزیدنت ها و فلوها هم به نظرم می تونند خیلی خوب به سوالات پاسخ بدهند.

چرا پاسخ دادن رو محدود می کنید به اساتید؟ گاهی ممکنه یه دانشجو یا اینترن هم بتونه خوب جواب بده. قبلا هم مشابهش در سایت مطرح شده بود و بچه ها خوب جواب دادند …

jamal
    کاربر

414141 . . . . 77

emerson
    کاربر

16 :آينده مدير وقتي سايت انشالله بارها بهتر ميشه!!! ، اين يك شروعه فوق العادس، براي بهترين بودن هر روز يك آغاز نوست…

امين جان دستت درد نكنه گل كاشتي…

rozita
    کاربر

با تشکر فراوان از زحمات بی شائبه ی مدیر گرامی

ولی من موافق چنین برنامه ای نیستم!

1-با توجه به اینکه امروزه دسترسی به اطلاعات خیلی آسون و سریع شده یه همچین کاری مثل موازی کاری و دوباره کاری با سایت های موجوده.

2-فکر نمیکنم اساتید با ما همکاری کنن وقتی دسترسی به جواب ها از طرف خودمون خیلی راحت وجود داره.   

3-ضمنا خود ما هم میتونیم جواب سوالات رو با مراجعه به رفرنسها و سرچ علمی پیدا کنیم

4- به نظر من اینکه پرسش و پاسخ ها به صورت تاپیک های علمی با شرکت خود دانشجوها مطرح بشن بار آموزشیش خیلی بیشتره کما اینکه خیلی از تاپیک ها ی علمی سایت همین طور بی نتیجه رها شدن فوکوس کردن روی این سوالات به صورت گروهی باعث افزایش بار علمی خودمون میشه.

aminima
    مشارکت کننده

۱- لطفا فقط یک عدد سایت پرسش و پاسخ پزشکی مطرح کنید که این ویژگی ها رو داشته باشه:

الف) جمعی از متخصصین و فوق متخصصین کشور از هر دانشگاهی که ممکنه باشند و به سوالات بدون اینکه چشم داشتی داشته باشند پاسخ بدن.

ب) این امکان وجود داشته باشه که یک دانشجوی مثلا پزشکی با یک متخصص در یک رشته از دو تا شهر مختلف با هم تبادل نظر علمی بکنند.

ج) نه تبلیغات داشته باشه نه هزینه ای خواسته بشه.

د) امکان پرسیدن هم سوالات درسی باشه هم سوالات بالینی.

۲- اتفاقا چند تا از اساتیدی که بنده باهاشون صحبت کردم بسیار بسیار از این کار خوششون اومد.

۳- شما ده تا دانشجو مثال بزن که برای پیدا کردن جواب سوالش پاشه بره توی تکست انواع و اقسام رشته ها و uptodate بگرده!

من فکر میکنم شما یه کمی دارید کم لطفی میکنید نسبت به این موضوع. این بخش واقعا خوبی هاش واضحه و بر هیچ کس پوشیده نیست! اینکه این امکان وجود داشته باشه که دانشجو ها و اساتید از هر دانشگاهی در کشور بتونن با هم ارتباط پیدا کنن و دانشجوها سوالات و اشکالاتشون رو بپرسند، این کجاش موازی کاریه؟!! اصلا همچین چیزی شما کجا دیدید که میگید موازی کاری؟! توجه کنید که اینجا مخصوص دانشجوهاست نه هر کسی که از راه برسه! دقیقا مثل کلاس درسی که دانشجو سوال میپرسه.

aminima
    مشارکت کننده

از این به بعد در صفحه ی فعالیت ها، با کلیک روی “نمایش” مستقیما به مطلب مورد نظر می رید. یعنی اگر اون مطلب، یک نوشته در یک تاپیک هست، با کلیک روی “نمایش” مستقیم میرید به اون مطلب. و دیگه نیاز نیست اول تاپیک رو در صفحه ی اول باز کنید و بعد به صفحه ی آخر برید. عکس نمونه:

با قرمز نوشتم “از این به بعد” چون تا الان این مربوط میشد به یک ایراد نرم افزاری که نمیدونستم از کجاست. امروز که کشفش کردم و برطرفش کردم دیگه درست شد. ولی این مطالب قبلی در صفحه ی فعالیت ها رو درست نمیکنه. و تاثیرش رو روی مطالب جدید خواهد گذاشت.

راحت شدیم! :اوف

rozita
    کاربر

:تشویق

atefe314
    کاربر

کجا میتونم پیشنهاد بدم؟

گاهی فکر میکنم بد نیست یه چت روم داشته باشیم39

مثلا : دوستمو می بینیم که تو سایته بهش پیام میدیم،نگو نیست فرداش جواب پیام رو میده!(البته میدونم میشه از وسایل ارتباطیه دیگم استفاده کرد1 اینو میگم که نگید :دختر خوب اس ام اس بده و….)و…)

aminima
    مشارکت کننده

میخوای منو بفرستین آب خنک بخورم؟!! کافیه چت روم راه بیفته، اینجا با تمام تشکیلاتش میره رو هوا! وگرنه راه انداختنش که کاری نداره.

و البته دلیل دیگه ای هم هست که باعث میشه چت روم رو راه نندازیم.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.