سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

انجمن ها مجمع عمومی سایت سخنی با کاربران سایت. (حتما همیشه بخوانید)

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • نویسنده
    theadmin
    مدیرکل

سلام. بدون مقدمه:
    ۱- اگر جزوه، اسلاید، پاورپوینت، مقاله، … هر چی… دارید، به ایمیل medicamin@gmail.com بفرستید. قصد داریم یه مجموعه از این چیزها برای دانلود آماده کنیم.

۲- لطفا نظرات و پیشنهادات خودتون رو در تاپیک مربوطه بنویسید. برای بهتر شدن سایت نیازمند داشتن فیدبک از طرف شما هستیم.

vidakm
    کاربر

salam.man taze ozv misham.fln mikham hame ghesmatasho beram ye modat bahash kar konam bad hatman pishnahadatamo be surate kament mizaram.

theadmin
    مدیرکل

سلام دوستان. خوشحالم از اینکه اعلام می کنم مخزن جزوات و مسائل مربوط به اونها در سایت راه اندازی شد. میتونید به نشانی http://old.mednet.ir/makhzan مراجعه کنید، یا از منوی بالای سایت، مخزن رو انتخاب کنید.

در حال حاضر میتونم این طور بگم که خونه ساخته شده، ولی وسیله توش نیست! کم کم، با کمک شما، تکمیل خواهد شد. من خودم تا دو سه روز دیگه چیزهایی رو اونجا قرار خواهم داد و در آینده ی خیلی نزدیک به شما میگم که چه طور فایل های خودتون رو روی سایت قرار بدید.

موفق باشید…

theadmin
    مدیرکل

با سلام.

ضمن عرض پوزش بسیار از کاربران عزیز به خاطر در دسترس نبودن سایت به مدت ۶ روز، اعلام میکنم که دامنه ی سایت از medstudents.ir به old.mednet.ir تغییر کرد.

دلیل این تغییر مشکلات دامنه ی medstudents.ir بود که در تمدید آن بوجود آمد. از این به بعد در دامنه ی جدید چنین مشکلاتی پیش نخواهد آمد. و به امید خدا با توان و پایداری کامل پیش خواهیم رفت.

لطفا به کسانی که میشناسید این تغییر را اطلاع دهید. سایت شبکه ی اجتماعی دانشجویان علوم پزشکی از این به بعد با دامنه ی old.mednet.ir به حیات خود ادامه می دهد!

باز هم به دلیل وقفه ی پیش آمده از شما عذر خواهی میکنم…

متشکر.

aminima
    مشارکت کننده

سلام. یک امکانی به سایت اضافه شده که جالبه، اون هم رونوشت کردن مطالب به کسانی که میخواین. مثلا شما در تاپیکی یک چیزی مینویسید که دلتون میخواد یکی یا چند تا از کاربران اون مطلب رو ببینن. برای این کار، کافیه در آخر یا هرجای اون مطلب نام کاربری اون طرف رو به همراه علامت @ اضافه کنید. مثلا نام کاربری مدیر سایت admin هست و نام کاربری خودم aminima و نام کاربری معاون سایت emerson هست. میخوام همین مطلب رو به معاون سایت و مدیر سایت رونوشت کنم. پس مینویسم: @emerson  و @admin

توجه کنید که اول @ رو میذارید و بعد نام کاربری رو بدون فاصله بعدش مینویسید. برای اینکه بدونید اعضا چه نام کاربری‌ای دارند، ماوس رو روی عکسشون یا اسمشون نگه دارید، توی status bar مرورگرتون نشون داده میشه. یا اینکه به پروفایل کاربر برید، در کنار آواتارش این عبارت @فلانی نوشته شده.

به کاربرانی که مطلبی بهشون رونوشت شده یک ایمیل ارسال میشه. میتونید رونوشت های خودتون در پروفایلتون ببینید. (قسمت رونوشت ها)

emerson
    کاربر

شرمنده كه پا تو كفش مدير ميكنم اما برام يه سوال پيش اومده!‌ :

اعضاي سايت كجا تشريف دارن؟! نه كامنتي نه تاپيكي نه فعاليتي!!! شماها كجاييد؟ نكنه بدجوري رفتيد تو كار روضه و از سايت غافل شديد؟! يكم از خودتون تحرك نشون بديد! 90% كامنت هارو 3-4 نفر ميذارن بقيه فقط تماشا چين!!! اين درست نيست! نگيد درس داريد كه ما خودمون هم معني درس رو ميدونيم! مطمئنا اين 3-4 نفر هم درس دارن اما تمام تلاششونو ميكنن كه سايت سر پا باشه و فعاليت داشته باشه! همه ما بايد تلاش كنيم تا پيشرفت كنيم! يكم احساس مسئوليت هم خوب چيزيه!!!

theadmin
    مدیرکل

خواهش میکنم، اینجا مال شما است…

والله من دیگه نمیدونم چی کار باید بکنم! اول که خواستیم عضو گیری کنیم، تعداد اعضا بره بالا، که حالا فکر می کنم 280 نفر برای داشتن یک سایتی که توش روزی چند تا مطلب ارسال بشه کافی باشه. اما همون طور که شما گفتی تعداد کسانی که اینجا می نویسند شاید کمتر از انگشتان دست بشن.

واقعا من نمیدونم چرا این قشر پزشکی این قدر توی اینترنت کم فعالیت هستند. حالا سایت ما هم سایتیه که میشه ازش چیزی یاد گرفت. مثل مثلا فیسبوک یا کلوپ نیست. کار باهاش هم راحته از قضا! یه راهنمای سریع هم که براش نوشتم.

شما این مخزن جزوات و اسلاید ها رو دیدی حتما. چند وقته که اطلاعیه زدم بیاید توی تکمیلش مشارکت کنید…؟ فقط دو سه نفر اومدن و دستشون درد نکنه. یا همین نظر سنجی در مورد قیمت محصولات. چند نفر نظرشون رو دادن؟

حالا خوبه توی ساید بار مشخصه که چه کسانی آنلاین میشن توی سایت. اما چه کسانی کامنت میذارن؟! خب من سوالم از کاربران اینه، شما چرا عضو اینجا شدید؟ عضو شدید اینجا چه کاری انجام بدید؟ چرا منظورتون رو از عضویت نمیاید در قالب یک پیشنهاد بیان کنید تا بتونیم فعالیت ها رو زیاد کنیم؟!

drneda
    کاربر

سلام بر دکتران آینده ی مملکت!

والا من با اینکه زیاد فعال نیستم ولی واقعا از مطالب اینجا بهره میبرم مخصوصا گروه های آموزش و روان و دوتای دیگه. و میدونم که این اصلا خوب نیست که استفاده یه جانبه باشه.. مثلا اگه من توی فیلد روان و غیره اکتیوم در واقع, خوبه که همین انرژی رو هم توی فضای مجازیش بزارم.. و واقعا متأسفم بابت کوتاهی اینجانب!!! ایشالا ازین به بعد اکتیو تر بشیم

یه پیشنهاد داشتم..که حتما سعی میکنم خودمم توش فعال باشم اینه که تاپیکی رو باز کنیم و توش کنگره های داخلی و خارجی و ورک شاپ و کارگاه و …. بذاریم..(البته اگه تا حالا وجود نداشته تاپیکش) حتی اگه اون سر دنیا باشه یا مال 3 سال دیگه باشه.. یه مرجع کامل بشه خلاصه!

mehrnaz
    کاربر

در مورد جزوه ها و اسلايدها! يكي از سختي هاش حق كپي رايتشونه!‌كه بايد از اساتيد اجازه بگيريم! وگرنه ميشه يه عالمه جزوه و اسلايد فرستاد…

aminima
    مشارکت کننده

خب بله صد در صد همین طوره. من چیز هایی که تا الآن گذاشتم اجازه ی انتشار در اینترنت رو از استاد گرفتم. این کار رو بکنید اگه منبع خوبی دارید. لطفا

aminima
    مشارکت کننده

چند امکان جدید به سایت اضافه شد:

اول دکمه لایک!  در صفحه ی فعالیت ها اون رو می بینید.

دوم: شکلک ها! در صورتی که کد شکلک های یاهو رو بلد باشید، میتونید با نوشتن کد اونها، شکلک ها رو به متنتون اضافه کنید. متاسفانه فعلا امکان انتخاب شکلک ها از طریق یک باکس وجود نداره. 🙁

سوم: امضای کاربران: در صورتی که مایل باشید، میتونید در قسمت تغییر امضا از پروفایلتون، یک signature یا همون امضا بنویسید تا در پایان تمام مطالبی که از این به بعد ارسال خواهید کرد، نشون داده بشه.

چهارم: همون طور که میدونید دکمه ی “کامنت کوتاه” در قسمت فعالیت ها وجود داره. کامنت هایی که از این طریق برای یک متنی که در یک تاپیک ارسال شده نوشته میشن، در اون تاپیک قابل مشاهده نبودند. از این به بعد چنانچه کامنت کوتاهی برای یک مطلبِ ارسال شده در تاپیک، نوشته بشه، این کامنت کوتاه در اون تاپیک نشون داده میشه.

موفق باشید… @};-

emerson
    کاربر

بابا تو دیگه هستی، دستت درد نکنه! خیلی عالیه، ممنون از این همه فعالیتهات

aminima
    مشارکت کننده

آیا تا به حال شده یه مدتی از سایت دور باشید و بعد بیاید ببینید چه خبر بوده و ببینید که کلی مطلب جدید ارسال شده و شما اصلا نمیدونید چی به چیه…؟ همون طور که میدونید قسمت فعالیت های سایت خلاصه ی کل فعالیت ها رو بهتون نشون میده. اما خب قاعدتا هر چیزی که در سایت اتفاق میفته که شما دنبالش نیستید! پس چیکار کنیم که هر کسی مثلا خلاصه ی فعالیت های گروه هایی رو ببینه که توشون عضوه. یا خلاصه ی فعالیت های دوستانش رو ببینه…

خیلی ساده است! به صفحه کاربری خودتون برید (روی عکس خودتون کلیک کنید) و بعد به قسمت "فعالیت" برید. حالا میتونید فعالیت های شخص خودتون، گروهایتون و دوستانتون رو ببینید.

aminima
    مشارکت کننده

لطفا اگر اسمتون در سایت با حروف فارسی نیست، اون رو تغییرش بدید. این کار به نظم بخشیدن به ظاهر سایت کمک میکنه. همچنین توصیه میکنم از آواتاری که تصویر خودتون هست استفاده کنید. این هم به زیبایی سایت بسیار کمک میکنه.

با تشکر kiss

aminima
    مشارکت کننده

یک قسمت جدید و کاربردی به سایت اضافه شد. این قسمت با نام "لیست" در منوی سایت قابل دسترسی هست. در این قسمت لیست آخرین تاپیک های بروز شده در گروه های عمومی و کاربردی سایت نمایش داده میشه. البته تمام گروه ها در این لیست نیستند. گروه های خصوصی و کم فعالیت در این لیست حضور ندارند.

کاربرد این لیست در اینه که شما میتونید در یک صفحه تمام تاپیک های کاربردی سایت رو ببینید. این لیست همچنین برای اعضای تازه وارد بسیار مناسب خواهد بود.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 76)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.