› انجمن ها › اخلاق در پزشکی › چند نفر قاونمند؟
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 4, 2011 در 4:59 ب.ظ #8521
jamal
کاربردرود!
حرفي كه دكتر رضا زده بيشتر شبيه به طعنه و كنايه هست تا تاييد….
سلام دكتر شريفي . . . ميدونم كه ته دلت با حرفاي امين موافقي. . . البته ظاهرا حرفات درسته ، ولي بياين يكمي رو راست باشيم با خودمون و از كليشه ها فاصله بگيريم . . . هيچ ميدونين راهكاري كه دكتر امين در مورد تامين هزينه كارهاي هنري بوسيله تبليغات ارائه داده، اگه جدي گرفته بشه ميتونه دنيا رو متحول كنه؟ . . . البته من نبايد هيچ حرفي بزنم، چون امين به قدري روشنگر و صريح صحبت كرده كه جاي هيچ صحبتي رو باقي نميزاره. . .ژوئن 4, 2011 در 7:11 ب.ظ #8522aminima
مشارکت کنندهالبته بنده هر گونه ارتباط زیر میزی رو با دکتر ماهر تکذیب میکنما! 😉
از اینکه میبینم با هم موافقت و مخالفت میکنیم خوش حالم. همین باعث پیشرفتمون میشه. چرا کسان دیگه در این موضوع نظر نمیدن؟
ژوئن 5, 2011 در 3:06 ب.ظ #8523reza
کاربردکتر جمال از کجای اون حرفام برداشت کردی که اون طعنه است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا!!!!!!!!!!!!!!!جوابی ندارم بهت بگمژوئن 7, 2011 در 5:47 ب.ظ #8525avin314
کاربردکتر رضا متاسفانه تخلف ازین قانون اونقد رایج و کلیشه!شده که حرفای موافق و درستی هم که درین زمینه زده میشه به طعنه تفسیر میشه و نه عقیده!!!!
منم پارسال حقوق اینترنی 5ماهم رو دادم برا استفاده از کتب این موسسات.تعیین اینکه این هزینه چقد واقعیه دیگه کار من و شما نیس.اونو باید به کاردان سپرد.
بالاخره آدم در راه عقیده ای که داره باید عملا مایه بذاره.اگه واقعا بش معتقده…
متاسفانه نه فقط اینجا همه جا روتین شده که اون قسمتی از قوانین که به سود ماست عملی میشه و اون قسمتیش که با منافع ما سازگار نیس به راحتی با توجیهات جالب حذف میشه و جالبه که هرگز هم هیچکی خودش رو متهم نمیدونه و همیشه انگشت اشاره ما به سمت دیگران نشانه گرفته میشه…
همیشه همینطوره مگه خلافش ثابت شه.
ژوئن 8, 2011 در 7:53 ب.ظ #8526emerson
کاربربا تاخير سلام به دكتر ماهر عزيز، ته دل همه آدما سود شخصيه !!! ولي يه چيزي تو وجود آدما هست كه جلوشو ميگيره! البته كه منم دوست دارم جزوه بر فرض 60-70 تومني رو 10 تومن كپي كنم اما همون حس دروني جلومو ميگيره !!!
وقتي با انگشت اشارت كسي رو به عنوان مقصر نشون ميدي سه انگشت ديگرت به سمت خودته !!!
ژوئن 9, 2011 در 5:43 ب.ظ #8527aminima
مشارکت کنندهشما مرتب دم از حق دیگران می زنید که نباید ضایع شه. بله درسته، خیلی هم عالیست! اما چرا به حق خودتون که داره ضایع میشه توجهی نمیکنید؟!! اون موسسه آخه به چه حقی، به چه قانونی برمیداره برای محصولاتش نرخ تعیین میکنه؟! مگه هر کی اومد برای مثلا کتابش هر قیمتی که گفت، شما باید بگی رو چشمم حق با شماست، قیمتت رو تمام و کمال می پردازیم! ؟؟؟ آخه چرا برمیدارن چیزی که میتونن نصف قیمت بدن و ضرر هم نکنن و سود هم بکنن، یه قیمت غیر واقعی میذارن براش؟!! شما آخه چرا میگید این کپی رایته؟! این کجاش حقه؟! این چیش قانونیه آخه؟! این چیش کارشناسی شده آخه؟!!
من اون کتاب آکسفورد رو که قبلا گفته بودم خریم ۲۵ هزار تومن. ۹۰۰ صفحه است، اما قطرش بیشتر از ۳ سانتیمتر نیست!!! کاغذ ها بسیار عالی. تماااام صفحات رنگی، عکس ها همه رنگی. یک جلد بسیار مناسب و با کیفیت. صحافی شده بسیار عالی…. این قیمت همون قیمتیه که با دلار آزاد حساب شده. شما اسم کتاب رو گوگل کنی همین مقدار دلار میگه. خب؟ این منطقیه، این منصفانه است… هر کسی که باشه این پول رو با جون و دل میده و این کتاب رو میخره. اما وقتی یه کتاب ایرانی با کاغذ های مزخرف، تماما سیاه و سفید، قطر کتاب به چه بزرگی و به چه سنگینی، که یه جور صحافی کردن اگه چهاربار بازش کنی از همه جاش ناله میزنه بیرون. بعد قیمت میزنن خدا تومن! شما چه طور میتونی بگی حقشونه؟!! نه واقعا چه طور؟! این حقشه، اون آکسفورد هم حقشه؟! نه واقعا؟!!
طرف برداشته سیسیل و هاریسون رو خلاصه کرده، کرده کتاب یا تعدادی جزوه. بعد میده ۴۰۰ تومن، ۵۰۰ تومن… و حتی بیشتر! شما چه طور میگی این حقشه؟!! این ها به فکر سود و طمع خودشونن. آخه چرا ما باید تن به طمع دیگران بدیم؟! در حالی که فکر کنیم داریم حق رو رعایت میکنیم؟! نه اقا جان، چه حقی؟! اون ها هیچ حقی ندارن این قدر بی انصافی کنن. تازه اگه از انتشارات اون کتب مجوز رسمی هم داشتند ب فرض محال، باز هم حق نداشتند این قیمت رو بذارن.
فکر نکنید من دزدم و حق رو رعایت نمیکنیم. نه خیر دوستان. اگه بنا به رعایت حق و عدالت باشه بنده خودم جزو کسایی هستم که در خط مقدم هستم. برای نمونه من الان مدت ۶ ساله که روی کامپیوترم اصلا سیستم عامل ویندوز ندارم و کاملا با لینوکس کار میکنم. چرا؟!! چرا این همه سختی به خودم دادم؟! چون به این نوع کپی رایت اعتقادی ندارم و ویندوز یک نرم افزار غیر آزاده. و وقتی براش یک الترناتیو وجود داره که به مراتب بهتر از اونه، و نرم افزار ازاد هم هست، من اون رو استفاده میکنم.
اما وقتی میبینم هیچ چاره ای ندارم و آلترناتیوی برای فلان کتاب فلان انتشارات وجود نداره که هم قیمتش معقول باشه هم محتواش مناسب باشه، نمیتونم به خاطر طمع نویسنده ی اون کتاب گرون، خودم رو عقب نگه دارم که اون کتاب رو نخرم یا به خودم فشار بیارم اون همه پول بدم به خاطر اینکه حرص و آز آقای ناشر رو تامین کنم! پس میرم اون کتاب رو کپی میکنم و استفاده میکنم. به من چه که جامعه قانون درست حسابی نداره و هرکی به هر کیه، به من چه! من چرا باید به خاطر بی قانونی و طمع دیگران ضرر ببینم؟! چطور اونها دنبال نفع شخصی باشن، ولی من به جای اینکه دنبال نفع خودم باشم دنبال نفع شخصی اون ها باشم؟!!!
ژوئن 9, 2011 در 8:35 ب.ظ #8528emerson
کاربردرباره خودم بگم،الان بخش اطفالم و نلسون 1000 صفحس و كتاب خلاصه انتشارات درست حسابي نيست ، موسسات هم جزوه هاشون واقعا قيمت ناعادلانه زدن، البته گايد چاپ امسال تمام رنگي و پرعكس شده كه شايد براي تو مناسبتر باشه كه ميگي ارزش مبلغ رو داشته باشه! به هر حال الان من كلي سختي به خودم دادم و كتاب ميخونم كاري ندارم تمومش ميكنم يا نه و يا اينكه نمرم چند ميشه اين راهيه كه من انتخاب كردم و پاش وايمسم!
امين جان ما هرچي ميگيم شما فرمايش خودتو ميگي تو اين موضوع به نقطه مشترك نميرسيم پس شما كار خودتو بكن مام كار خودمونو ميكنم !!!
ژوئن 10, 2011 در 5:32 ق.ظ #8529atefe314
کاربریه سوال چند نفر از دوستان که روی حقوق دیگران اینقدر مصرند به جای استفاده از ویندوز اصل(که قیمت بسیار بالایی داره) از ویندوزهای رجیستری و.. استفاده میکنن؟!!؟؟
اینم از حقوق سازنده ویندوزه که طبق حرفاتون باید قیمت گزافی بدبن برای نسخه اصل(تصورم اینه که اغلب موافقین با کپی رایت این نکته رو رعایت نمی کنن، و مخالف سرسخت این قضیه داره از لینوکس که آزاده استفاده می کنه) میشه حالا که همه عقایدشونو گفتن عملشونم بگن تا ببینیم چقدر میشه تو این مورد حرف روبه عمل نزدیک کرد؟
ژوئن 10, 2011 در 7:51 ق.ظ #8530avin314
کاربرآخه موضوع رعایت این چیزا تو یه کشور جهان سوم و فقیره.وقتی دوستان میگن جزوه ها گرونه خب درسته قیمت با درآمد جور درنمیاد.
دکتر سارا این همون کشور جهان سومیه که هیچ قیمتیش! با درامد نصف بیشتر جمعیتش جور درنمیاد.این همون کشوریه که اگه پول نداشته باشی هیچ کاری نباید بکنی جز اینکه سرت رو بذاری زمین وبمیری .چرا هیشکی وقت خریدن انواع و اقسام اقلام و وسایل مصرفی زندگی دم از حق و حقوق مشتری نمیزنه؟و فقط جایی که باید برا علم و هنر هزینه کنه چه چه میزنه؟می دونی چرا ؟چون اونجا مجبوره.هیچ راهی نداره جز اجرای قوانین و مقررات کاملا نادرست وپرداخت هزینه های هنگفت برای تامین حقوق اولیه ش… به جاش از حق کسایی که نمی تونن اعمال زور کنن میزنه.آره.با این حرفای شما آدم اول و آخربه این جمله که ایرانی جماعت تا زور بالا سرش نباشه…میرسه!
این همون کشوریه که قبل از کنکورش اگه هزینه های زیادی نپردازی نمی تونی از در دانشگاهش وارد شی!این همون کشوریه که اکثریت قریب به اتفاق پزشکا ش از قشر مرفه جامعه ن. (کافیه به دور و برت ,دوستات,هم کلاسیات ,سال بالایی ها و سال پایینی هات نیم نگاهی بندازی.چندتاشون بدون هزینه کردن ,بدون کلاس کنکور و کتاب های تست و آزمون های متعدد وارد این رشته شدن؟چند تا از همکلاسیات وضع اقتصادی بدی دارند و با خوندن صرفا کتابای درسی و بدون پرداخت بهای مادی این رشته ,وارد این رشته شدن؟)تو دانشگاه آزادش که فقط کسایی میتونن پزشکی بخونن که مرفه بی درد بی درد باشن.
یعنی واقعا فقط اینجاست که قیمتا غیر واقعیه؟خداییش این نیست که چون اینجا مجبور نیستیم هزینه کنیم توجیه میکنیم و جاهای دیگه با نارضایتی ولی بالاخره می پردازیم چون مجبوریم؟
چند خانواده میشناسید که از خوراک و پوشاکشون میزنن تا بچه شون بره دانشگاه آزاد؟اونم دانشگاهی که همه چی هست جز محیط فرهنگی؟یعنی این همه دانشگاه آزادی هزینه ای که میکنن با درامد خانواده شون جور درمیاد؟یعنی شما میگید ما هرجای دیگه ای هم که قیمتا غیر واقعی باشن صدامون درمیاد؟اونم ما ایرانیا…
شما مرتب دم از حق دیگران می زنید که نباید ضایع شه. بله درسته، خیلی هم عالیست! اما چرا به حق خودتون که داره ضایع میشه توجهی نمیکنید؟!!
دکتر امین فقط اینجا حق ما ضایع شده؟اگه به کل زندگیت نگاهی اجمالی بندازی موارد بیشماری میبینی که حقت پایمال شده پودر شده و تو صداتم در نیومده.میدونی چرا؟چون مجبور بودی.اجبار بیرونی با آدم خیلی کارا میکنه.کارایی که وجدان بیچاره هرگز نمیتونه بکنه.
اگه همه مایی که انقد خوب دم از حق میزنیم تو تمام موارد نذاریم حقوقمون ضایع شه که دنیا گلستان میشه.
دیگه هیچ ظالمی حق هیچ مظلومی رو نمی تونه بگیره.ولی افسوس که ما راهو اشتباه رفتیم.این خانه از پایبست ویران است.و ما هم داریم ویرانترش میکنیم.
تصورم اینه که اغلب موافقین با کپی رایت این نکته رو رعایت نمی کنن.
تصورتون درست نیست عاطفه خانم.چرا که کسی که 1عقیده ای داره اونو در جای جای زندگیش اعمال میکنه.حتی در راه اون عقیده جونشم میده.
مطمئن باشید هرجایی که ما بدونیم وآگاه باشیم داریم حقی رو پایمال میکنیم سریعا برمیگردیم…حتی اگه دیر فهمیده باشیم ,راه های زیادی برای جبران هست…
ضمن اینکه ما برای خورد و خوراک و پوشاک هم داریم قیمت های گزاف میپردازیم و مجبوریم.و چرا اینجا نپردازیم تا لااقل 1رضایت قلبی به دست بیاد.
ژوئن 10, 2011 در 9:08 ق.ظ #8531atefe314
کاربرمنم از قیمتها باخبرم(پول آب را می دهیم پول گاز جدا…!!!)
دوست دارم به این سوالم جواب صریح بدین: ویندوز شما رجیستریه یا نه؟!
منم همه کتابای هری پاتر رو از یک انتشارات خریدم(برای رعایت حقوق انتشاراتیه!)جلد آخریشو نسخه pdf ش رو دانلودیدم خوندم ، اما باز هم خود کتابو خریدم(چرا ؟به خاطر رعایت حقوق انتشارتیه) خیلی ها کتاب 4000 تومنی رو با هزار تومن کپی کردن اما من خریدمش(با این که فقط واسه یه ترم لازمش داشتم)-قهوه تلخ اورجینال میگیرم و ….
اما ویندوزم اورجینال نیست،چرا چون هیچ عرقی در من وجود نداره که برای رعایت حق شرکتش برم یه هزینه هنگفت بپردازم در صورتیکه با هزینه کمتر به خواستم میرسم(با این حرف که همه از غیر اصل استفاده می کنن خودمو قانع میکنم ،سختی کار با لینوکسم به خودم نمیدم ) به جای خرید آلبوم 12 هزاری کل اونو دانلود میکنم…بدون هزینه
چی باعث میشه یه جا رعایت کنم یه جا نه؟
توجه به همون جیب مبارک؟عدم درک صحیح قانون کپی رایت؟ خود خواهی؟ عدم ثبات شخصیتی؟!
شاید اگه من رئیس مایکروسافت بودم انتظارم برعکس بود یعنی همه رو ملزم می دیدم از اصل ویندوز استفاده کنن،اما چون جایگاهم مصرف کننده س طبیعیه به هزینه ها فکر کنم، ارزش گذاری کنم و شخص شخیص کتابو با جنس ورق و وزنش و عکسای با کیفت و… بسنجم ! و به این فکر کنم چرا قیمتش عادلانه نیست؟ وقتی همین کیفیتو اونور دنیا با یه قیمت کمتر می تونم داشته باشم،اما اینجا باید بیخودی و بی دلیل به خاطر نفع نماینده پول اضافه بدم باعث میشه من حق کسی رو که حقمو رعایت نکرده رعایت نکنم
ژوئن 10, 2011 در 10:10 ق.ظ #8532avin314
کاربرویندوز lap topم اصل اصله.
خوشبختانه تا حالا هم عوضش نکردم…
ولی ویندوز کامپیوترای دانشگاه ,بیمارستان و خوابگاه…!چون همه مثل شما فکر میکنن و نظرشونم عوض نمیکنن بحث باشون بی فایده س.“شاید اگه من رئیس مایکروسافت بودم انتظارم برعکس بود”
این حرفتون رو یادتون باشه تا در آینده ای نزدیک که پست یا مسئولیتی پیدا کردید هیچ انتظاری از هیچکی نداشته باشید.چون حداقلش اینه که ارباب رجوعاتون مثل شما فکر میکنن.
ژوئن 10, 2011 در 10:50 ق.ظ #8533sarah
کاربرویندوز منم اصله.حالا عاطفه جان اگه ویندوز جدید بخوایم فروشگاه مایکروسافت کجاست تو ایران؟
ژوئن 10, 2011 در 2:10 ب.ظ #8534jamal
کاربردکتر عاطفه شکری . . . مرحبا به این بیان صریح و روشنگر . . . هری پاتر؟ من هم مثل شما! . . . قهوه تلخ؟ منم مثل شما! . . . موافقم با حرفاتون.
لازم میدونم اضافه کنم که قوانین برای ایجاد آسایش فردی و اجتماعی به صورت توام هستند و قانونی که مستقیما یک حق رو اعاده کنه و غیر مستقیم ده ها حق رو پامال ، از این قاعده تبعیت نمیکنه
ژوئن 10, 2011 در 3:41 ب.ظ #8535rozita
کاربرمن با حرف دکتر راضیه موافقم
نه این وری ها متقاعد میشن نه اون وری ها
پس بهتره تا کار به جاهای باریکتر نکشیده بحث رو فیصله بدیم به اندازه ی کافی توجیهات همدیگه رو خوندیم..عالی بود!!!
خانوم ها و آقایون در سفسطه کردن همه ید طولانی داریم..
ژوئن 11, 2011 در 5:25 ق.ظ #8536atefe314
کاربربه نظرم کسی نمی خاد بقیه رو متقاعد کنه همه صرفا نظرشونو میگن. نه؟
مزرعه حیواناتو که همه خوندین… برداشت من از بخشی از اون اینه : تا جاییکه قوانین به ضرر کسی نباشه،یا حداقل ضرر به نفع عمومی بچربه ،قوانین رعایت میشن…شاید اونجاییکه داره سرم کلاه میره رعایت نمیکنم(البته هرج و مرج دیگه ضرر عمومیه=قوانین راهنمایی رانندگی =دیگر عرف های جامعه و…)
اجازه بدیم دیگر اعضا هم به این تاپیک پاسخ بدن(صرفا پاسخ !) ختم جلسه رو اعلام نکنین!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.