به نظر شما نسل ما پزشکان خوبی خواهند شد؟

انجمن ها پزشكان بي حد و مرز به نظر شما نسل ما پزشکان خوبی خواهند شد؟

  • این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 26)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #3759
    theadmin
    مدیرکل

    در سیستم قبلی سایت، در این مورد حرفهایی زده شد و بچه ها نظراتشون رو گفتند. اگر تمایل داشتید میتونید اینجا ادامه بدید…
    کامنت های قبلی با ذکر نام عضوی که اونها رو نوشته اینجا آورده شد. امیدوارم این بحث ادامه پیدا کنه…

    #4279
    chekhabarbid
    کاربر

    بازم چشم

    #4280
    theadmin
    مدیرکل

    کامی:
    به نام او که نامش شفا بخش است. سلام واقعا با این طور درس خواندن و با این اساتید ما پزشکان خوبی خواهیم شد. ؟90درصد از دانشجویان جزوه می خوانند .خود من در طول ترم کتاب اما شب امتحان جزوه می خونم.چون نتیجه بهتری داره. اما باز هم این سوال باقی است که ایا نسل جزوه خوان پزشکانی با سواد خواهند بود.؟

    #4281
    theadmin
    مدیرکل

    دکتر امرسون:
    سلام دوست عزیز اگه بخوایم میتونیم بهترین پزشک بشیم خواستن توانستن است! گفتم پزشک خوب چون پزشک باسواد به تنهایی به درد نمیخوره چون ما با آدما کار میکنیم نه ماشین که فقط عمل کفایت کنه! یک پزشک هم به علم نیاز داره هم اخلاق و هم دیگر ویژگی های فردی که مفصله. مهم اینه که خوب بخونید، جزوه استادم چکیده علم و تجارب اونه و شاید خیلی کمتر از کتاب نیست چه بسا که کتاب کلی مطلب و بیماری میگه که خود استادم با 20 سال سابقه ندیده باشه چه برسه به ما ! دقت کن که مغز ما هارد نیست که هر چی دستت اومد بریزی توش باید مطالب مهم و به درد بخورو حفظ کنی از طرفی خود استادام خیلی مطالب رو حفظ نیستن پس ما باید نحوه رجوع به کتابی هارو یاد بگیریم نه تمام مطالب کتابهارو! یکی از اساتید ما تعریف میکرد که تو سفری که به آمریکا داشته دیده اونجا اساتید همشون از pocket pc استفاده میکنن برای مطالب فرار و نادر ! این تفکر اشتباهیه که اگه کل کتابارو بخونیم دیگه میشیم پروفسور! پزشکی هم علم هم هنر پس مهم اینه کنار علمش هنر پزشک بودن رو هم یاد بگیریم! پس لازمه یکم از روانشناسی سر در بیاریم! نمیدونم ترم چند هستی ولی در آینده خواهی دید که دانشجویان باسواد صرفا موفق ترین ها نخواهند بود موفقترینها اونهایی هستند که روش برخورد به مریض ها رو خوب بلدن چون کلی از مردم بیش از مشکل جسمی مشکل روانی دارند که اون روان پدر جسمو در آورده ! این مطلب در مقطع پزشک عمومی کاملا ملموسه! انشاالله که هممون موفق بشیم…

    #4282
    theadmin
    مدیرکل

    کامی:
    dr.emerson‏ ‏ من تا حدودی با شما موافقم.اما به نظرم هرچه کتاب بیشتر مطالعه کنیم افق دیدمان گسترده تر میشه. و در نتیجه قدرت تجزیه و تحلیلمان هم افزایش می یابد.اما جزوه فقط یک چکیده و خلاصه ای است که قدرت درست فکر کردن رو ازما می گیره.درسته مغز ما هارد نیست.چون ذهن ما دارای قدرت و توانایی نا مجدود است.اما خواستن توانستن است

    #4283
    theadmin
    مدیرکل

    رضا:
    در کل معتقدم نسل ما پزشکان خوبی نمی شن. لازم نیست منتظر باشید تا در آینده ببینید، همین الانشم دانشجوهای خوبی نیستیم، بگذریم از درس که به نظر من 40 درصد قضیس، البته به نظر من این علل این وضعیت چندفاکتوریه و فقط شامل ما دانشجوهای پزشکی نمی شه و همه دانشجوها و به طور واقعی تر کل جامعه ما رو در برگرفته و یه سیر نزولی رو داریم تجربه می کنیم، در همه زمینه ها، از علمی بگیر تا فرهنگی و اخلاقی و اقتصادی، شما نگاه کنید به معماری تخت جمشید و …. حالا بیاید ببینید معمارای فعلی ما چی می سازن… فهمیدن اینا اصلا سخت نیست، چه قدر از همکلاسیهای خود راضی هستین، کدوم رفتاراشون آزارتون می ده…… با دکتر امرسون موافقم روش رجوع به کتاب خیلی مهمه و اینم حاصل نمیشه مگر اینکه با کتابا خیلی سر و کله بزنی فهرست، عکس ها جدول ها، ایندکس … روش برخورد با مریض هم خیلی مهمه، که جز با تجربه و تکرار نمیشه یاد گرفت

    #4284
    theadmin
    مدیرکل

    امین:
    به نظر من هم نچ! من سال بالایی هامون رو می بینم…. اصلا هیچی…. آدم که با جزوه به جایی نمی رسه. اونم شب امتحان!!! مسخره است اصلا! شما به این میگی پزشک؟!! بی خیال! مطالبی که دوستان گفتند قبول دارم. راست می گن. لازم نیست همه چیزو حفظ کنیم… انیشتین میگفت چرا باید مغزم را از اطلاعاتی پر کنم که ظرف دو دقیقه میشود در کتاب مرجع یافت؟ راست میگفت بنده خدا… البته حرف در این باره زیاده… دوستان دیگر هم شرکت کنند…

    #4285
    theadmin
    مدیرکل

    دکتر امرسون:
    ای بابا دوستای دیگه که فقط عضون ماه به ماهم سر به سایت نمیزنن! دکتر رضا جان ما ایرانیا از خودمون دور شدیم ، خودمونو گم کردیم، اصلا یه سوال ما چرا رشته پزشکی اومدیم؟ میشه صادقانه جواب بدید؟ خوب معلومه: واسه خدمت به خلق، واسه خدا، واسه کلاس، واسه رو کم کنی فامیل، واسه پول یا واسه علم؟ راستشو بگید !!! هر انسان در کنار کلی استعداد یک استعداد خفن و خاص داره که باید شناسایی کنیم اما ماها کاری به این کارا نداریم فقط دنباله رو هستیم! به کسی بر نخوره ! خلاقیت ما کجا رفته؟ چرا ماها با تحقیق پسیم؟ یک کلام : ما عاشق نیستیم! حالا این یعنی چی؟ یعنی ما اون استعداد خاصمونو پیدا نکردیم یا پیدا کردیم و اهمیت ندادیم! البته همشم تقصیر ماها نیست جامعه این نسخرو واسه ما پیچیده! چه جوری؟ این جوری که مردم عقلشون به چشمشونه! خوب بالاخره ما هم میخوایم تو این جامعه زندگی کنیم دیگه! ارزش تو جامعه ما چیه؟ پول، قدرت و ازین چیزا ! چرا هنر ما د رحال درجا زدنه؟ چرا محققای ما بیشتر به جنبه مالی فکر میکنن تا جنبه علمی؟ چون هر آدم باید تو جای اصلیش قرار بگیره یعنی هر کس اون کاریو باید بکنه که عاشقشه! ما درگذشته این قدر پیشرفت کردیم اما حالا این وضعمونه ؟ چون مهره ها سر جاشون بودن هر کس اون کاریو اداره می کرد که بلد بود! یه مثال ساده: بازی شطرنجو فرض کنید: حال حاضر:سربازها جلوی مهره های اصلیو گرفتن نه قلعه میتونه راه بره نه فیل نه وزیر! حالا گذشته چه جور بود؟ سربازها سریع میکشیدن جلو تا مهره هایی که کاری از دستشون بر میاد بازی رو دست بگیرن!!! امیدوارم منظورمو گرفته باشید!!! البته اینایی که گفتیم نسبیه دیگه! خوب نظرتون چیه؟ ماها خیلی مشکل داریم! چنتا پزشک میشناسید که از کارشون ناراضی هستند؟ من که کم نمیشناسم! یکی از اساتید ما که شاگرد اول دانشگاه اصفهان بود و با استریت فوق روماتوشو گرفته بود میگفت اشتباه میکردم باید قلب میخوندم تو روماتو پول نیست اگه قلب خونده بودم چند برابر حالا پول داشتم! یا استاد پاتومون هم همین طور میگفت اشتباه کردم پاتو خوندم پاتو به درد نمیخوره! عمق فاجعه رو درک می کنید؟ باهوش ترین و فرهیخته ترین آدمای ما تو انتخاب راهشون دچار اشتباه شدن وای به حال بقیه جامعه! چرا دانشجوهای پزشکی ما خیلی موفق نیستند؟ بسیار ساده است چون از اول نباید به پزشکی نمیامدنند چون واسه اون ساخته نشده بودند!!!

    #4286
    theadmin
    مدیرکل

    someone:
    سلام …
    به نظر من نسل ما نه دانشجوهای خوبی هستیم نه استادای خوب . یعنی در حال حاضر توی یه سیکل معیوب افتادیم که چون ما دانشجو به معنای واقعی نیستیم و بعد از چند ترم هنوز دنبال دو در کردن کلاساییم و … استادا هم وظیفه خودشون رو انجام نمی دن و بر عکس …
    من خودم واقعا دنبال یه پزشک خوب شدن هستم به خاطر خودم، چون اخر کار من میمونم و خدا …
    ولی با این وضعیت اموزش و جو های مایوس بچه های پزشکی ادم نمی دونه چیکار کنه ؟
    به خودش فکر کنه و گلیم خودشو از این مرداب بکشه بالا یا اینکه به فکر اصلاح باشه ؟
    ولی به نظرم هر کسی اگه اون تلاشی رو که باید و شایده بکنه ما به یه جایی میرسیم.
    منم با این حرف که خواستن توانستنه موافقم به اضافه اینکه سخته …
    حالا بیاین ایده ها و تجربه هامون که می تونه کمک کنه به اینکه یه پزشک خوب بشیمرو بذاریم کنار هم…
    شاید شدیم …

    #4287
    theadmin
    مدیرکل

    دکتر امرسون:
    آفرین به شما
    به نظر من یکی از اصول پایه ای پزشکی که هم به درد پزشکی میخوره و هم به درد زندگی روزمره میخوره اینه که یه حداقل هایی از روانشناسی پایه ای و انواع شخصیت ها اطلاع داشته باشیم چون همون طور که میدونید بیماری های سایکوسوماتیک بیداد میکنه!!!
    اصولا نحوه برخورد با بیمار و خیلی حرفهایی که میزنیم خیلی موثرتر از داروهایی که میدیم!
    نظرتون چیه؟

    #4288
    theadmin
    مدیرکل

    someone:
    منم دقیقا موافقم …
    من الان آخرای علوم پایه هستم و در طول این ترم چندباری با بچه ها به بیمارستان سر زدیم و من به رفتارهای اونا و خودم خیلی توجه کردم شاید بهتر بود یه کسی روی این موضوع ها واسه نسل ما کار کنه ، زمینه اش رو داریم ولی کسی روش بذری نمی کاره …
    ولی یه خطری که توی این مسیر هست اینه که ما اینقدر به این بعد برسیم که از بعد علمی اون جا بمونیم …
    چون واسمون چیزی رو مشخص نکردن آدم نمیدونه چطوری این ترازو رو به حالت تعادل برسونه چون واقعا اگه بخوای خودتو در ابعاد اجتماعی قوی کنی باید وقت هزینه بکنی …
    تا کجا این کار درسته ؟ تا جایی که به درس هیچ لطمه ای نزنه یا اینکه در یه دوره ای بالاخره باید تقویت بشه ؟
    اینا سوالاییه که توی ذهن منه …

    #4289
    theadmin
    مدیرکل

    دکتر امرسون:
    خوب مثل بعضی از ابعاد دیگه زندگیه که باید خودت ترزو رو میزان کنی!
    اما یادتون نره که باید بعد علمی به پای این بعد نسوزه و این دو کنار هم خیلی عالی جواب میده!
    مطمئنا از وقتی که هزینه اون میکنید چندین برابر جواب میگیرید پس میتونید از وقتای اضافه و اوقات فراغت برای پیشرفت زمان اختصاص بدید.
    راستی بعضی چیزارو هم هیچکی یادمون نمیده و باید خودمون یاد بگیریم!
    از همین الان شروع کنید که هر چه زودتر آغاز بهتره…

    #4290
    theadmin
    مدیرکل

    امین:
    اگه آدم بخواد تنها بعد علمیش رو پرورش بده، میشه یه DVD با محتوای علمی!!! اما اگه هر بعدی رو که مناسب دید سعی کنه پرورش بده، میشه یه کامپیوتر که خیلی کارها رو میتونه انجام بده. البته موضوع احساس انسان رو هم در نظر بگیرید.
    من میبنم دکتر های خوبی رو که در کارشون کم نظیرن، اما از اون طرف میبینی از خدا هم بیخبره طرف. این چه فایده ای داره؟! چه لذتی میتونه از زندگیش برده باشه؟
    همش درس درس درس… این طوری چندش آوره!

    #4291
    theadmin
    مدیرکل

    دکتر امرسون:
    ای ول به امین جان روشن فکر…
    ایمان به خدا تو همه کارها خیلی اهمیت داره، تو کار ما هم خیلی خیلی مهمه…

    #4292
    theadmin
    مدیرکل

    someone:
    کاملا درسته …
    ایمان به خدا که باید مثل چتر روی همه چیز سایه بندازه وگرنه که ما به جایی نمی رسیم …
    کاشکی هیچ وقت یادمون نره که خدایی هم هست و نگاهش همیشه ما رو دنبال میکنه …

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 26)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.