آقای 80 ساله با ترشح از اسکروتوم با سابقه BPH

انجمن ها مریضخونه آقای 80 ساله با ترشح از اسکروتوم با سابقه BPH

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)
  • نویسنده
    aghaali
    کاربر

این عکس رادیولوژی مربوط به چیه؟؟ و چی داره؟؟؟

aghaali
    کاربر
    mehrnaz
    کاربر

عکس که عکس لگنه! از سر استخوان های فمور معلومه! فقط چرا از این نما گرفته شده؟

به نظرم یا باید همراه با ماده حاجب باشه یا کلسیفیکاسیونی یا یه چیزی تو این مایه ها باشه.

عکس دستگاه ادراری یه آقاست؟

emerson
    کاربر

عکسش که معلومه لگن و فموره، چرخش شدیدی هست ، نمیدونم درست به نظرم میرسه یا نه اما انگار شاخ اسکیوم و پوبیس شکسته است البته به خاطر نمای غیر نرمال ممکنه اشتباه کنم! البته خب بالین مهمه بی بالین که نمیشه گفت! ظاهرا که یه چیزی مثل رتروگرافیه با ماده حاجبه، که نشت دیده میشه، شاید بشه یه سناریو تنظیم کرد که به دنبال ترومای لگن مثانه یا اورترا پاره شده و نشت داره! بعیده کلسیفیکاسیون باشه، الگوی نشت مایع مانند هست !!!

راستش تا حالا همچین عکسی ندیده بودم! خیلی کنجکاوم بدونم عکسه چیه!!!

aghaali
    کاربر

اینکه ما تو عکس لگن رو می بینیم که درسته اما من منظورم این نبود که عکسه کجاست منظورم نوع عکس رادیوگرافیه.

دکتر شریفی نزدیک شدید.

من یه شرح حال از مریض بدم. بیمار آقای 80 ساله هست که میگه ترشح چرکی از کنار اسکروتومش داره وقتی معاینه کردم تجمع مایع تو همی اسکروتوم راست داشت و لیک ادرار از کنار اسکروتومش.

mehrnaz
    کاربر

فکر می کنم باید فیستول باشه دیگه. نه؟

emerson
    کاربر

آره دیگه، حتما، از اورترا یه فیستول به پوست زده ! دکتر گانگرن فورنیر که نداشت؟ از کی شروع شده؟ درد داره؟کلا تو معاینه چی داره؟

حالا راه های تشخیص و درمان و اینارو باید بگیم؟

mehrnaz
    کاربر

خب من هنوز اورو نرفتم!‌تازه ماه دیگه می رم!‌بیش از این حرفی برای گفتن ندارم! 🙂

aghaali
    کاربر

retrograde urethrography هست.

مریض به دلیله BPH قدیمی و عدم پیگیری دچار فیستول مجرای ادراری به سطح پوست شده که درمانش درمان BPH هست و معمولا بعد از درمان خود به خود فیستول بسته می شه.

mehrnaz
    کاربر

ممنون!

emerson
    کاربر

دکتر جان علت اینکه چرا BPH باعث فیستول شده رو میدونی؟ تو کتابا چیزی در این راجع نوشتن؟

aghaali
    کاربر

در اثر فشار مثبت مزمن داخل مثانه و پشت پروستات که مریض از خیلی وقت پیش اینرو داشته و مراجعه نمی کرده و مدت طولانی مریض Dribbling داشته به همین دلیل فیستول ایجاد میشه. شیوعش خیلی کمه چون در حال حاضر بیماران پی گیر هستند و مراجعه می کنند.

emerson
    کاربر

مرسی دکتر، من این جوری فهمیدم که این توضیح واسه وقتیه که فیستول از مثانه به پوست باشه، آیا میشه فیستول از اورترا منشا بگیره؟! در این وقت دیگه اون فشار مثبت پشت مثانه نیست قاعدتا، الان این مریض کدوم نوعشه؟

aghaali
    کاربر

نه دیگه اگه به آناتومی پروستات دقت کنی قبل از پروستات هم اورترا داریم و منشا این فیستول از اورترای قبل از پروستات بوده. البته آلان اسمشو دقیق یادم نیست؟؟ اگه شما تقسیم بندی اورترا رو یادته بگو تا یه یادآوری بشه/

masood
    کاربر

یه اورترای خلفی داریم(پروستاتیک و مامبرانو)

یه اورترای قدامی(بولبوس و پندولوس)

البته با اجازه امیر حسین!!!

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 21)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.