پیشنهادات و انتقادات

انجمن ها مجمع عمومی سایت پیشنهادات و انتقادات

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)
  • نویسنده
    aminima
    مشارکت کننده

نه خنده دار نیست. نمیشه، چون ما چیزی نیستیم که به ثبت رسیده باشیم!

نحوه ی خرید این طوری خواهد بود که  یکی دو تا شماره حساب هست که شما هزینه رو محاسبه میکنید و واریز میکنید و بعد شماره رسید قبض رو به همراه شماره کد محصولات و آدرس رو  از طریق یک فرم برای ما ارسال میکنید. ما اون ها رو آماده می کنیم و هر هفته در یک روز خاص اونها رو پست می کنیم. نحوه واریز هم میتونه از خودپرداز باشه هم مراجعه حضوری به بانک و هم تا حدودی اینترنتی.

mehrnaz
    کاربر

سلام.

چند تا پیشنهاد :

میشه تنظیمات سایت رو جوری تنظیم کرد که وقتی وارد یک تاپیک می شیم از همون اول آخرین نوشته ها رو نشون بده نه قدیمی ترین رو؟

چرا گزینه های لایک و … تقریبا فقط در صفحه ی اول هست؟ وقتی مطالب رو کامل می خونیم ( در تاپیک ها) نیاز به این گزینه ها داریم. اگه اونجا هم باشه خیلی خوبه.

میشه به گزینه ها "تشکر" هم اضافه کرد.

اگه یه آدم خیر و ترجیحا از دوستان بالینی پیدا می شد و یه سر و سامونی به گروه مریضخونه می داد خیلی بهتر می شد. مثلا اینکه کیس ها دسته بندی بشن یا حتی بر اساس بخش های مختلف یه سری از کیس ها مطرح بشن  و …

aminima
    مشارکت کننده

۱- وی این پیشنهاد کار میکنم. چشم.

۲- گزینه های لایک هم در حال حاضر از عهده من خارجه که به تمام قسمت ها اضافشون کنم.

۳- تشکر؟ توی انجمن های حرفه ای انگلیسی هم ملت اون طور که باید از این دکمه استفاده نمی کنن. به نظرم فقط باعث شلوغ شدن صفحه میشه.

۴- این حرف شما یه ایده توی ذهن من انداخت… بیمارستان مجازی!!! یعنی یه گروه یا یه قسمت جدایی در سایت که در اونجا کیس ها رو به همون روالی که در بیمارستان ها بستری میشن  مطرح کنیم و در موردشون بحث کنیم… نمیدونم، به نظرم که بشه یه بیمارستان مجازی تاسیس کنیم… باید روش فکر کرد… دوستان اگه نظری دان بگن.

در حال نمایش 3 نوشته (از کل 33)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.