پسر 10 ساله با کمردرد

انجمن ها مریضخونه پسر 10 ساله با کمردرد

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)
  • نویسنده
    atefe314
    کاربر

30اجازه هست من یه نظر کوچولو بدم؟؟

لنفوم  رو R/o کردین؟؟

znavarbaf
    کاربر

دکتر رزیتا: تمام آزمایشات اعم از اوره و کراتینین نرمال بود. تنها مورد غیر طبیعی همون ESR بالاست.

دکتر شکری: خواهش میکنم شما چند تا نظر بزرگ بفرمایید!!! مریض هیچ لنفادنوپاتی نداشت. از لحاظ CBC هم نرمال بود. ارگانومگالی هم نداشت. پس اصولا هیچ شکی به لنفوم نداشتیم. قبل از اون یه تست دیگه انجام دادیم که تکلیف همه چیز رو مشخص کرد. یه راهنمایی هم اینکه این CBC نرمال خیلی منحرف کننده ست. خوب معلوم شد دیگه قضیه چیه. حالا بگین!!

emerson
    کاربر

همون TB21 (حیف شد که تی بی نیست !!!)

استئومیلیت

من نمیدونم دیگه ؛ اگه امشبم به نتیجه نرسید یه محبتی کنید و بگید!!!

با تشکر فرااوان…

rozita
    کاربر

یعنی چی سی بی سی نرمال منحرف کننده س؟

یعنی مجددا سی بی سی خواستین و جواب دراومد لوسمی؟

aghaali
    کاربر

در مواردیکه ESR بالاست ولی CRP منفیه یعنی به احتمال زیاد ESR به طور کاذب بالاست. مثلا آنمی یا افزایش فیبرینوژن یا … به نظر من باید CBC و ESR و CRP دوباره چک بشه تو لوسمی هم فکر کنم بالا بره.

تو آنمی ممکنه به خاطر خونسازی در استخوان ها درد ایجاد بشه.

znavarbaf
    کاربر

CBCنرمال منحرف کننده یعنی اینکه علی رغم نرمال بودنش مریض مشکلی داره که اصولا باید روی CBC اثر بذاره و اون رو غیر طبیعی کنه.

ESR چندین بار چک شد. تا حدودی اومد پایین ولی روی 75 متوقف شد. CRP دوباره منفی بود. آنمی هم نداره. توی CBC اول هم هموگلوبین 14.4 داشت.

فکر می کنم باید دیگه تشخیص رو بگم. قضیه از این قرار بود که به خاطر CBC نرمال اصلا در مورد لوسمی فکر نمی کردیم تا اینکه به خاطر ESR بالا و CRP منفی و درد استخوانی و اینکه به تشخیص واضحی نرسیدیم مشاوره خون دادیم تا برای مریض Bone Marrow Aspiration انجام بدن. اتند خون هم با کلی اکراه این کار رو کرد و در کمال تعجب توی BM کلی بلاست از رده میلوئید دیده شد که نشون دهنده AML بود. این وسط برای مریض Bone Scan هم درخواست کرده بودیم که متاسفانه چون مریض بعد از BMA به بخش خون منتقل شد نتونستم پیگیری کنم. ولی می خوام برم بایگانی پرونده مریض رو بگیرم و بقیه اطلاعات رو دربیارم. حتما اطلاعات تکمیلی رو اینجا هم می ذارم.

aghaali
    کاربر

کیس خیلی جالبی بود.

ممنون از معرفی و تشکر از همه کسانیکه که تو بحث شرکت کردند من که فقط به آخرش رسیدم

emerson
    کاربر

عجب کیس عجیبی !

دستتون درد نکنه

سپاس از مطرح کردن این کیس

انشالله خداوند شفا بده این بیمار رو…

rozita
    کاربر

چه باحال!

حدس میزدم اگه لوسمی باشه ای ام ال باشه.

15

atefe314
    کاربر

42

در حال نمایش 10 نوشته (از کل 25)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.