آمادگی برای علوم پایه

انجمن ها پزشكان بي حد و مرز آمادگی برای علوم پایه

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 45)
  • نویسنده
    theadmin
    مدیرکل

ghazal:
    سلام به همكاراي خوبم.من دانشجوي ترم 4 هستم.يه سوال داشتم:اگه بخوام انا رو از رو كتاب بخونم از رو چه كتاب مرجعي بخونم؟ مرسي سايتتون واقعا عاليه…

theadmin
    مدیرکل

دکتر امرسون:
    اگه خیلی حوصله درس خوندن دارید از روی آناتومی گری بخونید ( اما بدونید بعضی درسا خیلی ارزش وقت گذاشتن ندارن! ).

theadmin
    مدیرکل

ghazal:
    يعني اناتومي ارزش وقت گذاشتن نداره؟؟؟البته منظورم پاس كردن علوم پايه نيست ميخوام واسه اطلاعات خودم بخونم.

theadmin
    مدیرکل

majid:
    من دانشجوي ترم 2 ام .اما با اين (طرح ادغام) كه توي چندتا از دانشگاه هاي كشور من جمله يزد راه انداختن كه اناتومي رو بصورت سيستميك درس داده خيلي مشكلمه.يه راهي پيشنهاد كنيد كه از علوم پايه عقب نيفتم

theadmin
    مدیرکل

Dr Emerson:
    نه منظورم اینه که آناتومی درسته درس مهمیه ولی انتظار نداشته باش فردا روز تو بالین به دردت خیلی بخوره، برای اطلاعات عمومی خیلی خوبه من خودم عاشق آناتومی بودم و تمام مطالب کتابو حفظ بودمو اطلس زوبوتا وندر رو کامل تو ذهنم داشتم ولی الان تو بیمارستان یک دهم اون مطالب هم کاربرد نداره!
    محض اطلاع گفتم که بدونی آینده چجوریه…
    برای دلت میخوای بخونی بخون ولی اگه دیدی وقتشو نداری بی خیال شو…

theadmin
    مدیرکل

someone:
    سلام …
    برای جواب به غزل می خواستم بگم اگه اناتومی رو دوست داری و می خوای لذت ازش ببری اناتومی more رو بخون البته ترجیحا چاپ جدیدشو …
    اگه انگلیسیت یکمی هم خوب باشه text رو راحت می تونی بفهمی تا اولای سال 88 هنوز ترجمش بیرون نیومده بود و من از روی text می خوندم …
    یه خوبیه دیگه هم داره …
    اگه خودت کتاب رو می خری که هیچ ولی اگه از کتاب خونه میگیری اگه اولین نفری باشی که رمز اخرش رو برمیداری می تونی بری یه account واسه خودت داشته باشی که از طریقش case study های جالبی رو درباره اناتومی به تفکیک موضوع گیر میاری
    کلا کتاب جالبیه یعنی بالینی تر از همشه واسه همین ادم بیشتر دوست دااره بخونتش …
    اگه واحدات مثل ما باشه الان باید اندام داشته باشی که یه راهنمایی واسه اطلس اینکه از اطلس THEME کمک بگیر خیلی خوبه واسه فهمش …
    اگه CASE STUDY برات جالب بود و کامل متوجه نشدی بگو تا بیشتر توضیح بدم …
    موفق باشی …

theadmin
    مدیرکل

ghazal:
    به به…مرسي ازراهنمايي هاتون.

drnasim
    کاربر

سلام! واقعا که سایت فوق العاده ایه اینجا! خیلی پست های خوبی گذاشتید. ممنون

mehrnaz
    کاربر

سلام به همگي!

خب من اسفند 88 امتحان علوم پايه دادم!

اول از همه بگم كه دوستاي خوبم! يه ذره هم نگران نباشيد! تعداد كسايي كه هر سال امتاحن رو پاس نمي كنند خيلي كمتر از اونيه كه شماها بخوايد نگرانش باشيد. كار سختي نيست…

بيشتر كامنت هاتون رو خوندم. راستش اولش تصميم داشتم بيام بگم همون كتاب زرد مير و آبي رو با پاسخ هاي تشريحي بخونيد جواب ميده. ولي خب ديدم نوشتيد سوال هاي اخير تغيير كرده… ولي خب من كلا باز هم فكر مي كنم اگه هدفتون فقط قبوليه نه رتبه به احتمال زياد درسنامه مير با پاسخ تشريحي جواب مي ده. من خودم يه سري مباحث رو از روي اون هم نرسيدم بخونم و فقط تست و پاسخ رو خوندم… ولي پيشنهاد مي كنم از روي اون بخونيد و هر كجاشو كه نفهميديد بريد سراغ كتاب هاي ديگه و جزوه. چون ممكنه آناتوميش سخت باشه… ولي در مورد اينكه مي گيد هيچي يادتون نيست! منم همين فكر رو مي كردم. ولي واقعا موقع دوره كردن ديدم هر درسي رو كه خوب خونده بودم خيلي سريع هم يادم مي اومد. حتي شايد بدون خوندن دوباره مي تونستم خيلي از تست ها رو بزنم. پس هر مرحله اي كه هستيد از همين جا به بعد رو خوب بخونيد…

اونايي كه ترم 5 هستيد. درس هاي همين ترمتون رو خوب بخونيد. بسته به ميزان تعطيلي بعد ترمتون مي تونيد تصميم بگيريد. البته عوامل پيش بيني نشده رو هم حساب كنيد. ..

اما دوستايي كه ترم هاي پايين تر هستيد. كلا هر چي بيشتر بدونيد به هر حال به نفعتونه. ولي خب تصميم با خودتونه. اگه مي خوايد يه پزشك چند بعدي بشيد براي يادگيري مباحث ضروري و لازم درس بخونيد. يادگيري case based و PBL خيلي بهتره. اينكه ديد كلي و مناسب از همه چي داشته باشيد بهتر از اينه كه وارد جزئياتي بشيد كه هيچ وقت بر بالين بيمار به دردتون نمي خوره… خيلي خودتونو درگير نمره نكنيد(البته به نظر من!) اگه خوب درس بخونيد نمره هم بدست مياد. روي درس هايي كه ارزش نداره وقت نگذاريد! از جمله عمومي ها!

sasan
    کاربر

سلام

من الان ترم ۲ ام . می خوام ببینم برای علوم پایه دری نامه ها کفایت می کنن یا text بخونیم با توجه به اینکه وقت گیر تره . برای یه رتبه خوب تو علوم پایه

خلاصه نویسی چقدر کمک می کنه؟برای من کار سختی یه چون در این مورد خیلی وسواس به خرج می دم و دستم کنده

ارزش وقت گذاشتن رو داره؟

ناشناس
    غیرفعال

سلام مرسی مهرناز جون از راهنمایی های مفیدت چون من اسفند علوم پایه دارم.موفق باشی همیشه

ناشناس
    غیرفعال

دکتر ساسان به شمام سلام منم مثل شما تو خلاصه نوشتن وسواس دارم ولی به نظرم مفید ترین راه یادگیریه حتما خلاصه نویسی کنین

thehero
    کاربر

سلام دوباره به همه دوستان.پست خیلی عالی تو این جند وقتی که من نبودم گذاشتید.منم این ترم علوم پایه دارم.از مطالب همه استفاده کردم کاش می شد درباره کارای لازم  تو این چند وقت به یک جمع بندی برسیم.فک کنم واسه من ترم 5 و بچه های ترم 4 یک جمع بندی واسه نظرات دکترای عزیز نیازه.

aminima
    مشارکت کننده

شاید این تاپیک بتونه به کسانی که الان علوم پایه دارن کمک بکنه. این رو اینجا نوشتم تا کسایی که احیانا از وجود این تاپیک بیخبر بودند ببینن.

parastoo
    کاربر

ای بابا بچه ها اکثر شماها که اینجا یید درد مشترک دارید ما این بیماری جدید تازه وارد رو به کی بگیم باورتون نمیشه  ما تا یه ماه دیگه امتحان داریم اما منابع به صورت مستند در اختیار نداریم.استرسم بالا گرفته …

البته شاید با این اوصاف شما ترم بالاییا یه روز به استرسم بخندم اما شاید هم نه…………………………………..

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 45)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.