› انجمن ها › پزشكان بي حد و مرز › آمادگی برای علوم پایه
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
می 9, 2010 در 4:26 ب.ظ #4546
theadmin
مدیرکلcloudy:
سلام بعد از یه عالمه دوری دوباره برگشتم.مریم خانم اصلا نگران نباش عزمت را جزم کن و آستینت را بالا بزن و شروع کن. همه بعد از قبولی از کنکور یه کم افت پیدا می کنند تازه من یه دوست داشتم که چندین بار مشروط شده بود ولی اون هم تونست علوم پایه را پاس کنه.تازه تو که مشروط نشدی . اصلا نگران نباش می تونی درسها را هم نیاز برداری و ترم تابستانی بری. به هر حال راه حلی پیدا می شه تازه اگر سعی کنی و معدلت الف بیاد می توانی بیشتر از 20 واحد در ترم بعدی برداری. بعدشم ترم آخر اگه بیشتر از 20 واحدت مانده باشد اگه بتونی با استادها و آموزش هماهنگ کنی می توانی بیشتر از 20واحد برداری. پس غصه نخور. مطمئن باش می رسی.می 9, 2010 در 4:27 ب.ظ #4547theadmin
مدیرکلcloudy:
آقا فرزاد شما هم اصلا نگران نباشید من هم اولش استرس داشتم ولی نیازی به استرس نیست باور کنید.می 9, 2010 در 4:27 ب.ظ #4548theadmin
مدیرکلmaryam:
سلام آقا یا خانوم ابری . ببخشید اسمتونو نمی دونم دیگه . مرسی از راهنماییتون . امیدوارم که از این به بعد بتونم جبران کنم . البته این جا واقعأ محیط مناسبیه . ولی بچه ها باید یه کم بیشتر همت کننمی 9, 2010 در 4:27 ب.ظ #4549theadmin
مدیرکلکامی:
به نام انکه پروانه حیران اوست. با سلام . من کامی عضو جدید هستم و امیدوارم بتوانم عضو موثری نیز باشم. من در حال حاضر ترم 3 پزشکی را به پایان رسانده و منتظر اغاز ترم 4 هستم. و امتحان علوم پایه ام هم در تابستان 89 خواهد بود. ام نمی دانم تا ان زمان چگونه مطالعه نمایم تا رتبه خوبی بدست اورم. البته اگر دیر نشده باشد. لازم به ذکر است که به جز ترم اول تا کنون معدلم الف بوده است اما احساس میکنم همه چیز را فراموش کردم. لطفا هر چه سریعتر راهنمایی ام کنید. چون خیلی نگرانم.می 9, 2010 در 4:28 ب.ظ #4550theadmin
مدیرکلامین:
این نگرانی ایه که ظاهرا همه داریم. احساس میکنیم همه چیزو فراموش کردیم! ولی نه دوست من دیر که نشده. همین دروس ترم ۴ را خوب مطالعه کن. پس نگران نباش.می 9, 2010 در 4:28 ب.ظ #4551theadmin
مدیرکلyas:
سلام . من دانشجوی ترم 3 هستم . الحمدلله تا به حال درسی رو نیفتادم و امیوارم که بعد از این هم همین طور باشه . آقا رضا من هم دانشگاهی شما هستم . در مورد علوم پایه می خواستم نظرم بگم و اینکه اصلا مهم نیست که تو علوم پایه چه رتبه ای رو کسب کنی مهم اینه که خوندن درس های علوم پایه توی بالینی بدردت بخوره . و من با اطلاعاتی که از دانشجویان سال بالایی کسب کردم فهمیدم که خوندن دروسی مثل فیزیولوزی ، آناتومی و بعضی دروس اختصاصی میتونه توی بالینی خیلی کمک کنه و تاثیرگذاره . به نظر من امتحان علوم پایه یه محرکیه که وادار می کنه دانشجو یه سروسامونی به وضعیت درسی بده وگرنه پشت سر گذاشتن اون آب خوردنهمی 9, 2010 در 4:42 ب.ظ #4552theadmin
مدیرکلmilad:
من هم تابستان 89 علوم پایه دارم دوست دارم نفر اول کشور بشم . معدلم تو این 4 ترم 19.58 بوده است . اما فکر میکنم هنوز برای اول کشور شدن زوده . نظر شما چیه؟می 9, 2010 در 4:43 ب.ظ #4553theadmin
مدیرکلامین:
آقای میلاد، توی قسمت ٰاین نوشته را فقط و فقط به این کاربر نشان بدهٰ که دیگه اسم خودتو نباید بنویسی عزیز. (راهنما رو نخوندی؟) ۱۹.۵۸ شدی بعد میگی کافی نیست؟!! احسنت!می 9, 2010 در 4:43 ب.ظ #4554theadmin
مدیرکلدکتر امرسون:
با سلام به تمامی اعضا بنده عضو جدید هستم و دوست دارم ازین محفل علمی فیض ببرم… آقا میلاد جا داره واقعا به شما آفرین گفت! به نظرم میرسه که تمام دوستان باید دید عمیقتر و وسیعتری به پزشکی داشته باشن! حقیقتی که بعد از 4 سال دانشجو بودن فهمیدم این بود که بعضی از درسای علوم پایه واقعا به درد نمی خوره! و شاید شاگرد اول شدن هم به تنهایی ارزشی جز استریت شدن نداشته باشه اما چیزی که تو دوره علوم پایه میشه یاد گرفت خوب و زیاد درس خوندنه! در کل بسیاری از مطالب دوره فیزیوپاتو نیاز زیادی به درسای علوم پایه نداره اما مطمئنا دونستن بعضی از مطالب به عنوان پایه بسیار اهمیت داره پس در کل برای علوم پایه خوندن خوبه اما خیلی نباید خودتونو اذیت کنید! باید یاد گرفت در همه ابعاد رشد کرد…می 9, 2010 در 4:44 ب.ظ #4555theadmin
مدیرکلمدونا:
سلام.من ورودی بهمن88ام.میخوام از همون اول عالی شروع کنم.از اقا میلاد یه سوال دارم.چه طوری درس میخونن؟کتاب-جزوه یا تست؟اگه بگن واقعا ممنون میشم.می 9, 2010 در 5:13 ب.ظ #4556theadmin
مدیرکلدکتر امرسون:
تبریک خوش آمد میگم خیلی خوبه که خوب شروع کنی ولی مواظب باش یدفه جوگیر نشی از کلی زندگیت بزنی که فقط درس بخونی!!! آرزو میکنم موفق باشی.می 9, 2010 در 5:13 ب.ظ #4557theadmin
مدیرکلsomeone:
سلام منم عضو جدیدم و تابستان 89 امتحان علوم پایه دارم ولی تا الان هیچ کاری واسش نکردم ولی در عین حال هم خیلی نگران نیستم چون اینطور که از ترم بالایی ها شنیدم کتاب تست واسه ی قبولی کافیه و درسنامه رو خوب خوندن برای رتبه اوردن زیاد هم هست …
البته بگم که دیکگه دارم واسش برنامه ریزی می کنم ولی خوب درسهای ترم 5 هم هست دیگه …
اگه خیلی خونسردم یکی بهم بگه تا به خودم بیام !!!!!می 9, 2010 در 5:14 ب.ظ #4558theadmin
مدیرکلدکتر امرسون:
تبریک به عضو جدید…
نه بابا خوبه، اگه بخواید سخت بگیرید رشته پزشکی پدر آدمو در میاره ! البته اگه به فکرش باشید عالیه ولی خیلی نگران نباشید اما دقت کنید که سوالای علوم پایه و پره و رزیدنتی یکم نسبت به قبل سختتر ( یعنی مزخرفتر! ) شده و تو بعضی درسا کتابای درسنامه علوم پایه جواب نمیده!می 9, 2010 در 5:14 ب.ظ #4559theadmin
مدیرکلامین:
به درس نامه اعتماد نکن. جزوه هاتو بخون. درس های مهم رو جزوه هاتو بخون. از الآن خوب و قشنگ خلاصه نویسی کن.
به درسنامه اعتماد نکن….می 9, 2010 در 5:14 ب.ظ #4560theadmin
مدیرکلsomeone:
آره منم قبول دارم که داره سخت می شه چون بچه هاییی که علوم پایه اسفند رو داده بودن می گفتن یه سری سوالا اصلا توی کتاب تست نبوده با این اوصاف که باید جزوه ها رو خوند و اینا کار سخت تر شد !!!
پس دیگه باید شروع کرد …
مرسی از راهنمایی ها
راستی سایت خیلی خوبیه به امید اینکه بتونه به جاهای بهتری برسه …
واقعا جای تحسین داره این ایده … -
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.