چند نفر قاونمند؟

انجمن ها اخلاق در پزشکی چند نفر قاونمند؟

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 5 نوشته (از کل 35)
  • نویسنده
    avin314
    کاربر

عاطفه جان ما هم دوست نداریم ختم جلسه اعلام بشه.ولی…

من عاشق بحث علمی ام.اونجا که به جنجال ختم نشه و 1نفر رو حتی… به فکر فرو ببره.ولی متاسفانه همه مون به جای اینکه به حرفای گروه مقابل فکر کنیم به این فکریم که چطور نظر و عقیده مخالف رو بکوبیم.بدون اینکه حتی 1ذره جایی واسه درست بودن اون عقیده و اشتباه خودمون بذاریم.

اینجا بیشتر به بازار طعنه و کنایه شبیه شده تا میدانگاه جولان فرهنگیان.

باید رو خودمون بیشتر کار کنیم تا جو دوستانه تری ایجاد کنیم و تو اون محیط دوستانه به تبادل نظرمنطقی و به دور از احساس بپردازیم.بعضی دوستان میگن ما تا حالا باهم بسیار دوست و رفیق بودیم و با ورود اعضای جدید تشنج ایجاد شد!!!.ولی من تا جایی که حضور ذهن دارم ما اعضای جدید هیچگونه توهین یا بی احترامی به پیشکسوتان قدیم نکردیم…اتفاقا خیلی هم خوشحالیم که بسیار اتفاقی با این محیط علمی و فرهنگی آشنا شدیم و علیرغم مشغله های فراوان, روزانه کلی از وقتمون رو به حضور در این فضا اختصاص میدیم.ناگفته مشخصه که هدف مابسیار مقدس تر از جنجال های بچه گانه است و در راستای اهداف مدیر و دیگر اعضای فعال سایت گام بر میداریم…

یعنی با ورود تفکرات جدید و گاه متناقض جو ناگهان باید انقد متشنج شه؟؟؟اگه واقعا اینجوره پس با کمال تاسف باید بگم این گول زدن خودتونه که فکر میکنید تا قبل از این هم بحث l!!!میکردید.چون لازمه 1challenge واقعی به چالش کشیدنه.نمیشه چون دوستیم همه فقط همدیگه رو تصدیق کنیم و تو روی هم لبخند بزنیم.پس نتیجه این بحث چیه؟دوستی جای خودشه عقیده هم جای خودش.ما همه دوستای زیادی داریم که اصلا عقیده های مشابه با ما ندارن و ساعنها با هم بحث کرده ایم ولی دوستیمون مستحکم تر شده.

ضمنا دوستان عزیز از الان تمرین انعطاف و انتقاد پذیری کنید.وگرنه تو اینترنی و بعد از اون کم میارید.اگه از الان انقد سریع از کوره در برید چند وقت دیگه که اینترن شدید و جواب 1سوال رو باید بارها به مریض و همراه های بیشمارش بدید.و تازه بعد از کلی زحمت بتون بپرن و زیر سوال ببرنتون چیکار میکنید؟؟؟وقتی 48ساعت جون کندید و به جای تشکر توهین نثارتون میکنن!!!به نظر من پزشک واقعی مترادف با صبره. الان که همه هم رشته ایم ویعنی درک بالایی از شرایط هم داریم انقد aggressiveرفتار میکنیم وای به حال اینکه با 1 بیمار عصبانی که زبونمونم نمی فهمه برخورد کنیم…

elhami
    کاربر

آفرین

منم حرفم همینه، خوشحالم می بینم شمام همین عقیده رو داری

اما راضیه جان من تو حرف دوستان جایی ندیدم کسی همچین حرفی بزنه که با ورود اعضای جدید فضا متشنج شده، یا ما قبلا اینجوری بحث نمیکردیم و دوست بودیم با هم به این معنا که هم دیگه رو فقط تصدیق میکردیم ولی با ورود شما دشمن شدیم، شاید از حرفای من تو تاپیک ” من باور کردم..” به این نتیجه رسیدی ولی باید بگم من به هیچ وجه نه همچین منظوری داشتم از حرفام و نه تا حالا اینطور حتی فکر کردم و اگه از جمله هام اینطور میشه برداشت کرد همینجا از جمیع اعضای عزیز جدید سایت رسما عذرخواهی می کنم!  این توضیحم لازمه بدم که اعضای قدیمی تر سایت هم قبلا بحث های اینچنینی تو تاپیک های قبلی سایت داشتن و همیشه یه عده موافق و یه عده مخالف با موضوعی بودن و شاید یه جاهایی هم از حرف هم خیلی ناراحت می شدیم ولی این مدلی که تو این مدت پیش اومده رو من خودم به شخصه تا حالا تجربشو نداشتم و دلم نمیخواد بیش از این ادامه پیدا کنه! خب اگه یکی نظری داره درباره ی موضوعی و اون قدر به اعتقاد خودش اطمینان داره که میدونه میتونه از خودش و نظرش دفاع کنه دیگه چه جای استفاده از طعنه و کنایه و جملات تحریک آمیز هست؟! حرفشو بزنه با دلیل و منطق و نظرات و دلایل بقیه رو هم بشنوه حالا اینکه قانع بشه یا نه، نظرش عوض بشه یا نه دیگه واقعا به ما مربوط نمیشه که بخوایم روش اصرار کنیم، ما هدفی داشتیم از ایجاد این بحث و با مطرح کردن موضوع و نوشتن نظراتمون به اصل اون هدف رسیدیم، تلاشمونم کردیم دیگه اضافه کاری (!) اینجور وقتا میتونه به اصل هدفمونم آسیب و خدشه وارد کنه!

در کل راضیه جان با حرفات موافقم و باید بگم نه تو اون تاپیک و نه اینجا هیچ کدوم از حرفای من مخاطب واحدی نداشتن مگر اینکه اسم اون مخاطبو آورده باشم، من خیلی اهل طعنه و کنایه نیستم پس اگه جاهایی از حرفام با نوشته های شما یا دیگر دوستان همخونی داره به این معنی نیست که دارم غیر مستقیم شما و رفتارتونو زیر سوال می برم، خب من تو این مدت شاهد یه سری اتفاقات و رفتارهای عجیبی تو سایت بودم که برام واقعا جالب نبود واسه همینم تو تاپیکا نظری نمیدادم وتا حالا چیزی نگفتم، الانم دارم نظرمو خیلی کلی درباره ی همه اون چیزایی که دیدم میگم و رفتار فرد خاصی مد نظرم نیست!

emerson
    کاربر

واقعا جاي افتخار داره به چنين اعضاي محترمي كه اين قدر فهيم هستن.

به قول خانم دكتر الهام ما قبلا هم بحث ميكرديم ولي يكم اين دفه شور شد كه الحمدالله برطرف ميشه، درضمن منم يادم نمياد كه كسي گفته باشه اعضاي جديد مخل آسايش سايت هستن!!! همه اعضاي جديد و قديم سرور ما و مايه مباهات سايت هستن…

mehrnaz
    کاربر

در ادامه ی حرف دوستان یه چیز رو می خوام بگم؛ مربوط به چندین تاپیک جنجالی این چند وقت می شه :

وقتی راجع به یه موضوع بحث می کنیم و هر کس نظرش رو می گه، اگه به نظر ما حرفش درست نیست، نباید تعمیم بدیم به کل شخصیتش و همه اعتقادات طرف رو ببریم زیر سوال! ( چیزی که تو پاسخ یکی از اعضا دیدم و ناراحت کننده بود!)

همین چند کامنت آخر این تاپیک نشون دهنده ی اینه که اعضای این سایت می تونند خیلی راحت صمیمیت و دوستی رو با شنیدن حرف مخالف جمع کنند …

به هر حال گاهی تنش ها هم بد نیست!‌ ! 🙂

sarah
    کاربر

واقعا از خوندن اين چند كامنت آخر لذت بردم.كي ميگه خانما با هم خوب كنار نميان؟

حالا جدي از كجا مي شه ويندوز اصلي رو تهيه كرد؟سايت داره؟ميشه معرفي كنين؟با كارتاي معمولي ميشه خريد يا بايد كارت اعتباري بين المللي داشته باشيم؟

در حال نمایش 5 نوشته (از کل 35)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.