فنگ شویی!

انجمن ها به سوی تکامل… فنگ شویی!

برچسب ها: ,

  • این موضوع خالی است.
در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • نویسنده
    نوشته‌ها
  • #4120
    elhami
    کاربر

    کی چی میدونه از این لغت؟؟؟

    #8841
    atefe314
    کاربر

    تا اونجایی که من می دونم بر میگرده به دکوراسیون بطوریکه بیشترین انرژی مثبت رو از محیط بگیریم و انرژی منفی در اطراف ما انباشته نشه(یه روش چینیه ولی بخشی از اون در رسم "خانه تکانی" ما دیده میشه)

    #8842
    emerson
    کاربر
    تاریخچه فنگ شویی

    طبق تحقیقات به عمل آمده توسط دانشمندان از متون مرجع متعلق به قرن دوم قبل از میلاد و کتب شاهزاده‎ای به نام هوآی نان (Huai Nan) و مکتبی به نام ای جینگ (I Ging) در قرن ششم میلادی و دست‎نویسهای معابد تون هوانگ (Ton Huang) در قرن هشتم میلادی، علم یا هنر فنگ – شویی، حدود ۶۰۰ سال قبل از میلاد مسیح توسط حکیم لائو تسه بنیانگذار تانونیسم تدوین گشت . این علم شامل رموز و اطلاعاتی بود که به شیوه سنتی و سینه به سینه از استاد به شاگرد منتقل می‎شده است و در بعضی ادوار تاریخ رونق فراوان می‎یافت و گاه به ورطه فراموشی و نسیان فرو می‎رفت. در طی قرون ۷ تا ۱۰ میلادی به اوج شکوفایی خود رسید و پیروان بیشماری را شیفته خود ساخت. پس از حدود نیم قرن رکود، مجدداً رونق یافت و بدین ترتیب به مرور زمان توسط اساتید آن، شاخه‎های دیگری نیز پایه‎گذاری شد. با وجود جهان بینی و اعتقادات زیربنایی مشترک، با گذشت زمان بیش از یکصد شاخه منشعب از این مکتب با هم به رقابت پرداخته‎اند. هر یک از شاخه‎های این مکتب با ابزار و زاویه دید و نگرشی خاص به بررسی جهان پیرامون پردخته است اما همه آنها با عتقاد به افسانه‎های چینی کشف اسرارآمیز نوعی محاسبه ریاضی را به اسطوره‎های باستانی و سرآغاز زمان نسبت می‎دهند.

    داستان از این قرار است:

    در سرزمین چین امپراطور حکیم و فرزانه فو – زی (Fu-His) در حدود پنج هزار سال پیش، طرح یک مربع جادویی که از قطرات آب تشکیل شده بود را بر روی لاک یک سنگ پشت غول پیکر که از رودخانه لو (lo) بیرون آمد مشاهده کرد. بر این اساس نماد و رمز کائنات و جریان انرژی جهان به صورت یک ماتریس ریاضی (یا مربعی که دارای سه سطر و سه ستون بود و اعداد از ۱ الی ۹ چنان در داخل آن قرار گرفته بودند که جمع جبری هر سه خانه عمودی و یا افقی آن برابر عدد ۱۵ بود) نقش و توصیف نمود. رنگ قطره‎های آب نیز در هر خانه متفاوت بود.

    بر این اساس ، لو – شو (Lo – Sho) مربع جادویی است که کتاب رودخانه لو نامیده می‎شود.

    در این ماتریس همه اعداد به استثنای عدد ۵ رو به سوی یکی از جهت‎های هشت‎گانه جغافیایی دارد و عدد ۵ همواره در مرکز مربع قرار دارد و به همین علت در رابطه با عنصر خاک یا کره ارض مطرح می‎شود و دارای قویترین نیروی زندگی می‎باشد. در نتیجه بهترین امکانات یا بزرگترین خطرات در این نقطه پدیدار می‎گردند. به طور کلی چهار جهت اصلی و چهار جهت فرعی از این نقطه مرکزی منشعب و تقسیم می‎شود.

    در علوم غریبه، و در علم الواح، عدد ۵ که در مرکز قرار دارد، نشان دهنده جایگاه مرشد کامل است که شکلی دایره مانند و کاملاً بسته دارد و مرکز عالم امکان و سنگ بنای هستی محسوب می‎گردد.

    در قرن نهم میلادی دو دانشمند به طور مستقل از یکدیگر و از دو موقعیت کاملاً متفاوت به بررسی فنگ شویی پرداختند و از میان بیش از یکصد شاخه این مکتب، سه روش بسیار مهم و زیربنایی را انتخاب نمودند که به شرح آن می‎پردازیم.

    مکتب اول :

    حکیم فرزانه یانگ یون – سونگ (Yang Yan – Sung)  در کتابی به نام طبیعت زیبا و دلفریب کوآی لین (Kueilini) به صورت کاملاً منسجم به بررسی جزئیات تشکیلات ساختمان طبیعت و مناظر آن پرداخت که این اثر، کتاب مرجع دانش فنگ‌شویی است و جهان را از دیدگاه مکتبی براساس فرم و شکل توصیف کرد

    مکتب دوم:

    یک قرن بعد از شکل گیری مکتب اول، پیروان آن سیستم دیگری با توجه به قطب نما و جهات اصلی و فرعی بنا نهادند که به روش فوکین (Fukien) معروف شدند.

    جهان امروز از شرق تا غرب، از تلفیق این دورش برای تحلیل شکل انرژی، کیفیت زمین و سازه، چشم انداز اطراف یک خانه، بررسی جهتگیری ناهمواریها، آبهای جاری و راکد اطراف استفاده نموده بودند.

    مکتب سوم:

    محموعه ای متنوع و گوناگون از قواعد و پند و اندرزهای عامیانه و سنتی است که ریشه در افسانه‎های کهن چینی و اسطوره‎ها دارد و مبتنی بر عقل سلیم و استنتاجات منطقی از طریق مشاهدات است.

    عده‎ای این بخش از دانش فنگ‌شویی را تخیلات فانتزی و قوی لجام گسیخته می‎دانند، زیرا با توجه به مد و سلیقه مردمان در هر عصر و دوره‎ای قابل تغییر بوده است. اما در این رابطه باید نظر مشاوران و کارشناسان فنگ‎شویی را جویا شد زیرا برای تغییرات مناسب در یک پروژه (بدون نیاز به تغییرات اساسی در ساخت و ساز بنا و تغییر مصالح ساختمانی که ممکن است از نظر مالی بسیارگران تمام شود و بدون اتلاف وقت) می‎توان با تعدادی وسایل ارزانقیمت و عناصر متعادل کننده محیط انرژی مخرب و زیان آور را به انرژی مثبت و سازنده تبدیل کرد.

    طراحی و دکوراتوری داخلی، یکی از علومی استکه پابه پای معماری، ساختمان سازی و شهرسازی می‎تواند با بهره‎گیری از این مکتب، با صرف کمترین هزینه و اختصاص دادن یک بودجه محدود بهترین چرخه سازنده فرمهای انرژیایی را ایجاد کرده و به فضاسازی محیط برای فعالیتهای مختلف چهره زیباتر و جذابتر و مفیدتری دهد.

    حالا اينو داشته باشيد تا دوستان ديگه هم مشاركت كنند و بيشتر دربارش بنويسيم…

    #8844
    emerson
    کاربر
    لوح ۳×۳ و رمز اعداد ۹ گانه

    بدیهی است یک مربع جادویی که دارای سه سطر و سه ستون باشد، دارای ۹ خانه است و اعداد، به ترتیب از ۱ تا ۹ باید با نظم ومنزلت خاصی در آن چیده شوند و مجموع هر سطر و ستون برابر عدد ۱۵ شود. به تصویر زیر دقت کنید:

     

     

    ۸

    ۱

    ۶

     

    ۳

    مرکز

    ۷

    ۴

    ۹

    ۲

    جنوب

    اما هر عدد به تنهایی دارای هویت و شخصیت و ماهیت منحصر به فردی است و از لحاظ ارتعاش و کاربرد از دیگر اعداد متمایز است. به اختصار این اعداد را بررسی می‎نماییم.

     

     

     

    رمز اعداد

    عدد ۱، عددی است که به خدایان و امپراطور و پادشاه تعلق دارد( از دیدگاه برخی مکاتب، پادشاه فرزند آسمان تلقی می‎شود). عدد یک نماد قله، رأس، نهایت، یگانگی و تنهایی است. تنها جاودانان قادر به اشغال جایگاه این عدد هستند و میرندگان و نیروهای فانی برای مدت طولانی نمی‎توانند بر این جایگاه استقرار یابند. زیرا جایگاه عدد ۱ تنهایی و خطر در بر دارد. تنها الوهیت است که همواره بر این جایگاه تکیه زده است.

    عدد ۲ ، معرف زوج بودن و جفت داشتن، خوش یمن برای مراسم ازدواج، تولد و جشنها، نماد توازن دو نیروی یین و یانگ یا نر و ماده است که منشاء همه پدیده‎هاست.

    عدد ۳، باثبات‎ترین اعداد است. اولین شکل هندسی را تشکیل می‎دهد و به عنوان قاعده هرم مثلث القاعده، پایه اولین و ساده‎ترین حجم فضایی به حساب می‎آید. به اعتقاد چینیان، سه و سه هرگز پایان نمی‎پذیرد (نماد دو مثلث وارونه که ستاره داوود را تشکیل داده است). بیانگر ارزو برای عمر طولانی و استمرار است. در طراحی نظم اشیاء و در نقش اشیای متعادل کننده نیرو بهترین کاربرد را داراست. برای افزایش ایستایی بصری و تمرکز و وحدت فضایی سودمند می‎باشد.

    عدد ۴، از دو جفت ۲ تایی تشکیل شده و ظاهراً باید مانند عدد دو خوش یمن باشد اما در زبان چینی تلفظ عدد چهار مشابه تلفظ کلمه مرگ است و ناخوشایند محسوب می‎گردد. در مکتب فنگ شویی از عدد چهار، برای چیدن و نظم بخشیدن به اشیاء شدیداً خودداری می‎کنند.

    عدد ۵، نماد افتخار، قدرت و حاکمیت است و علامت پادشاهان چین، اژدهایی با پنج چنگال است و تخت سلطنت امپراتوران چینی، تخت افتخار ۵ و ۹ نامیده میشود (۹، تعداد خانه های مربع ۳×۳ که به آن ۹ کاخ گویند).

    مراسم گامهای امپراطور، رقص و حرکات موزونی است که امپراتور در مقابل ساکنان آسمان، لوح ۳×۳ را بر زمین نقش می‎کند و به ترتیب و خانه به خانه در هر یک گام می‎نهد تا اقتدار لازم برای حاکمیت و تسلط خود بر همه نواحی را کسب یا اثبات نماید.

    عدد پنج  معرف پنج جهت در این لوح و پنج کوه مقدس چین و نماد خدای خانه می‎باشد که حضور و نیروی او سرنوشت برکت و سلامت هر خانه چینی را رقم می‎زند و حامی خانه در برابر عوامل منفی و ارواح شریر و شیطانی است.

    عدد ۵ برای طراحی موزون اشیاء و چرخش انرژی مثبت بین آنها عددی بسیار مناسب است.

    عدد ۶، دو برابر عدد سه است و در زبان چینی به دلیل تلفظ مشابه عدد شش با کلمه ثروت، خوش یمن محسوب شده و نماد موفقیت مالی و ثروت می‎باشد. به اعتقاد چینیان، شش و شش هرگز ورشکسته نمی‎شود. سه، شش و نه مشترکاً مثلث خوش یمنی به وجود می‎آورند که در طراحی موزون اشیاء برای خنثی نمودن اثرات بد و مشکل ساز ناشی از انرژی منفی به خوبی جواب داده و بسیار مؤثر و مفید واقع می‎شود.

    عدد ۷، عددی قدرتمند است که ریشه اساطیری دارد، از هفت ستاره دب اکبر و هفت فلک و هفت آسمان و هفت روز هفته و غیره نظمی که توسط هفت شیء به وجود بیاید باعث ایجاد قدرت و تقدس در آن فضا و مکان می‎شود.

    عدد ۸، نماد هشت گنج بزرگ و هشت شخصیت اساطیری تانو که عمر جاودان دارند و همچنین نماد هشت جهت قطب نما و تعداد سه خطی‎های ای چینگ (رمل چینی) است. سمپل هماهنگی و شادمانی است. با استقرار اشیاء هشت ضلعی در قسمتهای دارای انرژی منفی، فضاها، برای ممانعت از ورود نیروهای منفی بسیار خوش یمن محسوب می‎شود.

    عدد ۹، در زبان چینی تلفظ عدد ۹ هم آوا با کلمه عمر طولانی و طالع خوب است به همین دلیل بسیار سعد وخوش یمن می‎باشد.

    به طور کلی کاربرد علم اعداد با خلاقیت وتخیل ارتباط تنگاتنگ دارد و در فرهنگ چین فقط عدد ۴ است که میرایی و زوال را تداعی می‎کند و به دلیل اینکه تداوم و استمرار مطلوب است تا حد امکان از این نماد پرهیز می‎نماید.

    #8845
    emerson
    کاربر

    جدولش خراب مياد ،‌شرمنده! جنوب كه معلومه،‌يه جدول 9 خونه اي تصور كنيد و اعدادو توش به اون ترتيب بزاريد يكم از رديف در اومده! بقيه جهات هم كه معلوم ميشه.

    #8846
    elhami
    کاربر

    مبهمه!

    یکم پیچیده ست!

    یه چیزی رو نمیفهمم ولی نمیدونم چیو؟! یه جوریه! کلا نفهمیدم!

    اصلا چینی ها به این اسرار و رموز چطور پی بردن؟ یعنی جدی فقط از طریق یه لاک پشت؟ به همین سادگی؟ یا شایدم اینا رو تجربه کردن و بهش رسیدن، ولی اینجوری که هرکدومو نماد یه چیزی میدونن و یه انرژی خاص رو بهش نسبت میدن و انقدر روش مانور میدن نمیشه گفت نتیجه ی سالها تجربه یه عده س، ولی میشه یه جور دیگه توجیهش کرد، اینکه اولین نفری که حرف از این انرژی ها زده یه رابطه ای با اون یکی دنیا داشته، منظورم از اون یکی دنیا همونیه که یه عده موجود دیگه به موازات دنیای ما دارن توش زندگی میکنن! خب این میشه، تو زمان حضرت سلیمانم بود که همینا اون قصرو با اون شکل خاص ساختن و شاید اونا اون موقع یه چیزایی رو به آدما یاد دادن و یه عده نوشتن و رسیده به آدمای این دوره، ولی من شنیدم که…

    اصلا ولش کن، بیخیال این حرفا!

    حالا کی قراره وارد جزئیات بشید؟!

    راستی ممنون که زحمت کشیدید و این مطالبو نوشتید، ماشااله تو هر زمینه ای تخصص دارید، خوبه یکی هست سوالای منو جواب بده وگرنه آبسه میشد خطرناک میشد! smiley

    #8847
    emerson
    کاربر

    سخت نگيريد ،‌مطالب جديد هميشه اولش يكم گنگه!!! شما مثلا براي اولين بار ميشينين نوار قلب ميخونين خب كلا شير تو شيره دفه بعد و دفه بعد ميخونين حالا كاملا جا ميفته.

    در ادامه به موارد اصولي اين علم اشاره ميشه ، بيشتر براي اطلاعه و ميدونم كه سوال برانگيزه پس كمي بايد تحمل كنيد تا جزئيات وقت زياده…

    عناصر


    نکته مهم و بسیار ضروی: تفاوت عناصر در علوم غریبه و فنگ شویی


    در فلسفه ارسطویی، جهان هستی
    از چهار عنصر آتش، باد، آب و خاک تشکیل شده است زیرا: فلسفه در گذشته در پی
    شناخت خداوند، از پاسخ به این سؤال که : «چه کسی جهان را آفریده است؟»
    عاجز مانده بود. از آنجا که یونانیان به خدایان
    متعدد اعتقاد داشتند، فیلسوف بزرگ یونانی، تالس در پی تغییر اصل موضوع با
    تبدیل «چه کسی» به «چه چیزی» در پی یافتن ماده المواد برآمد و با شناخت این
    چهار عنصر طبقات مختلف هستی را معرفی نمود. اما در فنگ شویی که قسمت
    محدودی از تاریخ فلسفه جهان را در بر دارد، جهان از لحاظ شکل و فرم بررسی
    شده و تغییرات در لایه ظاهری ماده تحقیق و جستجو می‎شود. به طور مثال شکل
    ظاهری منطقه‎ای جغرافیایی که از تپه ماهورهای مواج، منقطع و ناپیوسته با
    خطوط منحنی بدون داشتن زاویه و گوشه تشکیل شده باشد، در فنگ شویی نشانگر
    عنصر آب است. زیرا از لحاظ فرم انرژی، حالت آب را تداعی می‎نماید. ولی در
    فلسفه ارسطویی، بدون در نظر گرفتن شکل ظاهر و شیوه قرار گرفتن آن، ماده
    اصلی و ساختمان اولیه و تشکیل دهنده این مثال «خاک » است.

    در این مکتب دو نوع ترتیب برای عناصر وجود دارد:


    نوع اول چرخه سازنده یا زاینده انرژی نام دارد و نوع دوم چرخه نابودگر یا مخرب انرژی است.


    چرخه سازنده عناصر پنجگانه در فرهنگ چینی از لحاظ فرم


    وقتی چوب می‎سوزد، انرژی ای به شکل آتش می‎زاید.


    آتش از خود خاکستر بر جای می‎گذارد و فرم خاک را به وجود می‎آورد.


    خاک در دل خود به طور بالقوه، فلز را محفوظ می‎دارد.


    فلز چون استخراج گردد همچون آب جای می‎شود.


    و آب چون جاری شود برای رشد و نمو و سرسبزی ضروری است و دوباره چوب را به وجود می‎آورد.


    #8848
    emerson
    کاربر
    چرخه سازنده انرژی:

    ترتیب منظم تبدیل شدن انرژی به شکلهای مختلف در طبیعت

    f1

    #8849
    emerson
    کاربر
    نظام مخرب عناصر پنجگانه

    برای سهولت در به یاد سپردن می‎توان از شکل ستاره استفاده نمود. این ترتیب برای عناصر، موجب به وجود آمدن نیروی منفی کا می گردد و در نتیجه، تضعیف کننده و نابودگر و مخرب و غیرسازنده است.

    f2

     

    (تصویر شماره 1)

     

    در نظام نابودگر (تصویر شماره 1) چرخه‎ای از انرژی مطرح می شود که هر فرم از انرژی بر فرم دیگر تأثیر
    ناهماهنگ و ناسازگار و تضعیف کننده دارد تا جایی که عنصر بعد از خود را
    کاملاً از بین می‎برد. چرخه بالا که به شکل ستاره رسم گردیده، بیانگر این
    مطلب است که :

    –      فرم انرژیایی آب بر فرم انرژی مثلثی شکل آتش غالب شده و آتش را خاموش می‌کند.

    –      انرژی به شکل آتش، فرم انرژی فلز را ذوب می‌کند و از حالت دایره خارج می‌سازد.

    –      فرم انرژیایی عنصر چوب به شکلی است که انرژی خاک را به خود جذب می‌کند.

    –      شکل عنصر خاک قادر است فرم انرژی آب را به خود جذب نموده و آن را آلوده سازد.

    به شکل زیر با دقت نگاه کنید و فرم انرژی هر عنصر با یکدیگر را مقایسه نموده و تآثیر آنها را بررسی نمایید.

    f3

    (تصویر شماره 2)

در حال نمایش 9 نوشته (از کل 9)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.