› انجمن ها › به سوی تکامل… › چاكراها
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
اکتبر 30, 2010 در 4:34 ب.ظ #6292
elhami
کاربرممنون از مطالبتون!مثل همیشه جالب و قابل تامله!
باید بگم یه کم گیج شدم!مطلب جدیدتون یه کم متضاد صحبت های قبلیتون به نظر میاد!البته حتما من متوجه منظورتون نشدم …
قبلا گفتید منابع انرژی چاکراهای ما خورشید و حباب های حیات هستند و الان دارید میگید دو منبع با نامهایی که گفتید اونم از درون بدن؟؟!!خب اصلا این از درون بدن یعنی کجا؟؟انرژی تکاملی از کجا میاد؟؟ماهیت این انرژی چیه؟مادی یا معنوی؟؟میشه گفت این انرژی یا منبع درونیش از همون سه منبع (هوا،زمین،خورشید) گرفته شدن؟؟
یه مسئله دیگه : اینکه میگید وقتی دیگران انرژی ما رو جذب میکنن احساس ربوده شدن میکنیم واقعا وجود داره؟؟یعنی ما انتقال انرژیمون به دیگران رو میتونیم تو خودمون احساس کنیم؟؟حالا چرا احساس ربوده شدن؟؟مگه نباید بخشش انرژی به دیگران باعث ایجاد یه حس خوب درون ما بشه؟!یعنی احساس ربوده شدن حس مثبتیه؟
راستی این انرژی سفید که تو مطلب قبلیتون گفتید متعلق به کدوم چاکراست؟چطور میشه ازش برای قطورکردن بند سیمین استفاده کرد؟؟اگه براتون امکان داره در موردش بیشتر توضیح بدید..ممنون
اکتبر 30, 2010 در 8:29 ب.ظ #6293emerson
کاربربا تشكر
خب در جوابتون بايد بحث جديدي رو توضيح بدم:
– ناديها: نادي ها مبدلهايي هستند در سر راه چاكراها كه انرژي هاي ماورائي كه به چاكرا وارد ميشوند را به انرژي فيزيكي تبديل ميكنند، يعني انرژي ماورائي را به انرژي فيزيكي تبديل ميكنند و واسطه اي بين چاكرا و سيستم غدد و خون هستند. در يك تئوري شده كه 72000 نادي در بدن وجود دارد كه 14 تا از آنها مهمتر و 3 تاي آنها بسيار پراهميت دارند: آيدا و پينگالا ( معادل پاراسمپاتيك و سمپاتيك) ، سوشومنا ( در وسط ستون فقرات و منطبق بر نخاع است و مامور نگهداري انرژي به نام كونداليني است كه اين انرژي بسيار زياد بوده و از چاكراي اول ميايد.
فكر كنم جوابتون رو گرفته باشيد، منشا انرژي همونيه كه قبلا گفتم! اگر اشتباه نكنم اين منشا معنويه!
اما توضيح ربوده شدن اينه كه اگه ما خودمون با اراده خودمون انرژي ببخشيم حالت خوبي بدست مياريم اما وقتي به زور انرژيمونو محيط يا آدما بگيرن حالمون خراب ميشه!!! تا حالا شده يه محيطي براتون دلگير باشه و احساس خفگي توش بكنيد؟ اونجا همون جايي كه انرژي داريد به شدت از دست ميديد و اين به علت هاي متفاوت اون محيطه. آدمهايي هم هستند كه بدجور انرژي ميگيرن حتما تجربه چنين اشخاصي رو داشتيد!
هر چاكرايي رنگي داره و اگر درست تو ذهنم مونده باشه چاكراي اول سفيد رنگه، براي تقويت طناب سيمين بهترين كار عبادت و راز و نياز با خدا و تمرينات ريلكسيشن است.
نوامبر 6, 2010 در 8:30 ب.ظ #6294emerson
کاربروضو و انرژی درمانی
هنگامی كه وضعیت انرژیكی فرد قبل و بعد از وضو گرفتن بررسی کردند؛دیدند كه انجام عمل وضو به طور كلی اكثر چاكراها و كانالهای انرژی رابزرگ و فعال میكند. اما نكته جالب آن است كه در این عمل، میزان افزایش درچاكراهای پایینی بسیار بیشتر از چاكراهای بالایی است. یعنی اگر چاكراهای بالایی تا 5/1 برابر بزرگ شدهاند؛ چاكراهای پایینی (قاعدهای، جنسی و نافی) به راحتی تا دو برابر و حتی بیشتر رسیدهاند.
در ادامه رعایت چنین آدابی است كه تجربیات خداشناسی آغاز میشود.
بررسی انرژیكی وضو، پیوند زیبای آن با فریضهای همانند نماز را به خوبینشان میدهد. به هنگام پرداختن به نماز، سیل انرژی عظیمی بر نمازگزار جاریمیشود. تمیز بودن كانالهای انرژی فرد و فعال بودن چاكراهای وی، باعثمیشود تا انرژی الهی به میزان بیشتری جذب و درك شود و به طور كلی پتانسیل نمازگزار برای مبادله میزان انرژی بیشتر فراهم شود. لذا توصیه میشودقبل از پرداختن به هر عمل دیگری – همانند قرائت قرآن یا دعا خواندن – باوضو باشیم. این عمل باعث میشود تا آنچه كه از آن قرائت یا دعا قرار استنصیب ما شود؛ دو چندان شود.
وضو چگونه عمل میكند
برای درك بهتر فریضه وضو بهتر است مراحل آن را از دید انرژیكی بررسیكنیم. اولین مرحله وضو ساختن، نیت بر چنین كاری است. نیت در بسیاریمواقع میتواند به صورت ناخودآگاه باشد. یعنی فرد بدون اینكه حتی در ذهنخویش نیز موضوع را مرور كند؛ صرفاً به قصد وضو ساختن برپا خیزد. روشنبینان علاوه بر چاكراهای مختلف بدن (دروازه هایی كه از طریق آنها انرژیهستی مابین شخص و پیرامون وی مبادله میشود) توانستهاند رشته سیمینباریكی را در بالای سر وی مشاهده كنند. این رشته سیمین «طناب روحی» نامداشته و بندی است كه از طریق آن ارتباط معنوی و ارتباط با نیروی برتر صورتمیپذیرد. این طناب بسیار باریك بوده و در افراد معمولی به نازكی یك تارعنكبوت است. رشد و تعالی معنوی فرد، منجر به قطور شدن این طنابمیشود تا جایی كه در برخی انسانهای وارسته میتواند تا یك سانتی مترضخامت پیدا كند. ملاحظه شده كه به هنگام قصد كردن برای انجام وضو، اینطناب درخشانتر گردیده و قطر آن افزایش مییابد. این ضخیم شدن باعثسرازیر شدن انرژی برتر بر روی فرد میگردد كه بر روی كل سیستم انرژیكی ویتاثیر میگذارد.
مرحله بعد پرداختن به خود وضو است. قبل از این مرحله بهتر است قدریبیشتر راجع به چاكراها و كانالهای انرژی بدن صحبت شود. به طور كلی كانالاصلی انرژی بدن از فرِق سر شروع شده و از میانه بدن عبور میكند. این كانال درناحیه شانهها دارای دو كانال فرعی شده كه به دو دست منتهی میشود و همانندشلنگهای باریكی از كف دستها بیرون میزند. بقیه این كانال در میانه بدن ادامهمییابد و در ناحیه خاجی به دو تكه تقسیم شده وارد پاها میشود. در طول اینشاهراه اصلی، راههای كوچك بسیاری (كانالهای فرعی) وجود دارد كه هر كدامبه عضو یا اندام خاصی منتهی میشود. در جایجای این كانالها، قیفهای كوچكو بزرگی وجود داشته كه مدام در حال چرخشاند. از طریق این قیفها، مبادلهانرژی صورت میپذیرد. این قیفها همان «چاكراها» هستند. فعال بودن چاكراهاخود دلیلی بر عملكرد بهتر كانالهای انرژی است.
نوامبر 11, 2010 در 5:23 ب.ظ #6295elhami
کاربرخیلی جالبه این رابطه ای که توضیح دادید!یاد یه جمله افتادم تو یکی از کتابای مذهبی که میگفت برای حفظ پاکی روح ،همیشه با وضو باشید..
اینه که میگن هیچ کدوم از احکام خدا بی حکمت نیست…
ژانویه 8, 2011 در 9:29 ب.ظ #6296emerson
کاربرخیلی وقته چیزی تو این تاپیک نذاشته بودیم دلم واسش تنگ شد گفتم یه موضوعی رو راه بندازم!!!
یه سوال؟ تا حالا شنیدید آب (مخصوصا سرد) به خصوص دوش آب سرد باعث آرامش میشه به طور ویژه در زمانی که فرد خسته است و روزی پر کار رو داشته نتیجه عینی تر میشه، به نظر شما دلیلش چیه؟ حالا اجازه بدید یه سوال دیگه بپرسم: چرا یکی که عصبانیه بهش آب میدن بخوره؟ یا آب خیلی وقتا خستگی آدمو در میاره؟
منتظر نظرات شما دوستان هستیم…
ژانویه 9, 2011 در 12:16 ق.ظ #6297elhami
کاربرخب به نظر من خوردن آب، میتونه از طریق رسوندن آب کافی به سلولها و یا در واقع هیدراته کردن سلولهای بدن باعث بهبود عملکرد سلولها و طراوت و شادابی بدن بشه !
دوش آب احتمالا به خاطر فشاری که به سطح پوست وارد میکنه میتونه باعث تحریک گیرنده های حسی سطح پوست بشه و خب پیام این تحریک به مغز برسه و بقیه ی کارهای اون حس قشنگو دیگه مغز از طریق اثر روی مراکز مغزی انجام میده!
سردی آب هم احتمالا از اونجایی که باعث کاهش دمای سطحی بدن میشه ممکنه باعث تحریک یه سری واکنش هایی تو بدن بشه برای جبران این کاهش دما، مثل افزایش متابولیسم بدن و افزایش جریان خون! که خب اینجوری افزایش متابولیسم، میتونه باعث بهبود فعالیت های گوارشی بشه و بهبود گردش خون هم باعث خونرسانی کافی به اعضا، تامین اکسیژن مورد نیازشون و در نتیجه عملکرد بهترشون میشه، به خصوص اگه آسیبی در بافتی وجود داشته باشه این خونرسانی کافی میتونه از طریق فعالیت سیستم ایمنی اختلال موجود رو رفع کنه!
اینایی که گفتم ممکنه درست نباشه، اما به نظرم منطقیه…
ژانویه 9, 2011 در 12:23 ق.ظ #6298elhami
کاربرراستی یه چیز جالب یادم افتاد…
میدونید تو قرآنم به تاثیر نوشیدن آب و شستشوی با آب سرد اشاره شده؟ همونجایی که قضیه ی حضرت ایوبو میگه و اینکه به فرمان خداوند از چشمه ی آب سرد زیر پاشون مینوشن و بعد در اون شستشو میکنن، با این کار هم جوانی و نشاط بهشون بر میگرده و هم اینکه تمام بیماریها از بدنشون پاک شده و سلامتیشون رو دوباره به دست میارن!
نمیدونم دقیقا کجای قرآنه نگاه میکنم میگم…
ژانویه 9, 2011 در 9:26 ب.ظ #6299emerson
کاربرشاید درست باشه شایدم نه ولی به قول شما به نظر منطقی میاد!
اما چیزی که من میخوام بگم یه چیز دیگه است! حتما میدونید و تا حالا شنیدید که آب چه توانایی در جذب انرژ ی داره ، تو فیزیک شیمی هم خونده بودیم که ّ چه توانایی تحمل انرژی داره! این موضوع هم به این حرفی که من زدم ربط داره و حالا یه مطلب دیگه بگم، چاکرای شبکه خورشیدی محل بعضی ویژگی های و صفات پایین مثل حسادت نفرت و یا عصبانیت و ایناست ، در طول روز و در مکانهای متفاوت انرژی منفی در این چاکرا تجمع پیدا میکنه و موجب خستگی و ناراحتی میشه ، جالبی این موضوع در اینه که این چاکرا به خونرسانی سیستم گوارشی و کبد و اینا هم انرژی میده و با اونا در ارتباطه! حتما شنیدید که عصبانیت و مشکلات باعث نقص در معده و زخم اون میشه ، حالا قابل درکه که چرا این اتفاق میفته! خب حالا وقتی آدم خستس و انرژیش ته کشیده و چاکراها آلوده شده چه باید کرد؟ یه لیوان آب! آبی که از مری رد میشه میره پایین انرژی تجمع یافته چاکرای شبکه خورشیدی رو به خود جذب میکنه و به تدریج اونو پخش میکنه و پایین میاره و از خطراتش کم میکنه! و حالا آدمو بهتر میکنه!
تا اینجاشو داشته باشید تا ادامه…
مارس 20, 2011 در 7:38 ق.ظ #6300elhami
کاربرو ما همچنان منتظر ادامه ماجرا هستیم….!!!
مارس 21, 2011 در 12:22 ق.ظ #6301emerson
کاربرادامه نداره! در ضمن عذرخواهی باید بگم سر کار بودید !!!
مارس 21, 2011 در 6:30 ق.ظ #6302elhami
کاربرآره؟
جدی میگید؟
من که میدونم از سر …. هست که ادامه نداره!
حالا دیگه مارو سرکار میذارید؟؟ وقتی ازتون سوالای سخت سخت پرسیدم از این کارتون نادم میشید و توبه میکنید!
مارس 21, 2011 در 10:04 ب.ظ #6303emerson
کاربرنه! جدی یادم نمیاد دو ماه پیش چی میخواستم بگم که گفتم ادامه!!! باید یه موضوع جدید رو باز کنم قبلی رو نمیدونم!
در ضمن شمام قرار بود برید قرآنو نگاه کنید بگید دقیقا کجا به آب اشاره شده!!!
مارس 22, 2011 در 4:59 ق.ظ #6304elhami
کاربرسوره ی "ص" ، آیه 42 :
ارْكُضْ بِرِجْلِكَ هَذَا مُغْتَسَلُ بَارِدٌ وَ شَرَاب
"پای بر زمین کوب، این آبیست سرد برای شستشو و نوشیدن"
تو تفاسیر مجمع البیان، المیزان و نور بر اساس روایات اینطور توضیح داده که بعد از دعای حضرت ایوب برای رفع رنج و بیماری خداوند به ایشون فرمان میدن که پا بر زمین بکوبن و در چشمه ای که جاری میشه شستشو کنن تا بیماری و آلودگی از بدنشون پاک شه! دو تا نکته داره یکیش نوشیدنی بودن آب غسله و یکیشم سرد بودنش!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.