دختر جوانی میاد برای سقط جنین

انجمن ها اخلاق در پزشکی دختر جوانی میاد برای سقط جنین

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 15 نوشته (از کل 31)
  • نویسنده
    xanax
    کاربر

و حالا نظر ادمین عزیز درباره این کیس……

xanax
    کاربر

کدوم کارو دکتر زهرا؟!

ادمین عزیز منظورت از بخش اول و دوم حرف دقیقن چیه؟

elhami
    کاربر

وای خدای من!!!!!

دیگه داره مغزم منفجر میشه!

آدم بودن چقدر سخته و پر دردسر!!!!!!!

zahra68n
    کاربر

اینکه همون اول زنگ بزنیم پلیس و خودمون رو کنار بکشیم

aminima
    مشارکت کننده

قسمت اول: این کار رو انجام میدم. ولی فقط در صورتی که تجاوز اتفاق افتاده باشه.

قسمت دوم: اگه قرار باشه انجام بدیم، اون وقت هر کی پا میشه میاد با عجز و لابه (!) حالا بیا و درستش کن… رواج بی بند و باری!

آدم بودن این همه سخته، ببین خدا بودن چقدر وحشتناک میتونه باشه!

elhami
    کاربر

واقعا این جور وقتاست که آدم میفهمه خدای مهربون چقدر عظمت داره….

zahra68n
    کاربر

نمیدونم اما الان به نظرم خیلی داره سطحی برخورد میشه با این قضیه. به نظرتون بچه اگه به دنیا بیاد چه سرنوشتی در انتظارشه؟!

xanax
    کاربر

جالب و اینتراکتیو بود مرسی دوستان استفاده کردم 

بای شب خوبی داشته باشین

emerson
    کاربر

منم بازی !!! نه آقا من یکی چنین کاری انجام نمیدم! به قول دکتر هاوس: everybody lies !!! شما از کجا میخوای مطمئن بشی؟! نمیشه رد هم کرد شاید طرف راست میگه ولی بین این دو حالت تشخیص دادن کار راحتی هست پس واقعا مراجع ذیربط بهتر میتونن کارهای لازم رو انجام بدن! البته اگه با اطلاع خانواده سقط کنین کار قابل تاملیه اما متاسفانه بازم من این کارو نمیکنم با عرض معذرت !!! حالا با حصول اطمینان شاید راهنمایی کنم چون اصرار میکنید !!! در مقام مقایسه با اتانازی این موضوع کاملا فرق داره، اینجا یه اتفاقی افتاده که ادامه اون میتونه یه فاجعه باشه و تبعاتش کل خانواده اون فرد و خودش رو درگیر کنه!

mehrnaz
    کاربر

دکتر شریفی این بازی مخصوص اوناییه که ساعت 12 شب به بعد بیدارن! دیگه از دستش دادید.

منم با حرف های شما کاملا موافقم..

معمولا سقط که اورژانسی نیست! یعنی حالا چند روز اگه بگذره تا واقعیت معلوم بشه اتفاق خاصی نمی افته.

به نظر من اولین کاری که باید کرد اطمینان و آرامش دادن به بیماره و جلب اعتمادش. باید همه ی شرایط رو براش توضیح داد…

elhami
    کاربر

مهرناز جان دکتر دست مارم از پشت بستن! فکر کنم دیشبو کلا شب زنده داری کردن!laugh

راستی دکتر، تبریک بنده رو دریافت کردید؟؟ هدیه ی جناب مدیرو چطور؟ smiley

دیشب نظر کلیمو گفتم ولی از دید اخلاق پزشکی باید بگم از اونجایی که گفتید تو هفته ی ششمه و یعنی روحی درش دمیده نشده و در واقع موجود زنده و دارای حیاتی نیست، اتانازی در موردش مصداق نداره و میشه با حصول شرایطی اقدام به سقط کرد اما مهمه که بزرگتر اون دختر از این موضوع با خبر باشن و اجازه ی کتبی یه قاضی واسه سقط هم پای پروندش باشه!! 

aminima
    مشارکت کننده

😕

elhami
    کاربر

این آدمکه یعنی چی؟

یعنی اگه خدا بخواد جوابتونو دارید می گیرید کم کم یا اینکه مثل خیلی وقتا قانع نشدید ولی کوتاه اومدید یا ….؟؟؟؟ 

aminima
    مشارکت کننده

یعنی دارم فکر میکنم…

elhami
    کاربر

خوبه!

فکر کردن خیلی خوبه، فکر کنید…

در حال نمایش 15 نوشته (از کل 31)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.