› انجمن ها › آموزش پزشکی › كميته هاي دانشجويي EDC
برچسب ها: كميته دانشجويي EDC
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 24, 2010 در 12:52 ب.ظ #3816
mehrnaz
کاربرفعاليت هاي كميته هاي دانشجويي دانشگاه ها و كارگروه كشوري كميته هاي دانشجويي مراكز توسعه
ژوئن 24, 2010 در 4:07 ب.ظ #5214baqeri
کاربراین خیلی عالیه
تو جلسه تبریز چی گذشت؟ بانیش کی بود؟
میشه یه کمی درباره کلیات این طرحی که می گید بگید
مشکل اصلی که آموزش پزشکی ازش رنج می بره مثل خیلی از جاهای دیگه روشنه، مسئولان و مدیران و نهایتا اساتید نابلد و ناکارآمد، هیشکی سرجای خودش نیست، البته اساتیدم حق دارن، محیط جوریه که آدمای باانگیزه رو هم سرد می کنه.
ولی با این حال ما خیلی کارا می تونیم بکنیم، لطفا اطلاعات بیشتری بدید.
جولای 4, 2010 در 5:16 ب.ظ #5218theadmin
مدیرکلبه درخواست ایجادکننده این تاپیک mehrnaz فعلا بسته میمونه.
سپتامبر 14, 2010 در 1:59 ب.ظ #5219aminima
مشارکت کنندهاكنون اين تاپيك به درخواست ايجاد كننده براي ادامه ي بحث باز شده است.
سپتامبر 15, 2010 در 7:43 ب.ظ #5220thehero
کاربرمن حس می کنم edcدانشگاه ها اونقد که باید از لحاظ دانشجویی فعال نیست.به نطر من Edcالان نیازمند تحقیق بیشتره.کاری که در غرب چند دهه است داره انجام میشه.هرکاری قبل از انجام نیازمند مطالعه است.ما بیشتر به آزمایش و خطا اعتقاد داریم
سپتامبر 15, 2010 در 8:10 ب.ظ #5221mehrnaz
کاربرخب مگه عمر خود EDC ها چقدره؟!
حرفتون درسته ولي جديدا دارن خيلي فعال مي شن! چند تا از دانشگاه ها هستند كه كميته دانشجويي EDC فعال دارند. از جمله شيراز ، تبريز، مشهد، قزوين، شهيد بهشتي و … اتفاقا تا جايي كه اخبار به من رسيده يكي از برنامه ها تو مدرسه تابستوني شيراز راجع به كميته ها و فعاليت هاشون و … بوده…
تو همايش آموزش پزشكي امسال قرار شد كميته هاي دانشجويي هم در غرفه ي EDC ها باشند…
خيلي كارها داره مي شه! خيلي دانشجوهاي بسيار فعال تو كشور داريم…
سپتامبر 16, 2010 در 5:41 ب.ظ #5222thehero
کاربرمنم نگفتم که انجام نمیشه اما باید قبول کرد به اندازه کافی روی تغییر کریکلوم آموزش پزشکی کار نشده بود.البته یک دلیل این حرفامم اینه که اخبارش به ما نمیرسه متاسفانه
سپتامبر 16, 2010 در 7:22 ب.ظ #5223mehrnaz
کاربراخبارش نمي رسه رو موافقم! البته يه مقدار هم بايد خودتون دنبالش باشيد! الان هم ديگه دانشجوهاي فعال دانشگاه هاي مختلف دارند ارتباطات خوبي با هم برقرار مي كنند. وزير بهداشت هم تو همايش استعداد هاي درخشان امسال تاكيد كردند بر تشكيل هسته ي دانشجويي در وزارتخونه. تا جايي هم كه اخبار مدرسه تابستوني شيراز بهم رسيده دانشجوها بيش از گذشته دارند همراه مي شن. (خدا رو شكر!)
اما درباره ي تغيير كوريكولوم! كلا تغيير برنامه ي آموزشي كار خيلي بزرگيه كه هر دانشگاهي از پسش برنمياد! اين رو من در همايش ها و جاهاي ديگه ديدم كه مي گن! و متاسفانه شديدا هم لازمه. كوچك ترين دليل و استدلالش هم اينكه آزمون USMLE هم ديگه ادغام شده… ولي خب هميشه تغيير سخته. تو ايران سخت تر! درباره ي كوريكولوم ريفرم هم مطالعات زير بنايي اش خيلي قوي بوده! (شما كتاب ريفرم شهيد بهشتي و دكتر يزداني رو بگيريد!) ولي خب مشكل بيشتر تو اجراست. كه افتاده دست آدم هايي كه …
سپتامبر 25, 2010 در 6:43 ق.ظ #5224thehero
کاربردوستان ما تو شاهرود به یک مشکل برخوردیم.تکلیفمون واسه علوم پایه و نوع سوالاش و بعد از اون مشخص نسیت.به گفتم هنوز کریکلوم آموزشی وجود نداره.آخه مگه میشه؟به نظر شما چی کار میشه کرد؟
سپتامبر 29, 2010 در 3:31 ق.ظ #5225mehrnaz
کاربريعني چي؟ نمي فهمم منظورتون رو! مي شه بگيد دقيقا چي بهتون گفتند؟!
سپتامبر 29, 2010 در 9:41 ب.ظ #5226mjbbaha
کاربرشهید بهشتی ریفورم رو خوب شروع کرد ولی داره ترم به ترم گند میزنه بهش!
سپتامبر 30, 2010 در 7:11 ق.ظ #5227aminima
مشارکت کنندهبه نظر من EDC فقط یه توهمه که دانشجوها رو سرگرم کنن باهاش. وگرنه مسئولان نه به حرف دانشجو گوش میدن نه عمل میکنن. و نظر دانشجو هم براشون اهمیتی نداره. EDC هم به نظر من بیخودی داره خودش رو خسته میکنه.
اون ها هر کاری که فکر میکنن درسته انجام میدن و کاری هم به EDC ندارن. این جلسه ها و برنامه ها هم همش حرفه و حرفه و حرف… تا ابد حرف… مطمئن باشید از EDC چیزی بیرون نمیاد که به درد بی در مان دانشجوی پزشکی بخوره.
سپتامبر 30, 2010 در 10:05 ق.ظ #5228emerson
کاربرحالا نه به اين غليظي امين جان اما تا گوساله عقب افتاده ما گاو اجوج مجوجي بشه خيلي طول ميكشه!!!!
سپتامبر 30, 2010 در 11:31 ق.ظ #5229mehrnaz
کاربرولي من كه نزديك دو ساله تو مركز توسه رفت و آمد دارم و باهاشون از نزديك در ارتباطم، اصلا اين نظر رو ندارم. البته فاصله ي بين مسئولين دانشكده و برنامه هاي مركز توسعه موضوعيه كه واقعيت داره و همه جا هست. و بخشي از مشكلات اجراي طرح هاي مركز توسعه هم به همين بر مي گرده. ولي به اين شوري كه شما مي گيد نيست!
رابطه ي EDC با دانشكده رابطه ي دستور و اجرا نيست. براي همين مي بينيم كه مسئولين به راحتي برخلاف نظر EDC مي تونند عمل كنند! ولي بسته به توانايي EDC در برقراري رابطه با دانشكده اين موضوع مي تونه بهتر بشه!
بخشي از بدتر شدن برنامه ي ريفرم شهيد بهشتي هم به خاطر همينه!
سپتامبر 30, 2010 در 11:39 ق.ظ #5230mehrnaz
کاربرتو همايش استعدادهاي درخشان امسال وزير بهداشت هم تاكيد كردند بر تشكيل هسته ي دانشجوي در وزارتخانه…
در ضمن خيلي از كارهايي كه دانشجوها در EDC دارند انجام مي دهند ربطي به اينكه مسئول به حرفشون گوش بده نداره! مهم اينه كه EDC ها دارن شرايطي رو فراهم مي كنند كه دانشجو ها در آنجا و به كمك اونها بتونند توانمند بشن. كارگاه هاي زيادي هست كه دانشجوها به كمك EDC برگزار مي كنند. و همين طور خيلي فعاليت هاي ديگه…
من در EDC ياد گرفتم كه نه نااميد بشم و نه كسي رو نااميد بكنم! حتي اگه خودم اميدوار به نتيجه ي كاري نيستم!
به نظرم اگه قرار باشه ما جوون ها اين ديد رو داشته باشيم كه همه چيز حرفه و نميشه و … روز به روز وضعمون بدتر مي شه و مقصر اول هم خودمون هستيم!
راستي دكتر امين! شما با EDC دانشگاه قزوين و كميته دانشجويي اش چقدر در ارتباط هستيد؟!
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.