خاطرات زیبای دانشجویی

انجمن ها طنز و سرگرمی خاطرات زیبای دانشجویی

• این موضوع خالی است.
در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • نویسنده
    emerson
    کاربر

ماشالله دکتر شمام چقدر خاطره دارید!

واقعا منقلب کننده بود این خاطره…

drneda
    کاربر

اره فوق العاده بود….

aghaali
    کاربر

درمانگاه ارولوژی بودیم. من رفتم از مریض شرح حال بگیرم که بیام و به دکتر مریض رو معرفی کنم. آقای حدود 70-80 ساله.

گفتم چی شده اومدین درمانگاه

گفت اومدم عمل کنم

گفتم برای چی

گفت سرطان کلیه دارم.

خلاصه پرونده مریض رو دیدم نوشته بود بیمار مبتلا به RCC هست و پیشنهاد به جراحی کرده بود

تاریخ بستری رو دیدم متوجه شدم برای 4 سال قبل هست.

گفتم این که برای 4 سال پیشه تاریخ رو اشتباه زده؟؟

گفت: نه 4 سال قبل گفتند که سرطان دارم باید عمل بشم پول نداشتم عمل کنم. رفتم تا الان که پولم جور شده اومدم که عمل کنم.

برام خیلی جالب بود . مریض بستری شد و سونوی مجدد تغییر جدیدی از توده داخل کلیه نشون نداد .مریض با پیگیری سرپایی بدون عمل جراحی مرخص شد.

گاهی پول نداشتن برای آدم بهتر از داشتن اونه.

elhami
    کاربر

خوش به حالتون این همه خاطره ارزشمند دارید، من که نفهمیدم بخش اورو اصلا چجوری گذشت، بس که…..حالا بماند!

ممنون که زیبایی این خاطرات رو با ما قسمت میکنید…

aghaali
    کاربر

درمانگاه عفونی بودیم خانمی مراجعه کرده بود بابت سوزش و تکرر ادرار. بعد از شرح حال و … پرسید:

آقای دکتر شوهرم علائمش مثل من بود گفتند پروستات داره، ممکنه برای من هم همین باشه؟؟؟؟

دکتر گفت: خیالت از اون لحاظ راحت باشه، مشکلی نیست.

niayesh
    کاربر

ترمي كه ما درس ميكروب داشتيم استاد داشت راجع به جذام صحبت مي كرد.و گفت كه افتادگي انگشتان در اين بيماري هست.يكي از بچه هاي كلاس كه واقعا فعاله!!!!!!!!!!!!!!!!!!!و گاها سوالايي مي پرسه كه واقعا نياز به سوزوندن گلوكز زيادي داره،پرسيد:استاد اونايي كه انگشتانشون ميي افته ناخنشون هم مي افته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم نامردي نكردم و گفتم:نه.ناخن تو هوا مي مونه و انگشت مي افته!!!!!!!!!!!!!cheeky

medico
    کاربر

عحب دختر حاضر حوابی افرین خانم دکتر

ناشناس
    غیرفعال

اونروز استاد فارماكومون داشت درس مي پرسيد!(تعجب نكنيد لطفا استادش مورد داره نه بچه ها!!!!)

بعد به يه پسره تو كلاس گير داد ايشون يه لباس ورزشي پوشيده بودن بهش گفت اقاي ورزشكار لطفا جواب بديد و سوالو پرسيد!

اون هم مث بقيه نتونست جواب بده!

بهش گفت من به تو پيشنهاد مي كنم از همين الان بري داروخونه! اقاي مسئول فني !!! دكتـــــــــــــــــــــــر!(از كلمه دكتر به عنوان فحش استفاده كرد!!!!!48)

جناب ورزشكار بيچاره هيچي نگفت! ولي اخه يكي نيست به اين استاد بگه اگه داروخونه رفتن انقدر افت كلاس داره و بره داروساز مايه ابروريزيه چرا خودت با اينكه تخصصم داري ميري داروخونه!!!!!!!!!!

در حال نمایش 8 نوشته (از کل 23)
  • شما برای پاسخ به این موضوع باید وارد شوید.