اهدای جسد خودتون (دور از جان همگی) به منظور تشریح در دانشکده پزشکی

انجمن ها اخلاق در پزشکی اهدای جسد خودتون (دور از جان همگی) به منظور تشریح در دانشکده پزشکی

برچسب ها: 

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)
  • نویسنده
    soheil
    کاربر

آیا موافق اهدای جسدتون پس از مرگ (البته دور از جون همگی) به دانشکده پزشکی جهت آموزش به دانشجویان پزشکی هستید؟ در صورت بله یا خیر علتش رو هم بگید. ممنونMoney mouth

drneda
    کاربر

سلام

بله چرا که نه !!!  😀

فقط به شرطها شروطه ها !!! تر و تازه بمونیم بعد از مرگمون !!! اصلا با فیکس و اینا رابطه ی خوبی ندارم ! گفته باشم ! 

دانشجوی طفلی یه چیزی بفهمه حداقل !جسد که نداریم واسه آموزش , همونی هم که هست به هرچیزی شبیه هست غیر آدمیزاد ! 

mehrnaz
    کاربر

من حاضر نیستم این کار رو بکنم! به هیچ وجه!

جسد رو میشه پول داد و از یه کشور دیگه که غیر مسلمون باشه خرید! ! حالا اگه تو کشور اسلامی ما!! این کار درست و حسابی انجام نمی شه، من حاضر نیستم دیگه تو این یه زمینه از خودم بگذرم!!!!

sarah
    کاربر

من اصلا حاضر نیستم.بهتره جسد از خارج بیارن.یا همون جسد اعدامیایی  که  کسی نمییاد دنبالشون.ثوابم داره.

drzahra
    کاربر

این چه سوالای ترسناکیه که میکنید ؟!!! من میخوام اعضای بدنمو اهدا کنم . پس جسدم درب و داغون میشه واسه سالن تشریحLaughing ولی در کل اصلا خوشم نمیاد. تحملشو ندارم اون دنیا خودمو تو این حال و روز ببینم.

farzane
    کاربر

اره !

اكه مرك مغزي نشديم و  به درد اهدا نخورديم حد اقل بذاريد به درد تشريح بخوريم …. بالاخره دانشجو هاي اينده به يك جسد انسان نياز دارن حالا جه فرقي ميكنه اون انسان از خارج باشه يا داخل ؟ بالاخره اونم انسانه حتي اكه مسلمون نباشه !…

شايد اينجوري بتونيم به انسان هايي كه بعد از ما راه مارو ميخوان ادامه بدن كمك كنيم !….

بعد از مرك جسم ميخواييم جيكار ؟!!!!…….

emerson
    کاربر

متاسفانه من هم هيچ علاقه اي به چنين كاري ندارم!  به نظرم جايگاهي نداره ! تا ميشه از افراد ديگه كه به هر حال خارجي يا مجهول الهويه هستن استفاده كرد من يكي نيستم! تازه وقت تشريح خودمون و اون جسد بدبخت ميفتم كه كاملا مطمئن ميشم من اين كارو نميكنم….

تازه تشريح مثلا چقدر به دردمون خورده تا حالا؟! جسد نداشتن تشريح هم نرن  برن اتاق عمل ببينن!!!

rozita
    کاربر

مگه خارجی ها چه گناهی کردن یا مجهول الویه ها..اگه اختیار جسدشون رو داشتن چی؟حاضر میشدن بدنشون رو بذارن زیر دست ما تا ریش ریشش کنیم و بعد از چند صباحی هم یادمون بره که چی خوندیم؟

من همیشه دلم واسه جسد تشریحمون می سوخت روی یه بازوش خالکوبی کرده بود فتانه رو یکیش عباس..همیشه فکر میکردم فتانه و عباس کی بودن اگه فتانه می فهمید که جسد این آدم زیر دست ما چی می کشه چه حالی پیدا می کرد..یا خود جسد اگه روزی که داشت این خالکوبی رو میزد میدونست جسد مجهول الهویه ای میشه و این خالکوبیش میشه یه علامت سوال بزرگ واسه یکی مثه من..

همش فکر میکردم کی بوده؟چه گذشته ای داشته؟چه اتفاقی واسش افتاده که به کفن ودفن هم نرسیده و جسدش هنوز بعد از مدت ها که از مرگش گذشته سرگردانه!!!

خیلی دوست داشتم بدونم فتانه کی بوده؟

عباس اسم خودشه یا پسرش..فتانه اسم دخترش بوده یا عشقش..این جسد مجهول الهویه یه روزی عاشق بوده..

.

.

.

.

حقیقتا اهدائ جسد واسم غریبه..

sarah
    کاربر

چه جالب.منم هميشه به فتانه و عباس فكر ميكنم.

من فكر مي كردم خلاف كار بوده مثلا قاچاقچي مواد مخدر!مي گفتم خوبه حالا ثواب مي كنه!Undecided

avin314
    کاربر

از وقتي دكتر سهيل اين موضوع رو مطرح كرد بدجوري رفتم تو فكر…البته جوابم واضح بود.ن………………….ه!ولي براي چندمين بار به اين موضوع فكر كردم كه اين بيچاره هايي كه برا اين كار انتخاب ميشن كيان؟

ترماي اول كه بودم وقتي ميرفتم خونه استخوان مي بردم برا درس خوندن.مامانم ميگفت همه ش فكر ميكنم روح اين بدبختا الان اينجاست.انقد به اين موضوع فكر كرد تا درباره جسد سالن تشريح مون هم خواب ديد…خواب ديده بود 1رفتگرشهرداري بوده .

1روز كه تو سالن تشريح داشتم اين موضوع رو برا دوستام تعريف ميكردم .استاد آناتومي مون كه 1استاد بسيار جدي و سخت گير بود و اصلا با دانشجو جماعت جز موارد اضطرار حرفم نمي زد.نزديك اومد و گفت ميشه 1بار ديگه بگي؟وقتي گفتم گفت واقعا دردناكه.و احساس كردم بدجوري رفت تو فكر…

من هرگز حاضر نيستم به جسمم بعد از مرگ بي احترامي بشه…جسم ما 1امانت الهي ه كه همون طور كه تو زمان حياتمون مواظبش بوديم تا وقتي هم به خاك سپرده نشه روحمون عذاب ميكشه…

حالا تصور كنيد اون بلاهايي كه بچه ها سر جسد بيچاره مي آوردن…مثل برداشتن ابرو,كندن مژه و انواع كارهاي ديگه اي كه اصلا ربطي به يادگيري نداشت.نه.اصلا حاضر نيستم.

يادمه اولين روزي كه رفتيم سالن تشريح مثل تمام دانشجوهاي ترم اول پزشكي بدجوري خواهان ديدن جسد بوديم.هنوز جسد آماده نبود و از استاد خواستيم لا اقل در سردخونه رو باز كنه تا عرض ادبي كنيم.اونم اجابت كرد…

فكر ميكنيد با چه صحنه اي مواجه شديم؟؟؟

.

.

.

.

.

1عالمه دست و پا و …از جسدهاي قبلي كه روي هم تلنبار شده بود و هيچكي هم فكر كفن و دفنشون نبود…

ولي من موافق استفاده از جسد هاي خارجي ها و مجهول الهويه ها هم نيستم.يعني 1آدم بيچاره حتي بعد از مرگ هم بايد بيچاره باشه…؟!اين چه عدالتيه.به نظر من بايد اين كار آگاهانه باشه.بايد به فرد داوطلب اطلاعات كامل داده شه و در نهايت آگاهانه انتخاب كنه.تو بعضي كشورهاي خارجي برخي افراد كارت اهداي جسد دارن.ولي ما ايرانياي مسلمون…

بالاخره وجود  جسد براي آموزش پزشكي 1امر اجتناب ناپذيره.ولي نه به هر قيمتي و از هر شخصي…

sarah
    کاربر

فكر مي كنم كه ثواب مي كنه مثل كسايي كه فوت كردن و بازمانده ها براشون خيرات مي كنن كه مي رسه به روحشون.

آره؟يا نه؟

soheil
    کاربر

هر فردی مسئول حفظ سلامت بدن خودشه و صرف اینکه جسم هرکس متعلق به خودشه دلیل نمیشه که هر بلایی که بخواد سرش بیاره. به نظر من هم این اصل در مورد جسد هم صادقه. بحث دیگه اینه اهدای جسد می تونه بار سنگین روحی ، عاطفی و حتی جسمی به خانواده متوفی ایجاد کنه و به نظر من این ظلمه که فردی بخواد این ضربه رو به خانواده و اطرافیانش وارد کنه. شما فکرشو بکنید این فرد بعد از مرگش مراسم خاکسپاری نداره ، چند سال بعد که داغش کهنه میشه یه گونی لاشه به خانوادش تحویل می دن و بعد از چند سال دوباره داغ خانواده تازه میشه حالا مراسم خاکسپاری و … همه اینها ضربه ی زیادی به خانواده فرد تحمیل می کنه. که چی؟ که یه مشت دانشجویی که بویی از اخلاق ندیدن بیان چهارتا مطلب یاد بگیرن 2 روز بعدم به دردشون نخوره. من شخصا معتقدم ما که نمی خوایم جسد شناس بشیم ما با بدن زنده سر و کار داریم. اناتومی از فیزیولوژی جدا نیست. آناتومی ای که تو اتاق عمل یاد گرفتم 100 برابر بیشتر از اتاق تشریح به دردم خورده.

البته تمام این مسائلی که گفتم در مورد بیگانگان و مجهول الهویه ها صادق نیست چون کسی ندارن که بعد از تشریح بهش آسیب وارد بشه و در این موارد فکر کنم دستور قوه قضاییه برای اهدا الزامی باشه.

به هر حال من خودم معتقدم جسد برای دانشجوی پزشکی لازمه در حدی که باعث افزایش جرئت و کاهش ترس بشه ولی با توجه به چیزایی که دیدم در این مدت حاضر نیستم جسدمو اهدا کنم از طرفی مطمئنم که خانواده هم همین نظرو دارن.

rozita
    کاربر

آخه کسی که جراح شده بیس اصلیش واسه پروسیجر آناتومی هست..نه اینکه آناتومی رو فول بدونه یعنی اینکه اگه میخواد آپاندکتومی کنه بر اساس علم آناتومی بوده که فهمیده باید انسیژن مک بورنی بده….آناتومی هم از مطالعه ی اجساد به دست اومده ..آخه یادگیری روی فرد زنده هم در مورد آناتومی غریبه..یه طورایی آموزش مختل میشه..

farzane
    کاربر

خيلي برام جالبه كه تو اين جمعيت هيشكي حاضر نيست جسدش رو اهدا كنه ……

farzane
    کاربر

اين بي احترامي ها به جسد كه شما تعريف ميكنيد من هيج وقت تو دانشكده مون نديدم شايد واسه اينه كه از اهدا جسد ترسي ندارم …..

ما قبل از اينكه اناتومي رو ياد بكيريم … نحوه ي برخورد و احترام به جسد رو يادمون دادن ….

……

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 32)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.