› انجمن ها › اخلاق در پزشکی › دختر جوانی میاد برای سقط جنین
- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
می 4, 2011 در 8:26 ب.ظ #8473
xanax
کاربرو حالا نظر ادمین عزیز درباره این کیس……
می 4, 2011 در 8:31 ب.ظ #8475xanax
کاربرکدوم کارو دکتر زهرا؟!
ادمین عزیز منظورت از بخش اول و دوم حرف دقیقن چیه؟
می 4, 2011 در 8:32 ب.ظ #8477elhami
کاربروای خدای من!!!!!
دیگه داره مغزم منفجر میشه!
آدم بودن چقدر سخته و پر دردسر!!!!!!!
می 4, 2011 در 8:34 ب.ظ #8478zahra68n
کاربراینکه همون اول زنگ بزنیم پلیس و خودمون رو کنار بکشیم
می 4, 2011 در 8:36 ب.ظ #8479aminima
مشارکت کنندهقسمت اول: این کار رو انجام میدم. ولی فقط در صورتی که تجاوز اتفاق افتاده باشه.
قسمت دوم: اگه قرار باشه انجام بدیم، اون وقت هر کی پا میشه میاد با عجز و لابه (!) حالا بیا و درستش کن… رواج بی بند و باری!
آدم بودن این همه سخته، ببین خدا بودن چقدر وحشتناک میتونه باشه!
می 4, 2011 در 8:38 ب.ظ #8480elhami
کاربرواقعا این جور وقتاست که آدم میفهمه خدای مهربون چقدر عظمت داره….
می 4, 2011 در 8:38 ب.ظ #8481zahra68n
کاربرنمیدونم اما الان به نظرم خیلی داره سطحی برخورد میشه با این قضیه. به نظرتون بچه اگه به دنیا بیاد چه سرنوشتی در انتظارشه؟!
می 4, 2011 در 8:41 ب.ظ #8482xanax
کاربرجالب و اینتراکتیو بود مرسی دوستان استفاده کردم
بای شب خوبی داشته باشین
می 4, 2011 در 9:13 ب.ظ #8483emerson
کاربرمنم بازی !!! نه آقا من یکی چنین کاری انجام نمیدم! به قول دکتر هاوس: everybody lies !!! شما از کجا میخوای مطمئن بشی؟! نمیشه رد هم کرد شاید طرف راست میگه ولی بین این دو حالت تشخیص دادن کار راحتی هست پس واقعا مراجع ذیربط بهتر میتونن کارهای لازم رو انجام بدن! البته اگه با اطلاع خانواده سقط کنین کار قابل تاملیه اما متاسفانه بازم من این کارو نمیکنم با عرض معذرت !!! حالا با حصول اطمینان شاید راهنمایی کنم چون اصرار میکنید !!! در مقام مقایسه با اتانازی این موضوع کاملا فرق داره، اینجا یه اتفاقی افتاده که ادامه اون میتونه یه فاجعه باشه و تبعاتش کل خانواده اون فرد و خودش رو درگیر کنه!
می 5, 2011 در 5:55 ق.ظ #8484mehrnaz
کاربردکتر شریفی این بازی مخصوص اوناییه که ساعت 12 شب به بعد بیدارن! دیگه از دستش دادید.
منم با حرف های شما کاملا موافقم..
معمولا سقط که اورژانسی نیست! یعنی حالا چند روز اگه بگذره تا واقعیت معلوم بشه اتفاق خاصی نمی افته.
به نظر من اولین کاری که باید کرد اطمینان و آرامش دادن به بیماره و جلب اعتمادش. باید همه ی شرایط رو براش توضیح داد…
می 5, 2011 در 6:32 ق.ظ #8485elhami
کاربرمهرناز جان دکتر دست مارم از پشت بستن! فکر کنم دیشبو کلا شب زنده داری کردن!
راستی دکتر، تبریک بنده رو دریافت کردید؟؟ هدیه ی جناب مدیرو چطور؟
دیشب نظر کلیمو گفتم ولی از دید اخلاق پزشکی باید بگم از اونجایی که گفتید تو هفته ی ششمه و یعنی روحی درش دمیده نشده و در واقع موجود زنده و دارای حیاتی نیست، اتانازی در موردش مصداق نداره و میشه با حصول شرایطی اقدام به سقط کرد اما مهمه که بزرگتر اون دختر از این موضوع با خبر باشن و اجازه ی کتبی یه قاضی واسه سقط هم پای پروندش باشه!!
می 5, 2011 در 6:38 ق.ظ #8486aminima
مشارکت کننده😕
می 5, 2011 در 6:48 ق.ظ #8487elhami
کاربراین آدمکه یعنی چی؟
یعنی اگه خدا بخواد جوابتونو دارید می گیرید کم کم یا اینکه مثل خیلی وقتا قانع نشدید ولی کوتاه اومدید یا ….؟؟؟؟
می 5, 2011 در 6:58 ق.ظ #8488aminima
مشارکت کنندهیعنی دارم فکر میکنم…
می 5, 2011 در 7:02 ق.ظ #8489elhami
کاربرخوبه!
فکر کردن خیلی خوبه، فکر کنید…
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.