فیلم خوب › انجمن ها › پزشکان چند بعدی › فیلم خوب این موضوع خالی است. در حال نمایش 4 نوشته (از کل 19) → 1 2 نویسنده نوشتهها جولای 12, 2011 در 4:34 ب.ظ #8716 atefe314کاربر من دیدمش به نظرم چندش آور بود مفاهیم عمیقی رو در بر داشت(!!) ولی من خوشم نیومد! نمی تونم تحلیلش کنم آخه چندشم می شد خیلی کثیف و بیشتر غمبار بود لطفا از این به بعد یه توضیح کوتاه راجع به فیلم بدین (برای من همین که بدونم شاد و تمیز هست یا نه کافیه!!) جولای 12, 2011 در 6:05 ب.ظ #8717 mehrnazکاربر منم فیلم رو دیدم! مفاهیم جالبی مطرح شده بود! از ضعف شرایط خانوادگی تا کمبود اعتماد به نفس؛ عدم تعادل این انسان ها! و … کس دیگه ای این فیلم رو دید؟ کجایید؟ جولای 13, 2011 در 3:51 ق.ظ #8718 jamalکاربر بنده این انیمیشن رو در اولین هفته های اکرانش دیدم. . . حرفهای زیادی میشه در بارش زد . . . ولی صبر میکنم همه دوستان به این جمع ملحق بشن! جولای 13, 2011 در 9:28 ق.ظ #8719 aminimaمشارکت کننده من هم که دیدم. یکی از قشنگ ترین چیزهایی بود که دیدم. همین انیمیشن باعث شد سندرم آسپرگر رو یاد بگیرم 😀 نویسنده نوشتهها در حال نمایش 4 نوشته (از کل 19) → 1 2 شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید. ورود نامکاربری: کلمهعبور: مرا وارد شده نگهدار ورود