كميته هاي دانشجويي EDC

انجمن ها آموزش پزشکی كميته هاي دانشجويي EDC

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)
  • نویسنده
    aminima
    مشارکت کننده

ارتباط تنگاتنگ! قراره سایت EDC هماهنگ رو دانشگاه قزوین (بنده) طراحی کنم.

میتونی بگی توانمند کردن دانشجو یعنی چی؟ والله ما که داریم میبینیم این کارگاه هایی که داره برگزار میشه اگه نگیم هیچ سودی، تقریبا هیچ سودی (!) واسه دانشجو نداره. سود عملی و کاربردی منظورمه. کارگاه خلاقیت و روش تحقیق و چه میدونم از این جور چیزا… بچه ها میان شرکت میکنن اما دو روز بعد همه چیز بر میگرده مثل قبل.

یا مثلا همین طرح ادغام. چه قدر گلومون رو پاره پوره کردیم که بابا، ملت دارن تیکه تیکه میشن با این روش اجرای احمقانه شما. ولی باز همون طوری دارن ادامه میدن.

ما جوون ها دیدمون باید این باشه: درستو بخون، خوب بخون. پزشک مقتدری بشو. و جناب EDC باید کاری بکنه که این دید به عمل بپیونده. با چند تا کارگاه برگزار کردن این اتفاق نمیفته. باید نشست و مطالعه کرد تا ببینیم چه کار باید کرد تا این هدف عملی بشه.

mehrnaz
    کاربر

ااا چه جالب! نمي دونستم زحمت سايت با شماست!!! مرسي!

پس خوبه اين همه زحمت مي كشيد و نااميدانه حرف مي زنيد!

نمي دونم اين كارگاه ها يا برنامه ادغام تو قزوين چه جوريه؟ ولي كلا كارگاه چيزيه كه ممكنه از توش فقط يه نفر توانمند تر بشه! يعني نمي شه انتظار داشت هر كي كه شركت كرد يه عالمه مهارت پيدا كنه! كارگاه مثل يه جرقه است كه آدم ها خودشون برن دنبالش! و ديگه خودتون مي دونيد كه آدم پيگير تو اين كشور كمه! به خصوص تو دانشكده پزشكي! در ضمن كارگاه ممكنه بر حسب علاقه يا نياز يه عده برگزار بشه! و ممكنه لزوما در راستاي همه ي اهداف EDC ها نباشه!

ولي به نظر من اين ديد براي ما جوونا كافي نيست! ما نسبت به سيستمي كه توش درس مي خونيم مسئوليم! يعني اين ماييم كه بايد بگيم سيستم خوبه يا نه! و در واقع فيد ب دادن به سيستم وظيفه مونه در كنار درس خوندن! نه اينكه فقط سرمونو بندازيم پايين و درس بخونيم. اگه بخوايم فقط درس بخونيم با هر سيستمي ميشه درس خوند و پزشك ماهري شد!

ما هم مثل شما خيلي تجربه ي اينو داريم كه گلومونو پاره كنيم و جواب نده! ولي حداقل مي تونيم سرمونو بگيريم بالا و بگيم ما تلاشمونو كرديم! مشكل از يكي ديگه بود! و البته اين رو هم بگم كه در نااميدي بسي جاي اميد است! مثلا من تو بخش قبلي كه بودم با خيلي از استادا سر و كله زدم واسه تغيير وضعيت و نظرشون رو پرسيدم و … آخرين استاد بود كه گفت نظراتت رو بنويس و من مي گم. و همون آخري بود كه سعي كرد بهم بفهمونه اشكال كار از كم كاري يه عده از استاداست و …

سيستم ما بيمار هست و توش شكي نيست! ولي اگه ما هم بي خيال و نااميد بشيم از ايني هم كه هست بيمارتر مي شه…

mehrnaz
    کاربر

و يه چيز ديگه! كلا در فعاليت هاي دانشجويي يه سري سودهايي هست كه نامرئيه! اتفاقا همين امروز داشتيم با دوستان تبريز و مشهد صحبت مي كرديم و گفتيم حتي اگه همه ي زحمت هاي ما به هيچ جا نرسه، همين دوستي ها و آشنايي هاي بين ما دانشجوها از همه چيز مهم تره.

شايد با برگزاري يه كارگاه يا هر چيز ديگه، در اون زمينه مهارتي كسب نشه ولي حداقل اون عده اي كه كار مي كنند ، فعاليت گروهي و مشاركت و همكاري رو خوب ياد مي گيرند. تو همين فعاليت ها بزرگ مي شن!

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 18)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.