فیلم های مربوط به پزشکی

انجمن ها مجمع عمومی سایت فیلم های مربوط به پزشکی

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده
    someone
    کاربر

من این تاپیک رو فراموش کرده بودم .smiley

این دکتر هاوس که خیلی سریال خوبیه مخصوصا وقتی یکم درسا بالینی میشه و 4 تا اصطلاح رو یاد گرفتی  این فیلم خیلی از نظر علمی کمک می کنه .

یه گری اناتومی هم هست  من شنیدم که خوبه البته مثل اینکه خیلی خیلی حاشیه داره و مثل دکتر هاوس صرفا علمی نیست .

الانم انگار داره پزشک میامی تو امریکا پخش میشه کسی دیده یا می دونه چطوریه ؟

یه پیشنهاد مهدیه جان : پرستاران خیلی ادم رو تو جریان پروسه تشخیص و درمان نمی ذاره بیشتر یه کلیته ولی دکتر هاوس ریز پروسه رو نشون میده و واسه ماها که حالا یکم بیشتر سر در میاریم جالب تر به نظر میرسه

البته صلاح ملک  خویش خسروان دانند و علاقه جای خودشو داره .

soheil
    کاربر

گری آناتومی سریاله خوبیه. از لحاظ نکات اخلاق پزشکی خیلی غنیه . مسائلی رو در پزشکی به تصویر میکشه که جالبند. و خیلی روی زندگی های شخصی پزشکان فوکوس کرده . من که خوشم اومد

xanax
    کاربر

دوستان دیدن یک قسمت 40 دقیقه ای از سریال house md گاهی اوقات به نشستن بمدت یک ساعت در مورنینگ ریپورت میچربه

emerson
    کاربر

کاملا با دکتر پویا موافقم، واقعا سریال فوق العاده ایه…

zahra68n
    کاربر

من یه مشکلی دارم. این سریال ها رو نمیتونم گیر بیارم!! از کجا باید بخرم؟؟

xanax
    کاربر

دکتر زهرا سلام 

شوخی میکنی یا جدی میگی؟

یه سرچ تو گوگل بزن حتمن با خیل فروشگاههای اینترنتی که انواع سریالهای خارجی رو عرضه میکنن روبرو میشی.

قبلش از اعتبار فروشگاه مطمین شو.

یه روش برای این کار اینه که آدرس سایت فروشگاهو داخل باکس مخصوص سایتی که این زیر مینویسم تایپ کنی و از وضعیت نسبی اون باخبر بشی.

http://www.siteadvisor.com

zahra68n
    کاربر

سلام. آره جدی. آخه زیاد نمیشه به این فروشگاه های اینترنتی اعتماد کرد! ممنون بایت سایتی که معرفی کردین.

drneda
    کاربر

hmmmmmmm laugh

فقط  House M.D

منم تازه شروعش کردم و فوق العاده است , از گری آناتومی خیلی خیلی بهتره , حرفه ایه !!!  از دست ندن باقی دوستان yes

دکتر زهرا  اگه مشکل گیگ نداری میتونی لینکشو از سایتای تورنت بگیری و بذاری واسه خودش دانلود شه آروم آروم ! 

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.