درمان سرطان

انجمن ها آموزش پزشکی درمان سرطان

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

من به آمار زمین مشکوکم!!!

آقا همه حرفهای شما درست، اصلا تمام حرفهای این آقا جک ولی حداقل ارزش یکم پرس و جو رو نداره؟!

یه جور دیگه میخوام یه مسئله رو بپرسم، کدوم سیاستمدار و کدوم دولت به فکر مردمشه؟! بد و بدتر دارن ولی بعید میدونم هیچ کشوری خالصن مخلصن به فکر جون مردمش باشه!!! من اصلا حرفهای این دکتر رو تصدیق نمیکنم ولی معتقدم پزشکی مدرن باید بره کشکو بسابه چون خیلی جاها کم آورده! از جمله همین جا ! بیشتر بدخیمیها اول و آخرش پروگنوز چند سالشون زیاد نمیشن و طرف تهش میره اون دنیا ! فقط مرگو به تاخیر میندازه البت کنسر داری تا کنسر ولی خب درمان قطعیش بازم طرفو به کشتن میده! رادیکال ارگانکتومی نمیدونم چی چی که نصف مریضو بر میدارن تهش بازم میمیره اینم شد درمان!!!

آقا خیلی سریع نه چیزی رو باور کنیم و نه تکذیب کنیم!

parham
    کاربر

منم به آمار اعتماد ندارم، ولی حرفت به این معنیه که توی تمام انکولوژیست ها یه آدم باوجدان وجود داره که اونم این آقای دکتره، حالا میگیم اینم اینم درست و تمام شرکت های دارویی هم دزد و غارتگر.

ما بدون تحقیق ردش نکردیم، باور کن اگه علوم پایه نبود میرفتم یه کار تحقیقاتی شروع میکردم. خیلی راحت میشه به چند تا موش سرطان (هرنوع که بخوای) القا کرد و بعدش هم داروهای این دکتر یا مواد مشابه رو روی اونها آزمایش کرد. به نظرت چرا کسی این کار رو انجام نداده؟ این فقط به فکر من رسید؟!!! یا اینکه مححقق ها فکر میکنن ارزش نداره، یا همه جواب رو میدونن، یا همه اونقدر بی وجدانن که نمیخوان کسی بدونه روش درمان اینه.

من که الان به اساتید دسترسی ندارم، اونایی که دارن ÷رس و جو کنن ببینن نظر اساتیئ چیه. راستی، دکتر مریم (همونsomeone سابق) رفته بودن از استادشون بپرسن. خبری نشد؟

soheil
    کاربر

کسی تونست یک سایتی صفحه ای چیزی از این دکتر پیدا کنه که به صورت علمی و با دلیل محکم عقایدشو برای افراد متخصص و نه عام مطرح کرده به منم بگه! ببین این دکتره حتما انقدر آزادی داشته که سایت زده برای مردم عادی نوشته پس نمیشه گفت که تریبونی برای گفتن دلایل علمیش نداشته.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.