چاكراها

انجمن ها به سوی تکامل… چاكراها

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 43)
  • نویسنده
    elhami
    کاربر

سلام

خیلی ممنون از توضیحات بسیار بسیار کاملتون…

فقط یه سوال :

فرمودید افکار منفی درباره ی پول و مادیات سبب آلودگی چاکرای ریشه میشه!و در ادامه به این نکته هم اشاره کردید که چاکرای ریشه آلوده سبب ایجاد افکار منفی و درگیری مالی میشه!درست فهمیدم؟

خب اینکه افکار رو چاکرا اثر بذارند رو میتونم درک کنم اما چطور چاکرای آلوده میتونه سبب درگیری مالی بشه؟؟ببینید در گیری مالی یعنی مادیات مربوط به چاکرای ریشه است ولی افکار ما نه!درسته؟پس این فکر در مورد مادیات رو به کدوم چاکرا میتونیم ربطش بدیم؟؟(نمیدونم متوجه سوالم شدید یا نه؟!یه کم سخته توضیح اون چیزی که تو ذهنمه!شاید تا حدی بدیهی باشه اما وارد عمقش که بشید مسئله است!!)

یه سوال دیگه :

نمیدونم شما گفتید یا جای دیگه ای خوندم که چاکرای ریشه محل ورود انرژیه! خب این انرژی از کجا میاد که وارد این چاکرا میشه تا در نهایت در کل بدن حرکت کنه؟یعنی در واقع میخوام بدونم منشا این انرژی کجاست؟

پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون…

emerson
    کاربر

خواهش ميكنم

اول جواب سوال دومي!: تا جايي كه من ميدونم انرژي منشائي از كيهان يا ميتونم بگم از ذات مقدس پروردگاره كه در جهان جريان داره، راستش من خودمم تو اين زمينه خيلي اطلاعات ندارم و نميدونم واقعا بگم انرژي از كجا مياد ولي از نيروهاي فرا انساني تامين ميشه! راستشو بخوام بگم دقيقا نميدونم از چاكراي هفت وارد ميشه يا يك ولي تا اونجايي كه ميدونم تو تمرينات ميگن انرژي از چاكراي هفت يا چاكراي تاج كه در سر قرار داره وارد ميشه و از چاكراي يك ياي ريشه خارج ميشه! اجازه بديد تحقيق كنم بهتون جواب بدم!

درست حسابي متوجه سوال اول نشدم اما تا جايي كه متوجه شدم جواب ميدم: چاكراي آلوده يه جورايي روي ضمير ناخودآگاه و انرژي ذهني تاثير ميذاره و باعث گرفتاري و مشكل تو زمينه ميشه علاوه بر اينكه اين اعتقاد هست كه انژي چاكراها از خارج تامين اگر انژري چاكرا به علت مشكل اون و انسداد تامين نشه يه تاثيراتي در بيرون هم ميتونه داشته باشه! اما تاثير افكار كه روي چاكراها مشخصه!

نميدونم اگر نتونستم قانعتون كنم ببخشيد و بگيد تا برم بيشتر تحقيق كنم!

elhami
    کاربر

خیلی ممنون..

تا حدودی قانع شدم اما پاسخ شما سوال جدیدی رو تو ذهنم ایجاد کرد :

فرمودید انرژی چاکراها از خارج تامین میشه و در صورت آلودگی یا انسداد چاکرا در بیرون هم اثر میگذاره؟؟!!

نمیتونم ربطشو درک کنم؟؟!!

خب از بیرون اثر بر انرژی چاکرا هست !این درست!اما چاکرا ،اونم چاکرایی که بسته شده یعنی انرژی ازش عبور نمیکنه چطور میتونه بر محیط اثر بذاره؟؟؟

در مورد سوالام به خصوص منشاء این انرژی خیلی دوست دارم بدونم اما نمیخوام باعث زحمتتون بشم!دانشجوهای پزشکی به اندازه کافی سرشون شلوغ هست!تحقیق لازم نیست!تا همین جاشم لطف بزرگی کردید اطلاعات دادید!

بازم ممنون

emerson
    کاربر

خب وقتي چرخش انرژي مشكل پيدا كنه در بيرون هم تظاهر پيدا ميكنه! فرد ايمپالسهارو خوب نميتونه از بيرون دريافت كنه و مشكل براش پيش مياد! چجوري بگم، دنيا پر از انرژي هاي مختلفه و نقص در چرخش در يك قسمت يه جورايي بقيه جاهارو متاثر ميكنه! اصلا بيخيال سخت نگيريد من مخ خودمم اين جور جاها هنگ ميكنه!!!!

خواهش ميكنم، من خودمم خوشم مياد و دوست دارم تا بيشتر دربارش بدونم

elhami
    کاربر

واقعا ممنون…

عالی توضیح میدید!!کاملا متوجه شدم!

emerson
    کاربر

خواهش ميكنم

جدي؟! من خودم به زور ميفهمم چي ميگم!!!

emerson
    کاربر

من تحقيق كردم و به اين نتيجه رسيدم كه انرژي هم از چاكراي تاج و هم از چاكراي ريشه وارد ميشن فقط فرقش اينه كه از تاج انرژي هوا و از ريشه انرژي زمين وارد بدن ميشه!!! احتمالا بازم سوال داريد! انشاالله در فرصت هاي آتي بيشتر توضيح ميدم!!!

elhami
    کاربر

خیلی ممنون از پاسختون…

خب البته!سوال که دارم اما باشه، یه کم پیش برید بعدا ان شاالله میپرسم!

emerson
    کاربر

خواهش ميكنم

حالا سوالتون رو بپرسيد تا دربارش تحقيق كنم و در اسرع وقت پاسخ بدم…

elhami
    کاربر

خب سوال من اینه :

آیا این جریانات انرژی که دو منشاء متفاوت داره ماهیتی متفاوت هم داره؟؟مثلا میتونیم بگیم انرژی که از چاکرای تاج وارد میشه از آسمون میاد و مرتبط با بعد معنوی وجود انسانه و انرژی که از ریشه وارد میشه از زمین اومده و به بعد مادی و جسمانی انسان مربوطه؟؟و اینکه احتمالا هردو این جریانات انرژی در تمام بدن و تمام چاکراها جریان پیدا میکنن و همین باعث اثر متقابل جسم بر روح و روح بر جسمه؟؟

اثر متقابل این دو جریان انرژی بر روی هم چیه؟؟آیا میتونیم بگیم این دو با هم یکی میشن و سبب ایجاد تعادل انرژی در بدن میشن که همون حالت سلامت بدنه و به هم خوردن این تعادل به هر علتی میتونه باعث بیماری بشه؟؟میتونیم بگیم یکی از دلایل برهم خوردن تعادل انرژی در بدن آلودگی چاکراهای ورودی انرژیه؟؟

یه سوال دیگه : آیا این انرژی های ورودی قدرت یکسانی دارن؟؟آیا میشه با انجام کارهایی خاص یکی از این جریانات انرژی ورودی رو بیشتر از دیگری تقویت کرد؟؟و در اینصورت نتیجه چی میشه؟؟میتونه این کار علت دیگه ای جهت برهم زدن تعادل و ایجاد بیماری باشه یا اینکه نه! مثلا اگه انرژی ورودی از چاکرای تاج (فعلا فرض میکنیم همون انرژی معنوی) تقویت بشه ممکنه سبب افزایش نیروی معنوی فرد و یا حتی شهود بشه؟؟

نمیدونم تونستم منظور سوالامو درست منتقل کنم یا نه؟؟!!فکر کنم سوالام یه جاهایی چند بار تکرار شد!اگه اینطوره و تکراریه ببخشید!بابت طولانی بودن و زیاد بودن سوالاتمم عذرخواهی میکنم!!!

پیشاپیش ممنون از پاسختون…

emerson
    کاربر

انرژی(پرانا)از سه طریق جذب بدن می شود. هوا، خورشید و زمین که انرژی زمین و هوا را حبابهای حیات می گویند.

انرژی هوا از طریق ریه ها و چاکرای طحال بصورت پرانای سفید جذب شده و بعد به رنگهای قرمز، نارنجی، سبز، آبی و بنفش تجزیه می شود.

انرژی زمین از کف پاها جذب شده و به چاکرای قاعده ای (ریشه، بقا و تدافع) رفته و بخشی از آن به نخاع و قسمت بیشتر آن به چاکرای میاندوراه (بین پاها) ، ناف و بعد به طحال رفته در آن تجزیه شده و بین چاکراهای دیگر پخش می شود.

انرژی که از تاج گرفته می شود به انرژی الهی یا روحی معروف است ؛ که به بصورت دو نوع انرژی وارد می شود، بنفش و بنفش الکتریکی. که اولی از طریق هوا، زمین و خورشید گرفته می شود و انرژیش پر قدرت است و دومی که روح برتر آن را برنامه ریزی کرده که بهش انرژی الهی یا کیهانی هم می گویند ، وقتی انسان به حالت خلسه می رود آنرا از طریق تاج دریافت می کند.  این انرژی فوق العاده پر قدرت است و برای درمان بیماریهای سخت مثل بیماریهای روانشناختی، تومور، سرطان و عفونت های شدید استفاده می شود.

انرژی خورشید هم از طریق پوست بدن جذب می شود.

حالا برای درمان درمانگر می تواند این انرژیها را از طریق یک دست، تاج، گلو و یا قاعده ای بصورت نور سفید گرفته و با دست دیگر انرژی وارده شده از قسمتهای یاد شده را به صورت هر نوع  نور رنگی که برای درمان نیاز باشد از طریق کف دست یا نوک انگشتان با شیوه تجسم دقیق رنگ مورد نظر انرژی را خارج کرده  و به بدن بیمار بدهد.

elhami
    کاربر

چقدر این مطالب جالبه!!!خوندن و فهمیدنش کلی انرژی به آدم میده چه برسه به تجربه ش!!!!

واقعا ازتون ممنونم بابت صبر و حوصله تون تو پاسخدهی به سوالات…

farmehr
    کاربر

فوق العادست.مرسی از مطالب جالبتون

emerson
    کاربر

چاکراها در تمام افراد بشر با چرخش سریع خودشان یک بار در جهت عقربه های ساعت  انرژی را وارد بدن می کنند و یک بار دیگر با گردش در جهت عکس آن انرژی معیوب یا بیماری را خارج می کنند. حالا به هر دلیل اگر این توازن به هم بخورد و مسیرهای ورود و خروج انرژی بسته شود بیماری رخ می دهد.

در افراد سالم بدن به میزان نیاز و لازم خودش انرژی را جذب می کند، و موقعی که کارهای فراروانی می کنی و از تاجت استفاده بیشتری می کنی بند سیمین یا طناب روحی( جسم انسان را به روح او متصل می کند) را ضخیمتر می کنی.(یادت باشد که فقط انرژی سفید وارد کنید چون طریقه کار با بنفش الکتریکی را نمی دانید برای خودت مشکل ایجاد می کنی.) این طناب در افراد معمولی عصر ما از قطر یک رشته تار عنکبوت تا قطر یک عدد تار مو تغییر می کند. روشن بینها (افرادی هستند که هاله اطراف بدن خود یا دیگران و یاحتی تصاویر فکریشان را می بینند که به آن توانایی رویت هم می گویند.) دیدند که طناب روحی در برخی افراد مذهبی، یوگی ها، افرادی که بطور مدام عبادت و مراقبه می کنند و یا شغل مهمی دارند نسبت به انسانهای معمولی بسیار ضخیمترو ممکن است به یک سانتیمتر یا بیشتر برسد و در بعضی افراد استثنائی  این طناب از قطر سرشان هم قطورتر می شود و در دنیای فعلی ما این افراد نادر هستند. (البته حتما شیعیان واقعی قطر طنابشان بیشتر است.)

emerson
    کاربر

چاکراها نقاطی هستند که انرژی پرانا وارد آنجا می‌شود. بنابراین چاکراها نقاط انرژیکی بدن هستند. چاکراها از نظر فیزیولوژی و آناتومی پزشکی قابل رویت هستند. اما با استفاده از تکنیک‌های هاله بینی می‌توان بوجود چاکرا پی برد. چاکراها در سه اندازه می‌باشند. چاکراهای بزرگ با ابعاد ۸ الی ۱۲ سانتی متر، چاکراهای کوچک با ابعاد  ۶ الی ۴ سانتی متر و چاکراهای ریز به ابعاد ۱ سانتی متر هستند. انرژی حیات، پرانا از چاکراها وارد بدن می‌شوند و از کانالهای انرژی به اندامها یا نقاط حساس بدن می‌رسد.

چاكراها گرداب‌هایی هستند كه انرژی از طریق آنها به بدن وارد و از آن خارج می‌شود. وقتی كه رشد یافته باشند، به صورت یك چرخ می‌گردند. در بیشتر مباحث مربوط به چاكراها از هفت چاكرای اصلی صحبت می‌شود ولی ما عملاً صدها چاكرا داریم كه در سراسر بدنمان جای گرفته‌اند. هر نقطة طب سوزنی و acupressure یك گرداب انرژی و بنابراین یك چاكرا است. انرژیی كه این گرداب‌ها را به كار می‌اندازد از چند منبع می‌آید كه یكی از آنها كندالینی یا انرژی تكاملی ما و دیگری نیروی روحانی نهفته در وجود ما می‌باشد. این انرژی‌ها از درون بدن می‌آیند و از چاكراها تراوش می‌كنند.

چاكراها ،انرژی هم دریافت می‌كنند. ما از افراد پیرامونمان ناخودآگاه، یا آگاهانه انرژی دریافت كنیم. وقتی كه انرژی ما به وسیلة‌ دیگران جذب می‌شود ما در یك چاكرای خاص احساس ربوده شدن می كنیم. وقتی كه انرژی دریافت می‌كنیم احساس می كنیم زیر بارش شدیدی از انرژی قرار می‌‌گیریم. انرژی روحانی یا پرانا و دیگر انرژی‌ها همگی پیرامون ما هستند (ما در اقیانوسی از انرژی به سر می‌بریم). انرژی‌ها می توانند از مراكز چاكرا در بدنمان جریان یابند.

افرادی كه رشد تكاملی كمتری دارند معمولاً انرژی بیشتری نسبت به آنچه ارسال می‌كنند دریافت می‌نمایند. آنها ممكن است به هنگام ضعف یا بیماری از آدمهای سرزنده‌تر و رشد‌یافته‌تر كسب انرژی كنند. آنهایی كه احساس ضعف می‌كنند و تصور پایینی نسبت به خود دارند به شدت تحت تأثیر انرژی‌های دیگران قرار می گیرند و عملاً جذب دیگران می شوند در هر دو حال به آنها جذب‌كننده (مكنده) گفته می‌شود. اگر انسان بتواند به كسانی كه انرژی نیاز دارند انرژی دهد، كاری بسیار عالی انجام داده است. بخشیدن، قسمتی از عمل ما هنگام عیادت از بیماران یا دوستان افسرده است. ما انرژی را از چاكراهای خود به چاكراهای آنها می‌بخشیم تا كمكشان كنیم.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 43)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.