- این موضوع خالی است.
-
نویسندهنوشتهها
-
می 5, 2011 در 11:36 ق.ظ #8413
aghaali
کاربراز کجا معلومه که تو کولون باشه. از کجا معلوم که مواد مخدر باشه؟؟؟؟
می 5, 2011 در 2:05 ب.ظ #8414elhami
کاربرهمین دیگه، مشکل همین جاست…
نمیدونم!
حداقل فعلا که مخم هنگ کرده، چیزی به ذهنم نمیرسه!
می 5, 2011 در 5:52 ب.ظ #8415aghaali
کاربرتا شما ری استارت می شید بقیه نظر بدن!!!!!!!!!
می 5, 2011 در 7:55 ب.ظ #8416mehrnaz
کاربرخب الان در این قسمت از عکس، محل آناتومیک چه اجزاییه؟ به جز معده و کولون و روده چه چیزهایی می تونه باشه؟
به نظرم بالای این چهار تیکه، هواست. (سیاهی!) درسته؟
منم به این فکر کردم که از کجا معلوم؟ ولی راه خاصی به ذهنم نمی رسه!
می 5, 2011 در 8:12 ب.ظ #8417elhami
کاربربا اینکه مغزم حسابی ویروسی شده و هنوز آفم ولی فکر کنم بتونه تصویر کلیه هم باشه و اون چهار تا چیز هم ممکنه سنگ باشه! واسه فهمیدن اینکه مشکل داخل کلیه س یا نه میشه IVP گرفت!
می 6, 2011 در 2:35 ب.ظ #8418aghaali
کاربریه کار راحت تر هست. همیشه ساده ترین راه رو انتخاب کنید. گرفتن IVP خیلی سخته ماده حاجب می خواد و ….
این عکسو وقتی مریض وارد اورژانس شد گرفتیم تا انکال محترم داخلی بیاد یه 1 ساعتی طول کشید وقتی این عکس رو دیدیم مشکوک شدیم. با توجه به اینکه هر 4 بسته کنار هم صف کشیده اند که تو یک سطح قرار گرفتند به نظر میاد مواد تو معده باشند. ولی برای اینکه مطمئن بشیم یه عکس مجدد گرفتیم که اگه مواد تو معده باشه طی این یک ساعت باید وارد روده شده باش دیگه.
اینم عکس بعدی
http://up.vatandownload.com/images/wqd7mt004o9vfwbvnhzr.jpg
در مورد کلیه هم سایه کلیه تو این عکس معلوم نیست تو KUB معلوم هست ولی مکان کلیه یه کمی پایین تر و خارج تر از این 4 اپسیته هست. نیمه تحتانی کلیه تو CVA قرار داره (costovertebralangle)
می 6, 2011 در 4:39 ب.ظ #8419elhami
کاربرمن فقط دو تا شو می بینم البته اونارم مطمئن نیستم درست می بینم یا نه؟! فکر کنم یکیش تو ژژونومه و اون یکی تو سکوم!
می 6, 2011 در 6:59 ب.ظ #8420emerson
کاربرمن سه تاشو میبینم یکی روی لگن یکی نزدیک ستون فقرات و یکی هم یکم بالاتر! امیدوارم اشتباه ندیده باشم!
می 6, 2011 در 8:14 ب.ظ #8421elhami
کاربراون یکی که میگید بالاتره خیلی مشکوکه، منم دیدمش ولی فکر نمیکنم اون چیزی که دنبالشیم باشه! هرچند شایدم باشه، خیلیم بعید نیست! اگه باشه فکر کنم دو تاست نه یکی!
می 6, 2011 در 8:36 ب.ظ #8422mehrnaz
کاربرمهم اینه که دیگه تو معده نیست. و بنابراین دیگه از اندوسکوپی فکر نکنم کاری بربیاد… 🙁
حالا باید چه کرد؟
می 7, 2011 در 6:03 ق.ظ #8424aghaali
کاربراحسنت. حالا دیگه از دست داخلی کاری بر نمی آد زنگ می زنی جراح محترم و براش یه مشاوره می ذاری.
جراح محترم هم مریض بدبخت رو می بنده به 6-7 لیتر سرم از طریق NG tube و لاکتولوز و …
نیم ساعت بعد مریض یه پاش تو دستشویی یه پاش دم دستشویی.
یه ساعت بعد از مریض یه عکس می گیریم نرماله و مریض تحویل نیروهای زحمت کش !!!! انتظامی داده میشه.
کسی درباره مسائل اخلاقی این کیس نظری نداره؟؟؟ مثلا یکی از اعضا فرمودند که برای مریض آزمایش U/A بگیریم تا بفهمیم مریض معتاد هست یا نه ما این حق رو داریم؟؟؟ یا اینکه مریض انکار می کرد که من نخوردم ولی نیروی انتظامی می گفت خورده!!! آیا ما حق داشتیم به مریض اشعه بزنیم. اگه مریض اشعه می گرفت و عکس نرمال بود تکلیف چی بود؟؟؟ کار ما درست بود؟؟؟؟
می 7, 2011 در 7:07 ق.ظ #8425mehrnaz
کاربرممنون آقای دکتر. کیس خیلی جالبی بود.
می 7, 2011 در 9:24 ق.ظ #8426elhami
کاربراخلاقی یا قانونی؟
قانونیشو میتونم بپرسم نتیجشو بگم ولی اخلاقیش…
به هر حال راه حل دیگه ای وجود نداره و ما چاره دیگه ای نداریم جز اینکه مورد رو بررسی کنیم، هدف ما غیر از هدف نیرو های انتظامی ونجات جان خود بیماره، اگه یه وقت یکی از اون بسته ها پاره میشد و یه بلایی سرش میامد چی؟ اون موقع کاری انجام ندادن و دست رو دست گذاشتن اخلاقی بود؟
-
نویسندهنوشتهها
- شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.