› انجمن ها › مجمع عمومی سایت › فیلم های مربوط به پزشکی
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
ژوئن 15, 2010 در 9:13 ق.ظ #3812
someone
کاربربرای افزایش تجربه به صورت مجازی شاید خوب باشه فیلم هایی که در مورد پزشکی هست رو هم ببینیم …
از معروفترینش همین پرستاران هست که تقریبا خیلی ها می بینن و قسمت های خوبی داره که من خودم گاهی می بینم
حالا می خوام ببینم کسی فیلم یا سریالی رو شروع به دیدن کرده در این رابطه ؟ژوئن 15, 2010 در 11:17 ق.ظ #5154emerson
کاربرمن که فقط همون پرستاران رو از قدیم نگاه میکنم.
ژوئن 15, 2010 در 3:23 ب.ظ #5155soheil
کاربرسریال دکتر هاوس DR House هم سریال جالبیه. ویژگیش هم اینه که از اصطلاحات پزشکی استفاده می کنه و کیس های جالبی هم نشون می ده. دی وی دی این سریال تو بازار هست.
ژوئن 19, 2010 در 1:13 ق.ظ #5156aminima
مشارکت کنندهما که همین پرستاران رو هم نگاه نمی کنیم…
ببینم، این فیلم ها چه فایده ای میتونن داشته باشن؟ کدم بیمارستان ما، کدوم پرستار ما، کدوم دکتر ما و کدوم پرسنل بیمارستانی ما مثل فقط یه مورد از این سریال هاست؟!!
لطفا حرف از بهتر کردن اوضاع نزنید که اصلا تو کتم نمیره.
ژوئن 19, 2010 در 6:56 ب.ظ #5157emerson
کاربرآرزو بر جوانان عیب نیست!!!
خوب در قالب فیلم خیلی مطالب واست دوره میشه و خیلی مطالب رو که نمیدونی یاد میگیری و نسبت به خیلی موارد کنجکاو میشی و دربارش تحقیق میکنی ازین گذشته خوب نگاه کردن یه سریال علاوه بر آموزش صفای خودشو هم داره!
ژوئن 20, 2010 در 10:30 ق.ظ #5158someone
کاربراین که ما شبیه اونا نیستیم یا بهتر بگم اونا شبیه ما نیستن شکی نیست …
ولی یه چیزی که توی این فیلم ها علاوه بر نکات خلاقانه پزشکی هست اینه که اونا اخلاق پزشکی و طرز رفتار با بیمار رو خیلی بهتر از درسای 2 یا 4 واحدی به ما یاد میدن ….
فقط باید خوب فیلم نگاه کنی نه اینکه فقط فیلم نگاه کنی …
سپتامبر 7, 2010 در 6:05 ب.ظ #5159farmehr
کاربرمن هیچ فیلمی نمیبیم،آخه کلا اهل سریال دیدن نیستم اما سریال پرستاران رو دبیرستان نگاه میکردم.با این وجود به نظرم نکات آموزنده تو این فیلما زیاد هست.چه واسه من که علوم پایه ام و چه برای دوره های بالاتر.با someone هم موافقم. به نظرم اخلاق یک پزشک واقعا مهمه.حتی شاید بیشتر از مهارتش تو امر طبابت.
سپتامبر 7, 2010 در 8:05 ب.ظ #5160emerson
کاربرمن فيلم دكتر هاوس رو تهيه كردمو دارم نگاه ميكنم خيلي جالب و آموزنده است توصيه ميكنم شما هم تهيه و از اون استفاده كنيد…
سپتامبر 27, 2010 در 9:45 ق.ظ #5161ناشناس
غیرفعالvala in seriale parastaran chon kheili ba meyaraye ma too jameamoon fargh dare tarjih midam negah nakonam……………… filmaye pezeshkie khoobi nemisazan………
سپتامبر 28, 2010 در 9:08 ب.ظ #5162emerson
کاربرپيشنهاد ميدم هاوس رو ببينيد از پرستاران بسيار بسيار زيباتر،كاربردي تر و آموزشي تره.
سپتامبر 29, 2010 در 6:42 ق.ظ #5163aminima
مشارکت کنندهاین هاوس رو از کجا گیر بیاریم؟ اسم انگلیسیش چیه؟ شاید بشه دانلودش کرد.
سپتامبر 30, 2010 در 8:30 ق.ظ #5164soheil
کاربرDr House از اینترنت هم می شه دانلود کرد
زیرنویسش هم هست تو اینترنت
حتما گیرش بیار و تماشا کن واقعا عالیه
ژانویه 14, 2011 در 7:35 ب.ظ #5165mahdieh
کاربرکسی میدونه اصل سریال پرستاران رو از کجا میشه گیر آورد؟ این صدا و سیما یه قسمت در میون نشون میده تمام سر و تهش رو هم میزنه آدم اعصابش خورد میشه!! دانلودش هم خیلی سخته!
ژانویه 14, 2011 در 9:18 ب.ظ #5166emerson
کاربرحالا چرا پرستاران؟! البته سریال قشنگیه، وقتی از تلویزیون میذاشتش همیشه نگاه میکردم!!!
سریالهای جایگزینش کم نیستن که میتونید اونهارو تماشا کنید!!!
ژانویه 15, 2011 در 1:40 ب.ظ #5167mahdieh
کاربرمیدونم جایگزین زیاد داره ولی چون همیشه پرستاران نگاه میکردم و اونو دنبال میکردم دوست دارم اصل بعضی از قسمت هاش که تلویزیون پخش نکرده رو پیدا کنم و ببینم. سریال های دیگه رو هم اگه وقت کنم حتما میبینم.
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.