› انجمن ها › مجمع عمومی سایت › پیشنهادات و انتقادات
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
جولای 17, 2010 در 10:36 ب.ظ #4233
baqeri
کاربرواقعا خسته نباشی، راجع به جزوه واقعا فکر می کنی چه قدر کاربردی باشه، چون بچه های درسخون که معمولا کتاب می خونن برا امتحانم که هر استادی از جزوه خودش امتحان می گیره، تنها فایدش اینه که بچه ها بدونن تو دانشگاه های دیگه چه خبره، درسته؟ چه اهدافی رو دنبال می کنی از جزوه؟
جزوه های کاغذی رو باید اسکن کنیم؟ خیلی سخته که، من که سر در نمیارم…حالا باز اسلایدها رو بگی یه چیزی
جولای 18, 2010 در 4:04 ق.ظ #4234aminima
مشارکت کنندهنه نه جزوه های کاغذی نه.ببین مثلا گروه فیزیولوژی ما برداشتن یه جزوه ی تر و تمیز تایپ کردن، در اختیار بچه ها قرار دادن. منظورم اسکن و اینا نیست، چیزاییه که آماده هستن. و اسلاید های استاد ها. مثلا همین چند وقت پیش دکتر امرسون یه چیزی میخواست، خب اگه توی این آرشیو بود خیلی خوب میشد. راحت میتونست پیدا کنه. این اسلاید ها یه جایی به درد یکی که نیاز داره می خوره حتما.
سپتامبر 30, 2010 در 7:32 ق.ظ #4235aminima
مشارکت کنندهچه طوره در سایت بخشی داشته باشیم که به سوالات پزشکی اعضا پاسخ داده میشه. منظورم اینه که کاربران سال بالایی میتونن به سوالات پزشکی دیگران پاسخ بدن.
لطفا نظرتون رو راجع به این بگید. مثلا اینکه این بخش به عنوان یک گروه در سایت اضافه بشه، یا یک بخش جدا براش بسازیم؟ که کاربر یا پرسشگر مخفی بمونه؟
و …
منتظرم.
سپتامبر 30, 2010 در 7:39 ق.ظ #4236aminima
مشارکت کنندهالبته این جزء اهداف این سایت به عنوان یک سایت دانشجویی نیست. ولی میتونه در کنار یک شبکه اجتماعی دانشجویی، فعال باشه تا هم به دیگران کمک بشه هم به محتوای علمی سایت.
سپتامبر 30, 2010 در 10:00 ق.ظ #4237drneda
کاربراره فکر خوبیه.من قبلا توی یه سایتی عضو بودم که اسم این بخششون مطب پزشک بود که همه سوالاشون رو میپرسیدن از پزشکان حاضر و فوق العاده پر محتوا بود و از لحاظ آموزشی هم یه کلاس فوق العاده!!!
به نظر من با هر فرمتی که بهترین هست تشکیلش بدین ما هم فیض ببریم
سپتامبر 30, 2010 در 10:01 ق.ظ #4238emerson
کاربراحسنت، من چند بار تاپيكهايي با اين مضمون ساختم اما متاسفانه استقبال نشد!!! حالا نميدونم چرا، احتمالا بچه ها همه با سوادن و خودشون جواب سوالاشونو پيدا ميكنن!!!
تاپيك شايد بين بقيه تاپيكها گم و گور بشه! گروه هم به اندازه كافي هست ولي اگر بشه يه جاي اختصاصي واسش داشته باشيم خيلي عاليه!
نوامبر 28, 2010 در 3:33 ب.ظ #4239theadmin
مدیرکلهمون طور که در صفحه ی اول سایت دیدید، به زودی فروشگاه سایت راه اندازی میشه. محصولات این فروشگاه شامل یک سری مستند های علمی، تاریخی، پزشکی، نجومی و … به زبان انگلیسی است که از برنامه های نشنال جغرافی و بی بی سی هستند، و کتاب ها و نرم افزار های پزشکی، مثل انواع اطلس های آناتومی، بافت، کتاب های هاریسون، یه تعدادی دستیاری، دائره المعارف بریتانیکا، انکارتا و … . این ها همه در قالب CD یا DVD عرضه خواهند شد. هدف از این کار، به اشتراک گذاشتن این منابع مفید با سایر دانشجو های علاقه مند هست. در کنارش پولی که از این کار جمع خواهد شد نه برای مصرف شخصی، بلکه صرف هزینه های سایت خواهد شد. همون طور که شاهدید فعالیت در سایت رایگان هست. البته که سالیانه این سایت برای ما هزینه ای داره… من سعی کردم سایت رو روی شرکت خارجی نصب کنم تا بهترین بازده رو داشته باشه. خواستم نظر شما رو در مورد قیمت این دیسک ها بدونم. شما دوست دارید چه قدر بابت هر CD یا DVD بپردازید که هم منصفانه باشه هم عاقلانه؟ البته هزینه ی ارسال از طریق پست جدا است.
متشکر.
نوامبر 28, 2010 در 7:56 ب.ظ #4240emerson
کاربرآقا صلواتي كن بچه ها حالشو ببرن!!! دعاتم ميكنن !!!
شوخي كردم، خود اين برنامه ها واست چقدر تموم ميشه يعني خودت اينها رو خريدي يا از ماهواره سايتي چيزي گرفتي؟! اين + هزينه خود رايت = ميشه هزينه تموم شده. حالا بايد ديد قيمت چنين dvd يا cd تو فروشگاه ها چقدره. ولي من فكر كنم براي هر dvd قيمتي حدود 5 تومن و هر سي دي 2-3تومن منصفانه است البته من تو بازار اين جور چيزا نيستم ولي به هر حال نظرم اينه!!!
نوامبر 30, 2010 در 5:05 ب.ظ #4241aminima
مشارکت کنندهبقیه چی؟ بقیه نظری ندارن؟!!! لطفا کاربرانی که وارد سایت میشن یه توکپا تشریف بیارن و نظرشون رو راجه به این مورد بنویسن.
نوامبر 30, 2010 در 7:39 ب.ظ #4242drneda
کاربرسلام دوباره!!!
به نظر منم ارزون حساب کنین مشتری شیم !!!
ولی باید یه بررسی کرد دید سایتای دیگه چطوریه..یه قیمت کلی به دست بیاد بعدش یه ذره کمترشو اینجا گذاشت..نه؟ جذب مشتریه ها!!! چطوره؟؟؟
دسامبر 1, 2010 در 6:19 ب.ظ #4243mehrnaz
کاربرسلام به همه!
خب بستگي به نوع كالا و در دسترس بودنش هم داره!
مثلا من احتمالا حاضر نيستم براي كتاب ها يا محصولاتي كه خودم مي تونم با سرچ تو اينترنت پيدا كنم و دانلودشون كنم هزينه اضافه بدم!
ولي خب يه سري برنامه هاي لازم و كمياب يا با حجم زياد ، قاعدتا خريدارهاي خودش رو داره!
بايد حتما قيمتش پايين تر از بازار باشه …
دسامبر 1, 2010 در 6:58 ب.ظ #4244soheil
کاربرتاسیس فروشگاه کار خوب و جالبیه و استقبال میشه. به نظر من یه درصدی هم برای باعث و بانی این کار(یعنی خودتون!) باید در نظر گرفته بشه نه اینکه همش صرف هزینه های سایت بشه.
در مورد هزینه هم بستگی به محتویات داره مثلا یک دی وی دی که چند تا اطلس مختلف با کلی کتاب داره با یک دی وی دی که مثلا یک سریال پزشکی هست قیمتش فرق می کنه. برای اولی حتی تا 5 تومن هم به نظرم عادلانست اما من خودم برای سریال و مستند و فیلم هیچ وقت بیشتر از 1000 تومن برای هر دی وی دی هزینه نمی کنم!
دسامبر 2, 2010 در 7:17 ق.ظ #4245farmehr
کاربرسلام.منم با اینکه یه هزینه ی منصفانه برای محصولات گذاشته بشه موافقم.
دسامبر 2, 2010 در 8:44 ق.ظ #4246aminima
مشارکت کنندههزینه قاعدتا منصفانه خواهد بود. و برای همین هم داریم نظر سنجی می کنیم. برنامه ما برای دسته بندی این محصولات این طوریه که، هر مستند رو به طور جدا روی یک CD بزنیم با قیمت پایین. و مستند های مرتبط با هم رو روی یک DVD بزنیم، با قیمت پایین اما بیشتر از CD. اما در مورد اطلس ها، سعی بر اینه که چند اطلس روی یک دیسک رایت بشن. حالا بستگی به حجمشون داره، CD یا DVD. کتاب ها هم که طبیعتا همه میرن روی یک دیسک. ما برای قیمت گذاری کمتر به محتوای دیسک فکر می کنیم و به نظر ما از نظر قیمت نباید فرقی بین یه مستند با یه اطلس باشه. چرا؟ چون که ما هیچ حقی نسبت به این اطلس نداریم، یعنی ما که اونو نساختیم که بخوایم بابتش پول بگیریم. تازه همین کارمون هم چندان بی اشکال نیست. اما خب به هر حال…
و یک دیسک ویژه هست که انتخاب محتواش با خریداره. یعنی مواردی رو که میخواد میگه و براش رایت میکنیم که برای این هزینه ی بیشتری از یه دیسک معمولی در نظر گرفتیم.
گفتین هر DVD پنج تومن، و هر CD دو سه تومن. اما به نظر من این قیمت بالایی هست. شاید نصف این مقدار مد نظر ما باشه. در ضمن ما نمیخوایم هزینه ی بی مورد روی دیسک ها بیاریم یعنی مثلا بدیم lable رنگی چاپ کنیم، یا box شیک براش تهیه کنیم… نه… مهم محتوا و استفاده از محتوا و قیمت پایین اون دیسک هست.
منتظرم نظراتتون رو بخونم…
دسامبر 21, 2010 در 2:31 ب.ظ #4247mahdieh
کاربرسلام،
به نظر من هم با توجه به صحبتای مدیر سایت 5 تومن زیاده، بهتره هر DVD رو 3.5 تومن و هر CD رو 1.5 بفروشین. و البته برای مشتری هایی که محصولات زیادی میخوان تخفیف بذارین.
دو سوال هم داشتم:
اول اینکه میشه یه کاری کرد که محصولات رو با کارت خرید کتاب که دانشگاه داده بخریم؟! اگه سوالم خنده داره، اول خندتون رو بکنین بعد لطفا جوابمو بدین! (محض اطلاع پرسیدم)
دوم اینکه این محصولات چه جوری قراره به دستمون یرسه؟ با پست؟ مقری، دکه ای یا باجه ای برای فروش ندارین؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.