فیلم های مربوط به پزشکی

انجمن ها مجمع عمومی سایت فیلم های مربوط به پزشکی

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده
    someone
    کاربر

برای افزایش تجربه به صورت مجازی شاید خوب باشه فیلم هایی که در مورد پزشکی هست رو هم ببینیم …
    از معروفترینش همین پرستاران هست که تقریبا خیلی ها می بینن و قسمت های خوبی داره که من خودم گاهی می بینم
    حالا می خوام ببینم کسی فیلم یا سریالی رو شروع به دیدن کرده در این رابطه ؟

emerson
    کاربر

من که فقط همون پرستاران رو از قدیم نگاه میکنم.

soheil
    کاربر

سریال دکتر هاوس  DR House هم سریال جالبیه. ویژگیش هم اینه که از اصطلاحات پزشکی استفاده می کنه و کیس های جالبی هم نشون می ده. دی وی دی این سریال تو بازار هست.

aminima
    مشارکت کننده

ما که همین پرستاران رو هم نگاه نمی کنیم…

ببینم، این فیلم ها چه فایده ای میتونن داشته باشن؟ کدم بیمارستان ما، کدوم پرستار ما، کدوم دکتر ما و کدوم پرسنل بیمارستانی ما مثل فقط یه مورد از این سریال هاست؟!!

لطفا حرف از بهتر کردن اوضاع نزنید که اصلا تو کتم نمیره.

emerson
    کاربر

آرزو بر جوانان عیب نیست!!!

خوب در قالب فیلم خیلی مطالب واست دوره میشه و خیلی مطالب رو که نمیدونی یاد میگیری و نسبت به خیلی موارد کنجکاو میشی و دربارش تحقیق میکنی ازین گذشته خوب نگاه کردن یه سریال علاوه بر آموزش صفای خودشو هم داره!

someone
    کاربر

این که ما شبیه اونا نیستیم یا بهتر بگم اونا شبیه ما نیستن شکی نیست …

ولی یه چیزی که توی این فیلم ها علاوه بر نکات خلاقانه پزشکی هست اینه که اونا اخلاق پزشکی و طرز رفتار با بیمار رو خیلی بهتر از درسای 2 یا 4 واحدی به ما یاد میدن ….

فقط باید خوب فیلم نگاه کنی نه اینکه فقط فیلم نگاه کنی …

farmehr
    کاربر

من هیچ فیلمی نمیبیم،آخه کلا اهل سریال دیدن نیستم اما سریال پرستاران رو دبیرستان نگاه میکردم.با این وجود به نظرم نکات آموزنده تو این فیلما زیاد هست.چه واسه من که علوم پایه ام و چه برای دوره های بالاتر.با someone هم موافقم. به نظرم اخلاق یک پزشک واقعا مهمه.حتی شاید بیشتر از مهارتش تو امر طبابت.

emerson
    کاربر

من فيلم دكتر هاوس رو تهيه كردمو دارم نگاه ميكنم خيلي جالب و آموزنده است توصيه ميكنم شما هم تهيه و از اون استفاده كنيد…

ناشناس
    غیرفعال

vala in seriale parastaran chon kheili ba meyaraye ma too jameamoon fargh dare tarjih midam negah nakonam……………… filmaye pezeshkie khoobi nemisazan………

emerson
    کاربر

پيشنهاد ميدم هاوس رو ببينيد از پرستاران بسيار بسيار زيباتر،كاربردي تر و آموزشي تره.

aminima
    مشارکت کننده

این هاوس رو از کجا گیر بیاریم؟ اسم انگلیسیش چیه؟ شاید بشه دانلودش کرد.

soheil
    کاربر

Dr House از اینترنت هم می شه دانلود کرد

زیرنویسش هم هست تو اینترنت

حتما گیرش بیار و تماشا کن واقعا عالیه

mahdieh
    کاربر

کسی میدونه اصل سریال پرستاران رو از کجا میشه گیر آورد؟  این صدا و سیما یه قسمت در میون نشون میده تمام سر و تهش رو هم میزنه آدم اعصابش خورد میشه!! دانلودش هم خیلی سخته!

emerson
    کاربر

حالا چرا پرستاران؟! البته سریال قشنگیه، وقتی از تلویزیون میذاشتش همیشه نگاه میکردم!!!

سریالهای جایگزینش کم نیستن که میتونید اونهارو تماشا کنید!!!

mahdieh
    کاربر

میدونم جایگزین زیاد داره ولی چون همیشه پرستاران نگاه میکردم و اونو دنبال میکردم دوست دارم اصل بعضی از قسمت هاش که تلویزیون پخش نکرده رو پیدا کنم و ببینم. سریال های دیگه رو هم اگه وقت کنم حتما میبینم.

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 23)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.