کاهش امنیت پزشکان ، اعتماد و احترام به سیستم پزشکی کشور

انجمن ها اخلاق در پزشکی کاهش امنیت پزشکان ، اعتماد و احترام به سیستم پزشکی کشور

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)
  • نویسنده
    mehrnaz
    کاربر

مرام نامه فکر خوبیه!

می خواید مرام نامه برای پزشکان باشه یا دانشجویان پزشکی؟ به هر حال یه سری از مسائل و کارهایی که ما الان درگیرش هستیم شاید بعدا نباشه و بالعکس … به علاوه خود بیمارستان های آموزشی و یاد گرفتن درس بالاسر بیمار مشکلات خاص خودشو داره …

به نظر من بهتره از نوشتن یه سری جمله های کلی که در نهایت تاثیری در عمل نداره خودداری کنیم!

یه پیشنهاد : البته این خیلی در مرامنامه نمی گنجه ولی به نظر من یه راه خوب برای اینکه همواره به یاد همدیگه و خودمون بیاریم که چقدر محل های لغزیدن تو رشته مون زیاده، اینه که مثال و خاطره بیاریم! مثال هایی از همین بیمارستان های خودمون. هم از جنبه اخلاقی و هم از جنبه غیر اخلاقی. می شه حتی روش بحث کرد.

خیلی از ماها ممکنه به برخورد ها و نحوه ی کار رزیدنت ها انتقاد داشته باشیم و یا اینکه تحسین کنیم. می تونیم نمونه هاش رو به بحث بگذاریم …

avin314
    کاربر

دکترامین وقتی اینترن بشی میبینی که اگه وظایف خودت رو به معنای واقعی انجام بدی دیگه وقتی برا انجام کارای جا افتاده بقیه نمی مونه.انقد کار رو سرت ریخته که حتی وقت نمی کنی غذا هم بخوری.چه نمازایی ازت که قضا نمیشه…

اون آقای دکتری که رزیتا جون میگه به معنای واقعی کلمه پزشک بود.انسان بود.مردم دار بود.ولی میدونید به چه قیمتی.ایشون 24ساعت تو بیمارستان بود.عاشق اورژانس بود.و تو تمام ورودی های ما همین 1نفر اینجوری بود.میدونید چرا؟چون فیکس پاویون بود.همه چی رو فدای رشته ش کرده بود.به نظر شما خانواده آدم حقی ندارن؟اطرافیانش؟

به نظر من زیاده روی تو هر کاری نادرسته.ما بجز بیمارمون در برابر خیلی های دیگه وظایفی داریم.

معنی حرف من اصلا غرور نبود.شاید خیلی وقتا کاری از دستمون بر بیاد و انجام بدیم ولی نباید این کار باعث بشه بقیه سوئ استفاده کنن.همون آقای دکتری که رزیتا خانم فرمودن باعث شده بود پرستارا از تمام ما اینترنا انتظار بیجا داشته باشن و چه سوئ استفاده هایی که از این اخلاق دکتر نمیکردن.حتی خدمه…

mehrnaz
    کاربر

خب می شه گفت درستش اینه که اون اینترنی که دکتر امین می گن و امثالشون و ما!! در چنین مواقعی حداقل دستور بدیم که خدمه بیاد و این کار رو انجام بده.
    مشکل اینه که ما می گیم وظیفه ی یکی دیگه است؛ درست هم می گیم ولی دیگه حاضر نیستیم به اون یکی دیگه وظیفه اش رو یادآوری کنیم. این باعث می شه که کار مریض بمونه.
    اگه به اون پرستار یا خدمه که کارشو درست انجام نمی ده چند بار تذکر داده بشه و یادآوری بشه اون هم احتمالا یاد می گیره. حداقل اینه که دیگه می ترسه .
    به نظر من اصلاح کردن ما نباید یه جوری باشه که همچنان اجازه بدیم هیچ چیز سر جاش نباشه. درست و اصولی کار کنیم. در همون محدوده ی کوچک خودمون…

avin314
    کاربر

آفرین مهرناز جون.بهترین راهش هم اینه که 1رابطه خوب با پرستارا و کلا پرسنل داشته باشیم و دوستانه بشون بگیم تا موضع نگیرن و اگه جایی هم ایراد و سوالی داشتن دوستانه کمکشون کنیم.

اولین کشیکای اینترنیم بود تو بخش داخلی.دوستای سال بالاییم بم گفته بودن که اوایل که پرستارا باتون آشنا نیستن خیلی سنگ میندازن جلو پاتون.تحمل کنید تا دوره ش بگذره.ازون جایی که من از همون اول میخواستن همه چی منظم و قانونمند باشه اوایل واقعا کم آوردم.تو اون کشیک 1مریض بدحال به تورم خورد.به مسئول شیفت گفتم باید اینتوبه شه.گفت این که GCS ش بالای 8 ه.اندیکاسیون نداره.مریض دیگه داشت میرفت.عصبانی شدم گفتم فعلا وقتو از دست ندید تا بعد برید اندیکاسیون های اینتوباسیون رو مطالعه کنید…

خیلی بش برخورد.به پرسنلش گفت بیاید کنار خودش اینتوبه کنه…و همه جلوی چشمای متعجب من مریض بدحال رو ول کردن و رفتن.خیلی درمانده شده بودم.از طرفی چند مریض دیگه داشتم و نمیشد با اون کندی که اوایل اینتوبه میکردم خودم دست به کار شم.ولی نمی خواستم کم بیارم.دویدم دنبال وسایل.یکی از پرستارا دلش سوخت و اومد کمکم.ولی بعد از اون شب که به عینه دیدم که ممکنه بخاطر غرور خیلیا مریض بیچاره تلف شه راهم رو عوض کردم.و الان اون مسئول شیفت از بهترین دوستامه.چه شبا که از اطلاعات هم برا بهبود مریض استفاده نکردیم.واقعا بعدنا کمک حالم شد.تا ما اینترنا می دویدیم اونم پابه پامون می دو.ید.

آره دوستان همه چی راه داره.تجربه دوای درد خیلی بلاهاست.

mehrnaz
    کاربر

این تجربه ها اگه اینجا به اشتراک گذاشته بشه ، عالیه …

atefe314
    کاربر

شاید خیلی وقتا کاری از دستمون بر بیاد و انجام بدیم ولی نباید این کار

باعث بشه بقیه سوئ استفاده کنن.همون آقای دکتری که رزیتا خانم فرمودن باعث

شده بود پرستارا از تمام ما اینترنا انتظار بیجا داشته باشن و چه سوئ

استفاده هایی که از این اخلاق دکتر نمیکردن.حتی خدمه

سوال: اگه تو این شرایط باشین چی میکنین: مریضتون می خواد از تختش بیاد پایین، دمپاییش افتاده زیر تخت ، شما دمپایی رو میبینین ولی اون به خیال اینکه پاشو داره میذاره رو دمپاییه میخاد بیاد پایین : شما چی میکنین

1- میذارید به خیال خودش بیاد پایینو بعد حرصش در بیاد و احساس عجز بکنه و…

2- میرید به پرستار میگید که اون بره به خدمه بگه که بیاد دمپایی رو از زیر تخت در بیاره

3- همون اولش به مریض میگید یه لحظه صبر کن بعد خودتون دست دراز میکنید دمپاییشو از زیر تخت در میارید جفت میکنید می ذارید جلو پاش (اون وقته که خدمه شما رو میبینه پر رو میشه از شما سوء استفاده میکنه انتظار نابه جا داره و…. مریض دائم زیر لب دعاتون میکنه :خیر از جونیت ببینی دکتر …)

rozita
    کاربر

بش میگم دم پاییت زیر تخته!!!24

دوستان عزیز بهتره شعاری حرف نزنیم .من با نظر دکتر راضیه موافقم.آدم تو شرایط اورژانس وقتی چندتا مریض بدحال با هم داره از ادم ریه ای که همزمان دیالیز میشه  و نگران پتاسیمش هم باید باشی از یه طرف آن استیبل آنجاینا داری از یه طرف جواب آزمایشهای مریضای دیگه رو باید به اتندت گزارش بدی..مسلما نمیتونه مثه یه جنتلمن رفتار کنه!این دکتری که من و دکتر راضیه میشناسیم واقعا اعجوبه بود البته سر وقتش هم عصبانیت هاش رو منتقل میکرد ولی به خاطر شخصیت تثبیت شده ای که از قبل واسه پرسنل جا انداخته بود کسی باهاش لج نمیکرد همه میدونستن هر کاری میکنه حتا پرخاشش از سر دلسوزیه.ضمنا یه انرژی فوق العاده داشت که اصلا من با شناختی که از فیزیولوژی خودم دارم نمیتونم اون همه ای تی پی تولید کنم!!!من جنبه های پرافیشینال و مردمداریش رو می پسندیدم.البته که من نمیتونم مثه ایشون اون طوری وقت و انرژی بذارم ولی میتونم در حد توان خودم به همه ثابت کنم من در اندازه ی خودم دارم تلاش میکنم.پرسنل میفهمن من آدم از زیر کار در روئی نیستم.مریض میفهمه من دلسوزش هستم.

ما همیشه که نمیتونم فرشته وار رفتار کنیم؟میتونیم؟ما هم انسانیم با ویژگی هایی که مشترکی که همون مریضا و همون پرسنل دارن.

خواهش میکنم موقع تهیه ی مرامنامه به این نکته ها دقت کنیم که بعدا یه چز شعاری و الکی نشه!

در حال نمایش 7 نوشته (از کل 22)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.